Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.04  14:43

« Re: 2.garancka, kolik mam cekat.

Při výměně termostatu doporučuju vždy dát tu gumičku novou. I když ta stará vypadá, že jí nic není. Holt opakovaně použitá gumička není to pravé - a to platí i pro ten druhý případ! :)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.04  14:32

matuS> to je zaujimave, pri tom obidve tie gumicky su len pre istotu :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.04  14:31

Ja mam v mojej thalii tiez pocit, pri minusovych teplotach, ze rucicka nieje presne v polke. Klesa dole, hlavne ked je zapnute kurenie. Skor ma ale znepokojuje, ze aj po 100km jazdy si vsimnem ze z vyfuku ide stale dost bielej pary, ako kebyze je motor studeny :-(
    Ked je ale teplejsie, je vsetko OK.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.04  09:36

« palubka, leva obrys.svetla a osvetleni SPZ out :(

Tak jsem mel vcera smolny den. Vyjedu pozde vecer za tmy z prace a po cca 1km najednou tma v aute, prestalo svitit podsviceni palubky. Zastavim, obehnu auto a na prvni pohled vidim, ze mi nejde zadni obrysove leve svetlo. Najdu misto na zaparkovani pod poulicni lampou, hledam v manualu, kapitola pojistky, o palubce zadna zminka. Jeste jednou obehnu auto a vidim, ze nesviti stejne tak leva predni parkovacka a osvetleni SPZ vzadu. V manualu nalezam v pojistkach Leve obrysove svetlo, vyjmu pojistku, cervena, 10A, prepalena. Ha, zaraduju se, najic zdroj chyby a zasouvam nahradni. Zapnu jen svetla (bez nastartovaneho motoru), obehnu auto a co nevidim, vsechno krasne sviti jak ma .. 15 vterin .. pak se prepalila i tahle nahradni pojistka :-( Tak jsem dojel domu poloviditelnej, clovek ani nevidi, kolik jede na tacho, otacky, nic .. jen sviti kontrolky a PP. Neprijemnej pocit. V pondeli jdu na garancku, tak jsem do te doby auto odstavil a okusil jsem po dvou letech opet radost z hromadne mezimestske a mestske dopravy :)

Hmm .. mate nekdo podobnou zkusenost? Ze by nejaky zkrat v palubni desce?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 11.02.04  22:46

gumicku ti nanutia aj v bordeli. ale ked priplatis, tak ti ju nedaju! :)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.04  19:53

2luf: Tiez mam problem s tym, ze v zime sa mi nezohereje motor, vymenil som uz aj termostat, ale stale sa mi ta palicka (chladiacej kvapaliny) na palubnej doske pohybuje nizsie ako by mala. Nevies co by to mohlo byt?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.04  19:33

Termostat otvaral uz pri cca. 60 stupnoch, co znamenalo, ze v zime som neozhrial motor ani za 200km. Oprava je vskutku jednoducha ked ma clovek naradie. BTW pri kupe cloveku nanutia gumicku (tesnenie) s tym, ze sa meni pri vumene. Povodnej gumicke nic nebolo po 80tis, takze si ju nekupujte (resp. kupte si ju pre pokoj v dusi, stoji smiesnych 80SKK)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.04  19:30

« Re: Re:

7000 SKK stoja komplet zadne brzdy okrem bubnov (t.j. oblozenie + nejaka mechanika co je spolu s oblozenim a valceky, viacej v tej zadnej brde aj tak neni), oblozenie stoji nejaku relativne smiesnu sumu (1700 v normalnom obchode)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.04  23:48

Luf, co si mal s termostatom? Preco si mo menil?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.04  23:44

« Re:

martinez tento problem sa tu riesil uz davnejsie, mne sa stalo tiez to iste. Menili len brzdove oblozenie, stalo to tusim 7000sk+2000 odtahovka :-( Bol som v znackovom servise vtedy :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…