Renault Clio (II)
"-- skrytý --" 01.03.04 18:02
« ...mě se to líbí :)
... mě se to zase líbí to nové prostředí, ono jde taky hodně o ZVYK a naučit se to používat (člověk je líný a nechce se mu zvykat na nový 8-s 8-s ) ... ale to chce čas. Já má pocit trochu zmatků, ale vpodstatě si myslím, že to bude lepší... -
"-- skrytý --" 01.03.04 13:51
« nove Motorcafe
Teda ja Vam nevim, ale mne se to nejak nelibi, tamto mi prislo mnohem prehlednejsi. Nejvic me pobavila volba v nastaveni, jaky chci skin .. je tam i old_auto .. ulozil jsem a ukazuje se mi to stale stejne nove, po starem dobrem MC ani pamatky. :-( Jedine, co me snad potesilo, ze je tu videt muj profil, kde jsem objevil, ze za tri dny tu budu slavit "narozeniny", to uz tu s Vami budu presne dva roky :-)) Jo a ze jsem uz napsal vic jak tisic prispevku :-)) -
"-- skrytý --" 27.02.04 07:51
« Re: Test
Co mne se týká, mám 3+2+1 dětí !!! Je fakt, že když jedeme celá rodina tj. 2 dospělí a tři děti, tak auto je plné a vzadu si překáží. No když jsem byl malý naši měli Renauld 16 a já měl jen sestru. Pamatuji si cesty do Jugoslávie, a to i s přívěsem. Prostor vzadu byl větší, ale cesta nebyla o nic víc únavnější než, než když jedu dnes se svoji rodinou v menším autě. Jediné co lituji, že nemohu jet se všemi dětmi, což na druhou stranu je skoro jedno, protože se se všemi snad nikdy nedokážu sejít, takže auto téměř pořád v průměru jezdí tak se dvěma až třemi osobami a to na naše poměrně krátké cesty okolo 15-20 km celoročně je dotatečné. Jde o to, že jsem za celou dobu co jsem po druhé :-) ženatý, tak jsem nedokázal dát na dovolenou tolik peněz, abych mohl jet třeba do Jugoslávie. Tím chci říci, že mi je jedno, že mám malé auto a i kdybych měl trochu větší tak mi to nic nevyřeší. Jediné co by mi to mohlo vyřešit je, že bych mohl mít dvě auta či tři 1-2 malé do práce apod. a jedno hodně velké třeba Renault Espase na hromané výlety a dovolený a to ještě podotýkám, bych musel mít peníze na ty hromadné výlety. Pravděpodobně bych to mohl mít, kdyby mě a mé ženě přidávali zaměstnavatelé k platu jednu nulu :)) nebo někdy dvě :))), ale toho se nedočkáme (já jsem ve školství a moje žena ve zdravotnictví.........). Takže závěrem, je mi jedno, že někdo bude říkat, že jezdíme v mrňavým autě, taky jsem si mohl koupit větší... měl jsem možnost, ale mne tohle usměvavé autíčko učarovalo a prostě ho miluji :-) a klidně si tu plácejte o jeho malosti... i kdyby se ten zázrak a moje prostředky se změnily, koupil bych si zase CLIO třeba 1,6 s výbavou to by bylo žúúúúžoooo!!! A rodině bych koupil něco většího, ať si konečně užijíííí.... zdraví všechny Renaulťáky Sněženek :)) -
« Test
Potesim vas, Cliaci. Precital som si test 10 malych aut na auto.impuls.cz a Clio tam dopadlo relativne slusne. Na to, ze je zo vsetkych testovanych aut najstarsie (spolu s P206?), tak ma celkom potesilo, ze skoncilo v strede startovneho pola. A porazit Fiestu, Corsu a Polo je veru dost dobry vysledok (najma ked v teste bola zaradena este stale klasicka 1.2 8V). Keby zobrali 16V, tak myslim, ze sme mohli byt o chlp vyssie. Prehrali sme to ale hlavne na vnutornom priestore. Nechapem, preco vsetkym novinarom vadi malo miesta vzadu (aj u noveho Meganu), ved je to auto pre rodinu s malymi detmi? Ked niekto navrhuje auto ako napr. Skoda - "male rodinne" a vsetci to porovnavaju s nim, tak je to vlastne uplne jasne. Ale na zapad od nas to neni celkom bezne pouzivat ich takto. Mrknite na ten test a podme o nom diskutovat, nech tu neni tak mrtvo! -
« Re: Pískání brzd- Thalia II
"Brzdy na renaultoch sú však vždy prvotriedne" - tak na to zabudni. Dodava ich Lucas a maju problemy s kvalitou, keby si preliezol tuto rubriku od zaciatku, vedel by si o mnohych pripadoch poskodeneho oblozenia vzadu alebo platnicky vpredu. Ale brzdit veru dokazu, nadimenzovane su OK, len ta kvalita je asi dost zla :-(