Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

18.02.04  17:03

« Re: Este k rakuskym pokutam...

no oni si to vynahradia na vyssich rychlostiach, videl som tu tabulku, ked bol polis daky "dobry" a ukazal mi ju. Zobral nameranu rychlost odpocital nepresnost meraka -3% zaradil do tabulky a bola cena neukecatelne, nevybruslitelne, stare fory ako ze mu nechas radio do zalohy na nich uz davno neplatia. Ta tabulka bola co 10km to asi dvojnasobok a slo to doblba, takze ked to dobre presvihnes, tazko vykrvacas ... a to si nezabudnu pozriet aj take detaily ako je nalepka, a raz mi ju dokonca este presiel prstom lebo sa mu zdala ze neni dost dobre prilepena ... milujem ked ju neviem dat dole alebo ked mi tam zostane lepidlo alebo zbytky tej lahko odpadavajucej farby ... choleru na nich
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.04  11:16

yyyyy: Jo, viem kde... spiny to su, to je bez debaty. Inak tych 21EUR je nizsia pokuta ako u nas ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.04  10:58

no, presne su to spiny este vecsie ako ti nasi, ti len nemaju taku techniku, presne to sa mi stalo na prijazde do viedne z dialnice od linca (z obchvatu) ako je ten dlhy tiahly kopec s 80tkou ... ja som to proste v noci pustil dole na volnobeh a bolo za mnou auto, ako nahle mi to preliezlo 100, zapol majaky, obehol ma a skasol ... to este boli silingy ... odvtedy som sa naucil ze aj na nich plati to co plati na vecsinu nasich: +19km/h
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.02.04  10:31

« Re: Tak co mám...

Já jsem na podzim koupil 1,4i 55 kW pětidvéřák. Rok výroby 2000 a měl najeto 37200 km. Včera jsem si dělal rekapitulaci nákladů a zatím mi to vyšlo takto: 1 km cena benzínu 1,7 Kč (7,13 l/100 - jezdím převážně krátké úseky). Průměrné náklady na 1 den bez amortizace 192 Kč. Jde o to, že jsem si už musel koupit pneumatiky na zimu (koupil jsem starší i s disky) i na léto. Odešli mi stěrače a zadní plynové vzpěry a měl jsem dvě drobné kolize opravy celkem zhruba 3000 Kč. Takže ty prvotní náklady byly vyšší. Jde o to, že jsem zaň zaplatil 185 000 Kč a když k tomu připočítám provozní náklady docela jsem to auto koupil za slušnou cenu. Kdybych mohl koupit nový v téhle výbavě, dal bych za něj 409 000 Kč - zase by to byl už 16V ze 75 kW. Já jsem ale s tímto CLIEM moc spokojený. Ono přejít 13-letého favorita na tohle, tak si připadám jako v nebi :)) Ještě uvidím co si na mne vymyslí :). Budu dále informovat ... zdraví Sněženek
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.04  09:36

« Este k rakuskym pokutam...

yyyyy: Viem, ze sme to preberali uz davnejsie, ale zabudol som Ti napisat, ze v Rakusku je naozaj za +20km/h pokuta 21EUR... nachytali ma v jednej dedine o pol jedenastej vecer... videl som len svetla za mnou. Kym som isiel pomaly (60), tak ma nechali byt, ale ked som zrychlil pri konci dediny, tak ma hned skasli za sedemdesiatku :(
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.04  22:24

« Tak co mám...

Mám CLIO 2 1.9 D r.v.99.Je po prvním majiteli a tím byl můj otec,takže přesně vím o stavu auta.Musím říct,že ta 1.9 je podle mne super motor.Ten zátah mě až překvapuje.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.04  17:52

« Re: Tak zdravím

Zdravím... Cos sis koupil?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.04  14:52

« Re: Tak zdravím

nazdar Eaten, vitej mezi svymi :o)
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.04  13:57

« Tak zdravím

Koukám,že tady to celkem žije.Právě jsem se stal novým majitelem Clia II,tak se snad do tohodle fóra zapojím taky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.04  11:29

« Re: 2.garancka, kolik mam cekat.

matuS - ja brzdy vyuzivam uplne normalne, dokonca zacto si vychutnavam ten pocit, ako sa auto stavia na cumak pri brzdeni a mam na nich 105tis, takze pri ajvnovom style jazdy musia byt tie dosticky este nedotknute.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…