Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
"-- skrytý --" 05.02.04 20:55
« ...oprava blatníku... :)
Slíbil jsem, že budu informovat o opravě blatníku. Psal jsem nedávno, jak napadlo hodně sníhu o tom, že jsem nasadil řetězy a stalo se, že se mi přední zástěrka dostala pod řetěz a celá se vyvrátila tak, že mi potrhala blatník. Našel jsem soukromníka a te mi blatník za 450 Kč svařil. Víc mě stála demontáž a montáž (750 Kč), ale to nemohu počítat, protože tu bych musel zaplatit tak jako tak, kdybych koupil nový blatník. Teď už je zbývá zástřik. Ten si udělám ale sám spreyem. Sic barvu taky musím koupit. Spray už mám. Takže orava mne přišla asi na 500 Kč a vypadá to dobře. Jestli se mi příště něco takového stane, nechám si to znova zavařit. Samozřejmě, kdyby se mi ten blatník roztrhl hodně, volil bych nákup nového. Jediné co mi teď vadí, že mi namíchali barvu dle štítku na dveří 432 ale auto má odstín jiný. Zjistil jsem, že odstín 432 má ještě dva pododstíny 432.1 a 432.2, ale ani v té prodejně nejsou schopni mi říci, který ten odstín mám. Prohlížel jsem si ten štítek a tam je 432 a pod tim je ještě /27. Nevím ale jestli to patří k označení té barvy a i kdyby patřilo ve vzorníku jsem takovou barvu nenašel jen tu 432.2. No uvidím, až to výjde, zkusím zajet ještě k nějakým nátěrkům... snad budu mít štěstí. Ta oprava je černá a je dolní straně blatníku, takže zatím mi to tolik nevadí. -
« Suhlas s lufom
Ajvn > Soferi sa v SR aj CR chovaju priblizne rovnako. Najvacsie prasce su tradicne A(CZ) a BA (SK) - myslene v dobrom. P.S.: Ak si myslis, ze vo svojich "slovensky" pisanych prispevkoch slovencinu nekurvis, tak sa strasne mylis. Pis prosim cesky, je to lepsie na oci :o)
Inak pozrite si rubriku "100% navod jak nabourat". Je tam ace-ovo bohove radarove video s jeho novym antiradarom Bell 940. -
« Re: Nieco pre Ajvna - rekordna spotreba :-)
no pokial tych 200 bola jednorazovka tak to nie je smerodajne, staci ti aby fukal vetrik 3m/s co ani necitis a da to rozdiel rychlosti 10km/h a to je pri 200stovke rozdiel 10% a to je pri spotrebe 10litrov 1 liter. Pokial fukne nieco silnejsie tak to spotrebu rozhodi silenym sposobom, to treba brat primer hore dole, ale aj tak je to vela, to mi brala 150konova 2.5TDI v A6 4x4 pri tej rychlosti. (ale ta brala 11 aj pri 90km/h) :-))) -
znova a bez chyb
co se mi povedla rekordni jizda z Prahy od baraku, k nam pred barak, ve tri v noci za 59minut :-) je to asi 100km Praha- Novy Bor a polovina cesty byla po R10 do Mnichova hradiste. Na R10 byla 200km/h a zbytek 60-80km/h, kvuli srnam a spotreba byla cca 8l, takze to taky nebylo spatne. Prave pri ty dvoustovce mi PP ukazoval 12.3l, jako okamzitou a vic nesel,jak otacky(tocil 4200RPM), tak spotreba.Jinak s tim autem se da jezdit hodne za malo, v lete jsem s ni jezdil za 5l a to jsem lehkou nohu obzvlast nemel(tak trochu) :). Kdyz jsem uz tu lehkou nohu mel, tak jsem jezdil za 3.8-4 l. Ale to byla rovinka a ustalenych 90, zadny provoz, motor si spokojene brucel a vse bylo v pohode, asi nejakych 150km. :-) :)
-
co se mi povedl rekord z Prahy od baraka, k nam pred barak, ve tri v noce je 59minut :-) je to asi 100km Praha- Novy Bor a polovina cesty byla po R10 do Mnichova hradiste. Na R10 byla 200 a zbytek 60-80, kvuli srnam a spotreba byla cca 8l, takze to taky nebylo spatne. Prave pri ty dvoustovce mi PP ukazoval 12.3l, jako okamzitou a vic nesel,jak otacky(tocil 4200RPM), tak spotreba.Jinak s tim autem se da jezdit hodne za malo, v lete jsem stim jezdil za 5l a to jsem lehkou nohu obzvlast nemel :). Kdyz jsem uz tu lehkou nohu mel, tak jsem jezdil za 3.8-4 l. Ale to byla rovinka a ustalenych 90, zadny provoz, motor si spokojene brucel a vse bylo v pohode, asi nejakych 150km. :-) :) -
no, ma to 110 koniku...tak myslim ze to je ta 88kw.... musel bych se podivat a to se mi nechce. On je fakt, ze s tim jezdim do 10km vzdaleneho mesta a dal moc ne, tak nez se motor zahreje. Tad mi to prio 90 ukazovalo 4.8 (okamzita, celou cestu), takze by to uz zas tak problem byt nemel, tak jsem to stahnul. V patek jedu do France, tak uvidim, jaka bude spotreba..... zvlast v nemecku na dalnici pri 200 (to mam 12 litru :) -
"-- skrytý --" 04.02.04 14:55
luf: ved to hovorim, od Prahy na vychod je to proste "vychod", Velka Morava, su tam horuce hlavy :-)) Nedavno jsem to nakousl, ted to dokousu. :-) .. od Prahy na vychod jsou horkokrevni Slovane, od Prahy na zapad jsou pohodovi Keltove. :-)))