Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.03.04  21:15

« Moooc tě Luf lituji.... stát se to mě, chodím pěšky

:( :-( :-( zrovna ten den jsem měl narozeniny. Kdyby se mi to stalo..., bohužel nejsem pojištěn, podle mne to nemá cenu. Když se ohlídneš na to, kolik jsi narval té pojišťovně peněz a kolik ti teď dají, určitě v tom moc rozdíl nebude... jsou to parchanti všech parchantů .... všechny pojišťony. Vím, že riskuji, ale nemám pojištěno vůbec nic. V případě, žes např. dal za auto 400000 Kč a za tři roky by ti pojišťovna vyplatila asi 130000 tak je to hrůza a to ty tři roky bych platil asi 20000 ročně (to hádám nevím).
    Je tu nějaký znalec, který zná tyto počty a dopočítal by to...... dík
    PS: já vím, že nové auto je nové auto, ale mám pocit, že auto dva až tři roky do 50000 km najeto se mi musí vyplatit. I proto riziko krádeže.....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.03.04  15:08

« Re: Zla smutna sprava

:cry: Tak to mi je Te Lufe uprimne moc lito, k tomu se tezko neco dodava :((
    Ja si parkrat tenhle pocit zazil, shodou okolnosti i na dnesek ... a vzdy jsem byl stastny, ze jsem se probudil, zvedl se z postele a kdyz jsem vykoukl ven, mel jsem Cliouse na zahrade. Jenze tohle jsou jen sny, Tebe potkala hnusna realita.
    Ty jsi tam mel Lufe jake vsechno zabezpeceni?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 10.03.04  22:17

« Re:

no, mne povedali ze take nieco neposkytuju
  • 00 Reagovat !

foto

10.03.04  18:07

« Bez nadpisu

Ale ano, urcite napr. Kooperativa.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 10.03.04  15:56

« Re:

bola to klasicka poistka.
    ten druhy druh (neviem ako sa to vola, pouzitie je najme na auta ktore maju aj inu ako technicku hodnotu (historicka hodnota, jedinecna hodnota)) ziadna poistovna na slovensku NEPOSKYTUJE.
  • 00 Reagovat !

foto

10.03.04  14:56

« Bez nadpisu

Ja netvrdim, ze klames. Ale to, ze ludia z poistovni casto ani netusia, co za blaboly hovoria. BTW poistiek su 2 druhy: na casovu cenu (tu som mal ja) a na nejaku uzneviemaku cenu, ktora by mala byt blizsie tej trhovej, ale nie je to trhova (samozrejme s podstatne vyssimi sadzbami). Trhova je totiz dost premenliva a podla nej by sa nedali robit kalkulacie a navyse je aj dost tazko preukazna, takze by sa tu podvadzalo este viacej, ako sa v poistovniach podvadza teraz. Nieco o poistnej matike viem, trosku som to studoval (asi 2 roky a aj napriek tomu ma ojekabatili :*) )
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 10.03.04  14:47

« Re:

pozri, ja som schvalne napisal ze som iba chcel poistit auto, nakoniec som ho nepoistil, a teda nemam to podlozene zmluvou. Hovorim len tolko, co mi povedali v poistovni a to bolo, co uz som napisal.
  • 00 Reagovat !

foto

10.03.04  13:39

« Bez nadpisu

Spytaj sa. Ale IMHO matuSova info nie je celkom pravdiva. Totiz, hned ako sa to dozvedel jeden moj znamy, tak mi volal, ze mam udat co najmensi pocet km, aby som aspon nieco dostal. Bohuzial to nestihol a ja som mal kradez uz 2 hodiny nahlasenu. Podotykam, ze robi v inej poistovni a podla ich tabuliek, by som dostal priblizne tolko isto.
    Este ale bude problem s tym, co ti povedia a z kadial tu info budu mat. Mam taky pocit, ze samotni ludia v poistvniach nevedia, aku cenu to auto bude kedy mat ani ti nevedia povedat, podla coho sa to da vypocitat. Alebo sa budu tvarit mudro a povedia ti uplnu blbost.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.03.04  12:28

« forum

neni toto nove forum nejake dosahane? V meganII su same skodovkarske stupidity, maily co som si nechal posielat pri novej sprave vo fore maju v sebe pointer na uplne inu sekciu, "predmet" sa stale rozsiruje o nove a nove "re: re: re:" ... to je ako s novou a novou verziou mrkvosoftu, zaplatis tazke prachy za "nove vylepsene vlastnosti a funkcie" a dostanes k nim pribalene "nove neodstranene chyby", spica
  • « 00 Reagovat !

foto

10.03.04  12:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zla smutna sprava

no tak som zvedavy az pride novy megan a budem ho pistovat tak sa na to specialne spytam :-) ... nakoniec zistime ze luf zvolil blbu poistovnu :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…