Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto

08.03.04  09:03

« Bez nadpisu

Tak som pozrel na blocek a doliali mi tam olej 5W40 ELF excelium LDX a davali ho 5.3 litra
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 07.03.04  20:03

« Re:

yyyy, to mas jedno, ked mu chybaju dva dieliky tak to su dva deci na 30.000km, tak to je stale daleko v pohode v norme.
    to taky kvalitny nemecky vyrobok opel berie aj pol litra na 1000km
  • 00 Reagovat !

foto

07.03.04  20:01

« Bez nadpisu

mam tam 1.4 16v. Jedno "o" som mal zmiznute uz pri nastarovani a to druhe niekdedy zmizlo pri jazde po zastaveni a znovu nastartovani. Na prehliadky chodim v terminoch. Mozno zavisi od servisu aky olej tam naozaj naleju - to uz nemozem odkontrolovat
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.03.04  18:47

« Bez nadpisu

ale pozor, moj 16v mozor tiez ukazuje vzdy plny pocet "o", avsak pri manualnej kontrole oleja je vidiet mierny ubytok.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.04  17:50

« Re:

>ubudne mi max 2 "o"< to je divne, do servisu chodim s dvoma 16v motormi s plnym poctom "o" ... co mas za motor? ... btw kolko oleja zeru dci dizle?
  • 00 Reagovat !

foto

07.03.04  08:23

« Bez nadpisu

Olej mi doliali asi ten standardny (musim pozriet v robote na blocku). A na vymeny oleja chodim iba podla intervalov t.j. 30000 km. Podla ukayovatela mam pred vymenou olej OK a ubudne mi max 2 "o"
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.04  01:08

« Re:

??? aka spotreba ??? :shock: NIGDY som olej nedolieval, vzdy vydrzal bez ubytku plny pocet kilakov (no, ked to bolo nove tak mi zmizlo jedno "o" tesne pred vymenou), myslim ze je to vec servisu aby to bolo OK, nech tam leju to co je na tych 30 000 predpisane a poftakach, je to s rezervou, tak to musi vydrzat aj ked clovek robi prasaciny
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.03.04  23:54

« Bez nadpisu

martinez2222, aky si dostal olej? a davas ho menit az po 30.000km? Mne po poslednej vymene dost klesla spotreba benzinu a mam trocha obavy, ze menit olej az kadych 30.000km nieje moc dostacujuce. Aky je Vas nazor? :?:
  • 00 Reagovat !

foto

06.03.04  14:30

« Bez nadpisu

Lebo mi s jednym z klucov prestalo fungovat centralne otvaranie dveri. Startovat islo. Stalo to asi 450 SK.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.03.04  10:55

« Bez nadpisu

prekodovaly mi kluce
    Co si mal s klucami? Preco ich bolo treba prekodovat?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…