Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 01.03.04  20:52

« Bez nadpisu

toto je pruznejsie, da sa quotovat a co je podla mna tiez dolezite, mozu tu fungovat moderatori, takze debilov nebude problem mazat.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.04  18:02

« ...mě se to líbí :)

... mě se to zase líbí to nové prostředí, ono jde taky hodně o ZVYK a naučit se to používat (člověk je líný a nechce se mu zvykat na nový 8-s 8-s ) ... ale to chce čas. Já má pocit trochu zmatků, ale vpodstatě si myslím, že to bude lepší...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.04  13:51

« nove Motorcafe

Teda ja Vam nevim, ale mne se to nejak nelibi, tamto mi prislo mnohem prehlednejsi. Nejvic me pobavila volba v nastaveni, jaky chci skin .. je tam i old_auto .. ulozil jsem a ukazuje se mi to stale stejne nove, po starem dobrem MC ani pamatky. :-( Jedine, co me snad potesilo, ze je tu videt muj profil, kde jsem objevil, ze za tri dny tu budu slavit "narozeniny", to uz tu s Vami budu presne dva roky :-)) Jo a ze jsem uz napsal vic jak tisic prispevku :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.04  07:51

« Re: Test

Co mne se týká, mám 3+2+1 dětí !!! Je fakt, že když jedeme celá rodina tj. 2 dospělí a tři děti, tak auto je plné a vzadu si překáží. No když jsem byl malý naši měli Renauld 16 a já měl jen sestru. Pamatuji si cesty do Jugoslávie, a to i s přívěsem. Prostor vzadu byl větší, ale cesta nebyla o nic víc únavnější než, než když jedu dnes se svoji rodinou v menším autě. Jediné co lituji, že nemohu jet se všemi dětmi, což na druhou stranu je skoro jedno, protože se se všemi snad nikdy nedokážu sejít, takže auto téměř pořád v průměru jezdí tak se dvěma až třemi osobami a to na naše poměrně krátké cesty okolo 15-20 km celoročně je dotatečné. Jde o to, že jsem za celou dobu co jsem po druhé :-) ženatý, tak jsem nedokázal dát na dovolenou tolik peněz, abych mohl jet třeba do Jugoslávie. Tím chci říci, že mi je jedno, že mám malé auto a i kdybych měl trochu větší tak mi to nic nevyřeší. Jediné co by mi to mohlo vyřešit je, že bych mohl mít dvě auta či tři 1-2 malé do práce apod. a jedno hodně velké třeba Renault Espase na hromané výlety a dovolený a to ještě podotýkám, bych musel mít peníze na ty hromadné výlety. Pravděpodobně bych to mohl mít, kdyby mě a mé ženě přidávali zaměstnavatelé k platu jednu nulu :)) nebo někdy dvě :))), ale toho se nedočkáme (já jsem ve školství a moje žena ve zdravotnictví.........). Takže závěrem, je mi jedno, že někdo bude říkat, že jezdíme v mrňavým autě, taky jsem si mohl koupit větší... měl jsem možnost, ale mne tohle usměvavé autíčko učarovalo a prostě ho miluji :-) a klidně si tu plácejte o jeho malosti... i kdyby se ten zázrak a moje prostředky se změnily, koupil bych si zase CLIO třeba 1,6 s výbavou to by bylo žúúúúžoooo!!! A rodině bych koupil něco většího, ať si konečně užijíííí.... zdraví všechny Renaulťáky Sněženek :))
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.04  17:08

« Test

Potesim vas, Cliaci. Precital som si test 10 malych aut na auto.impuls.cz a Clio tam dopadlo relativne slusne. Na to, ze je zo vsetkych testovanych aut najstarsie (spolu s P206?), tak ma celkom potesilo, ze skoncilo v strede startovneho pola. A porazit Fiestu, Corsu a Polo je veru dost dobry vysledok (najma ked v teste bola zaradena este stale klasicka 1.2 8V). Keby zobrali 16V, tak myslim, ze sme mohli byt o chlp vyssie. Prehrali sme to ale hlavne na vnutornom priestore. Nechapem, preco vsetkym novinarom vadi malo miesta vzadu (aj u noveho Meganu), ved je to auto pre rodinu s malymi detmi? Ked niekto navrhuje auto ako napr. Skoda - "male rodinne" a vsetci to porovnavaju s nim, tak je to vlastne uplne jasne. Ale na zapad od nas to neni celkom bezne pouzivat ich takto. Mrknite na ten test a podme o nom diskutovat, nech tu neni tak mrtvo!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.04  16:29

« Re: Dobra smutna sprava

Asi drzia minutu ticha za mna. Ty si im putna, ty si Clio nemal :-))) BTW to s tou minutou ticha nemusite az tak prehanat a uz konecne zacnite pisat!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.04  11:58

« Re: druha garancka a vychytani jinych much

palivovy filter mna stal okolo 950.-Sk (pri 60.000km)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.04  09:36

co je? chcipl pes? nejako vam tie dva nove megany vyrazili dych alebo co? :-))) alebo seci utekali do renolta postavit sa do radu na megana?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.04  13:39

zjednadeviatkovieva sa :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.04  13:29

« Re: Pískání brzd- Thalia II

"Brzdy na renaultoch sú však vždy prvotriedne" - tak na to zabudni. Dodava ich Lucas a maju problemy s kvalitou, keby si preliezol tuto rubriku od zaciatku, vedel by si o mnohych pripadoch poskodeneho oblozenia vzadu alebo platnicky vpredu. Ale brzdit veru dokazu, nadimenzovane su OK, len ta kvalita je asi dost zla :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…