Renault Clio (II)
« Re: 2.garancka, kolik mam cekat.
Ja mam v mojej thalii tiez pocit, pri minusovych teplotach, ze rucicka nieje presne v polke. Klesa dole, hlavne ked je zapnute kurenie. Skor ma ale znepokojuje, ze aj po 100km jazdy si vsimnem ze z vyfuku ide stale dost bielej pary, ako kebyze je motor studeny :-(
Ked je ale teplejsie, je vsetko OK. -
"-- skrytý --" 12.02.04 09:36
« palubka, leva obrys.svetla a osvetleni SPZ out :(
Tak jsem mel vcera smolny den. Vyjedu pozde vecer za tmy z prace a po cca 1km najednou tma v aute, prestalo svitit podsviceni palubky. Zastavim, obehnu auto a na prvni pohled vidim, ze mi nejde zadni obrysove leve svetlo. Najdu misto na zaparkovani pod poulicni lampou, hledam v manualu, kapitola pojistky, o palubce zadna zminka. Jeste jednou obehnu auto a vidim, ze nesviti stejne tak leva predni parkovacka a osvetleni SPZ vzadu. V manualu nalezam v pojistkach Leve obrysove svetlo, vyjmu pojistku, cervena, 10A, prepalena. Ha, zaraduju se, najic zdroj chyby a zasouvam nahradni. Zapnu jen svetla (bez nastartovaneho motoru), obehnu auto a co nevidim, vsechno krasne sviti jak ma .. 15 vterin .. pak se prepalila i tahle nahradni pojistka :-( Tak jsem dojel domu poloviditelnej, clovek ani nevidi, kolik jede na tacho, otacky, nic .. jen sviti kontrolky a PP. Neprijemnej pocit. V pondeli jdu na garancku, tak jsem do te doby auto odstavil a okusil jsem po dvou letech opet radost z hromadne mezimestske a mestske dopravy :)
Hmm .. mate nekdo podobnou zkusenost? Ze by nejaky zkrat v palubni desce? -
« Re: 2.garancka, kolik mam cekat.
Termostat otvaral uz pri cca. 60 stupnoch, co znamenalo, ze v zime som neozhrial motor ani za 200km. Oprava je vskutku jednoducha ked ma clovek naradie. BTW pri kupe cloveku nanutia gumicku (tesnenie) s tym, ze sa meni pri vumene. Povodnej gumicke nic nebolo po 80tis, takze si ju nekupujte (resp. kupte si ju pre pokoj v dusi, stoji smiesnych 80SKK)