Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

05.03.04  20:58

« prehliadka po 90 000 km

Tak som dnes absolvovoval prehliadku po 90 000 na Thalii. Menili olej a filtre + 3 ziarovky, prekodovaly mi kluce a doliali chladiacu kvapalinu. Stalo ma to 5000 SK. Nahnevali ma ale, lebo som tam dosiel rano o 9 na objednavku a malo to trvat cca 4 hodiny a auto mi az po 4 urgenciach odovzdali o 16:30. Aspon mi ho umyli co som vobec neocakaval
    Inac mi zistili volu na prednom cape, tak to asi budem musiet dat vymenit
  • « 00 Reagovat !

foto

05.03.04  10:16

« Re: Re: Mégane 2

Megan kombi JE velke auto, vo vselijakych testoch sa pise ake to ma slabe motory a ako to zerie, ale nikto nevidi ze je to najvecsie auto v triede ... zatial ... ak porovnam starsieho pasata a noveho megana, mam dve rovnake auta
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 04.03.04  19:48

« Re: Mégane 2

dneska som videl megana kombi, a ma prekvapilo ake je to velke auto, vyzeralo to rovnako velke ako laguna.
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.04  22:01

« Mégane 2

Jen co budu mít prachy,tak jdu do fronty na Mégana taky Jen aby se v té době ještě vyráběl :-)
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.04  21:59

« Mě to udělalo to samý

Mě to taky nenapsalo do Clia 2,ale dokonce udělalo nové téma úplně venku.Který chytrák to zase vymyslel! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.03.04  20:35

« Re: Re: Vítám fšechny fandy motorismu

Jak napsat úplně nový příspěvek. Když jsem ho dal napsat, tak mi spadnul pod renault, ale ne do Clia II. Je to divný. Dlabas
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 02.03.04  22:14

« Bez nadpisu

ja cliak niesom :)
    ja sa tu len chodim na vas zabavat :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.04  15:03

« Bez nadpisu

Mna na tomto novom fore hneva, len ze mi prestal fungovat moj stary bookmark [odkaz] :-(
    No musim si to prepisat :P
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.04  11:26

« Re: Re:

>mezi Cliakama preci zadnej * neni :-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.04  22:35

« Re:

Matus, mezi Cliakama preci zadnej * neni :-)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…