Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

19.03.04  12:48

« Re: Re: Re: Re: rozvody

ajvn: to mi teda rekni tvoje triky, ja jezdim od 5.5 do 7 8-s teda s benzinem :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.03.04  18:50

« Re:

chinin: Tak to Ti reknu zase docela presne :-) Bylo to na pockani, jak tak koukam do sve "knihy jizd". :-) Tzn. vymena bajvoko do hodiny az dvou, dyl to trvat nemohlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.03.04  18:45

« Re: Re: Re: rozvody

marlin: A kdybys vedel, ze rozhodne ne malej?! >:D Haaaaaaleeeeeluuuuuuuujaaaaaaa >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.03.04  10:43

« Bez nadpisu

AJVN: Ako dlho im to trvalo, nepamatas si? :?:
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.04  19:34

« Re: Re: rozvody

jses blazen se svou malou spotrebou >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.03.04  16:32

« Re: rozvody

Mne menili remen a napinaci kladku vramci plosnych vymen u vsech dieselovych dCi Clii .. bylo to v auth.servisu a ok, v tomhle jednom z mala pripadu jsem tam zadny kiks od servisaku neobjevil :-)) Remen se jim povedl :-)
    Jinak nejvetsi duvod, proc se tu posledni dobou moc nepise, je ten, ze ty Clia proste funguji a clovek se tu nemusi moc rozepisovat, co se mu kde zase s*re, proc mu to nejede, proc to zere olej, atd. :o) A priznejme si to, mne uz je taky blbe Vam tu porad psat, ze jsem treba ted nedavno brezen nebrezen uz zase jel jen za 3.2 spotreba na zimakach. :-)) Sice mi jako lyzari srdce krvaci, kdyz jsou takovehle teploty a snih jde do kytek, ale jako eco-driver mi zaplesa srdicko, kdyz se teplomer vyhoupne nad +3 'C, to jde spotreba znatelne dolu :o)
    Tak .. a uz Vam s timhle dam zase ctvrt roku pokoj :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.04  15:11

« Re: rozvody

ja bych se niceho nebal, ted nam menily rovodak u laguny, delal to clovicek co dela u autorizovaneho servisu a docela levne... auto chodi jedna basen a je dokonce tissi nez predtim... >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.03.04  13:35

« rozvody

Luf bol jeden z najhlavnejsich prispievatelov, snad sa aktivne vrati, ked mu pride megane >:D
    :arrow: btw. zaujmalo by ma, ci ma niekto za sebou vymenu rozdoveho remena. Cas vymeny (120.000km) sa mi blizi. Nakolko je to asi dost narocna oprava, a mechanik by skutocne nemal nic odflaknut, mam trocha strach aj z autorizovaneho servisu :idea:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.03.04  20:40

« Co se děje....

Co se to stalo Lufovi tak je tu mrtvo. To ukradli všem co sem chodí CLIA, nebo držíte smutek za LUFa.... :-( No chápu, .... nestal se snad zázrak a LUFe nenašlo se to tvoje autíčko.... ??? Když jdu ke svému autíčku, tak si na tebe občas vzpomenu a představuji si, kdyby se to stalo mě...... :-( :( no hrůůůůzaaa!!! Jednoduše bych chodil už do smrti pěšky... těžko bych ušetřil na jiný.... ozvi se a napiš, jak jsi na tom.... jsem při tobě, Kdyby bylo v mé moci, tak ho půjdu hledat
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 13.03.04  01:46

« Re: Moooc tě Luf lituji.... stát se to mě, chodím pěšky

ano, poistenie je obcas nahovno.
    idem kupovat motorku a tiez VELMI vaham ci poistit alebo nie.
    poistne na moje idealne moto je 48.000sk/rok.
    Uz v prvy den vlastnictva strati moto podla mna okolo 40% z ceny, cize by mi vyplatili len asi 225.000sk
    dalsi rok uz by som zaplatil takmer 100.000 za poistenie a dostal by som urcite pod 200.000sk. Tyn padom treti rok postenia bude tym vyrovnavacim - dostal by som rovnako ako som im zaplatil.
    Takze v pripade kradeze alebo totalky sa to naozaj moc neoplati.
    Ine je, ked mi motorka padne kazdy mesiac.
    Musim si to este premysliet.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…