Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Re: Re: Zla smutna sprava
no prave riesim poistenie / zabezpecenie, tlacia ma do alarmu, ale sam viem ze je to stupidita, jednak mi v servise rozoberu pol auta a to je posledne co chchcem u noveho auta a jednak uz com videl valit po bratislave zopar aut 180 s hukajucim alarmom a ani pes nestekol, asi zostanem u constructu, v kombinacii s kartou by to malo byt len na odtiahnutie auta a s tym aj tak nic neurobim ... BTW ... kedy mas nove auto? -
« Re: Re: Zla smutna sprava
yyyy - v kooperative. Ale mam znameho poistovaka a podla jeho slov je to skoro jedno, kde to je poistene, lisi sa to iba o par percent. Mal som najazdene 106tis km, co je podla ich tabuliek auto na odpis. Este sem prihodim dalsiu radu - ked vam ukradnu auto, tak uvedte co najmensi mozny pocet najazdenych kilometrov. BTW co so zabezpecenim noveho auta? Nejake rady a skusenosti... -
« Zla smutna sprava
Cafte a hned aj zbohom.
Minuly tyzden som svoje Clio zaparkoval vecer pred hotelom a viacej som ho uz nevidel. V noci ho ktosi ukradol a moje auticko je uz ktoviekde. A tak som tu iba preto, aby som sa s vami rozlucil a aby som vam dal jednu dobru radu: Neverte poistovniam. Su to okradaci! 3 roky stare auto ma podla nich hodnotu cca. 30% povodnej ceny, hlavne ze poistka sa plati v plnej vyske. Som sa citil, akoby ma okradli 2x - raz, ked som nenasiel svoje auto tam, kde som ho nechal a druhy krat, ked mi zavolali, kolko bude poistne plnenie :'-(
Majte sa a davajte si na svoje auticka pozor -
« Bez nadpisu
Asi som sa zle vyjadril. To jedno "o" nastale zmizlo asi po 25 000 km od vymeny oleja a to druhe potom od 25000 do 30000 zmizlo iba niekedy.
Chodil som s tym do Istrosu (ale tam su strasne lenivy a vsetko predrazuju) a tak som isiel vyskust Kestler ale ani ten ma nepresvedcil. Nastastie na prehliadky staci chodit cca raz za rok. Inak ked nieco potrebujem tak idem do neznackoveho servisu a tam som bol zatial spokojny -
« Re:
martinez> kam s tym chodis do servisu? nie je to tak ze tam nenaliali plnu? asi by som si to nabuduce skontroloval ... ono by to fakt malo zacat ubudat az ked to ma uz volaco najazdene a nie hned od zaciatku ... ako hovorim, na dvoch autach mi ubudlo jedine "o" jediny raz na jednom aute pri zabehu tesne pred prvou vymenou (chodim do istrochemu v bratislave)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Napr Allianz postupuje takto.
Skus sa na to opytat. Rozhodne by som s hodnotou 30% nesuhlasil!