Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
"-- skrytý --" 11.03.04 15:08
« Re: Zla smutna sprava
:cry: Tak to mi je Te Lufe uprimne moc lito, k tomu se tezko neco dodava :((
Ja si parkrat tenhle pocit zazil, shodou okolnosti i na dnesek ... a vzdy jsem byl stastny, ze jsem se probudil, zvedl se z postele a kdyz jsem vykoukl ven, mel jsem Cliouse na zahrade. Jenze tohle jsou jen sny, Tebe potkala hnusna realita.
Ty jsi tam mel Lufe jake vsechno zabezpeceni? -
« Bez nadpisu
Ja netvrdim, ze klames. Ale to, ze ludia z poistovni casto ani netusia, co za blaboly hovoria. BTW poistiek su 2 druhy: na casovu cenu (tu som mal ja) a na nejaku uzneviemaku cenu, ktora by mala byt blizsie tej trhovej, ale nie je to trhova (samozrejme s podstatne vyssimi sadzbami). Trhova je totiz dost premenliva a podla nej by sa nedali robit kalkulacie a navyse je aj dost tazko preukazna, takze by sa tu podvadzalo este viacej, ako sa v poistovniach podvadza teraz. Nieco o poistnej matike viem, trosku som to studoval (asi 2 roky a aj napriek tomu ma ojekabatili :*) ) -
« Bez nadpisu
Spytaj sa. Ale IMHO matuSova info nie je celkom pravdiva. Totiz, hned ako sa to dozvedel jeden moj znamy, tak mi volal, ze mam udat co najmensi pocet km, aby som aspon nieco dostal. Bohuzial to nestihol a ja som mal kradez uz 2 hodiny nahlasenu. Podotykam, ze robi v inej poistovni a podla ich tabuliek, by som dostal priblizne tolko isto.
Este ale bude problem s tym, co ti povedia a z kadial tu info budu mat. Mam taky pocit, ze samotni ludia v poistvniach nevedia, aku cenu to auto bude kedy mat ani ti nevedia povedat, podla coho sa to da vypocitat. Alebo sa budu tvarit mudro a povedia ti uplnu blbost. -
« forum
neni toto nove forum nejake dosahane? V meganII su same skodovkarske stupidity, maily co som si nechal posielat pri novej sprave vo fore maju v sebe pointer na uplne inu sekciu, "predmet" sa stale rozsiruje o nove a nove "re: re: re:" ... to je ako s novou a novou verziou mrkvosoftu, zaplatis tazke prachy za "nove vylepsene vlastnosti a funkcie" a dostanes k nim pribalene "nove neodstranene chyby", spica
Je tu nějaký znalec, který zná tyto počty a dopočítal by to...... dík
PS: já vím, že nové auto je nové auto, ale mám pocit, že auto dva až tři roky do 50000 km najeto se mi musí vyplatit. I proto riziko krádeže.....