Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Re: Re: Re: Re: Zla smutna sprava
luf> alarm proti kradnutiu je podla mna ftakovina, mas auto na kartu, nemas klucik, alarm je napojeny na kartu, tak ak sa ti dostanu cez kartu (neviem ako, nemam predstavu), co je nevyhnutne na nastartovanie, tak sa ti dostanu zaroven aj cez alarm, tak naco tam je. Podla mna potrebujes kombinovat existujucu elektroniku s niecim mechanickym, napriklad constructom (ale lepsie s garazou :idea: ) -
« Re: Re: Re: Re: Zla smutna sprava
Ja som za alarm. Podla ich slov je uz auto na alarm pripravene, fyzicka montaz trva cca. 1hod. Za tu dobu pol auta rozobrat nestihnu ;-) Ale sam viem, ze alarm moc toho nezachrani, takze rozmyslam aj nad niecim dalsim, mozno zamykanie radicky. BTW moje auto bolo pravdepodobne odtiahnute, toto ani zamykanie radicky ani ine trapne ficury znehybnujuce auto neriesia. Jednie si nosit so sebou priklepovu vrtacku a vzdy na mieste, kde parkujem auto prisrobovat k ceste bezpecnostnymi srobami >:D Rozmyslal som aj nad Lo-Jack ci ako sa to vola, ale je to nechutne drahe a zlodeji to vedia odstavit. Kua, ked niekto chce tvoje auto, tak ti asi nic nepomoze :'-(
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!