Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
"-- skrytý --" 17.03.04 16:32
« Re: rozvody
Mne menili remen a napinaci kladku vramci plosnych vymen u vsech dieselovych dCi Clii .. bylo to v auth.servisu a ok, v tomhle jednom z mala pripadu jsem tam zadny kiks od servisaku neobjevil :-)) Remen se jim povedl :-)
Jinak nejvetsi duvod, proc se tu posledni dobou moc nepise, je ten, ze ty Clia proste funguji a clovek se tu nemusi moc rozepisovat, co se mu kde zase s*re, proc mu to nejede, proc to zere olej, atd. :o) A priznejme si to, mne uz je taky blbe Vam tu porad psat, ze jsem treba ted nedavno brezen nebrezen uz zase jel jen za 3.2 spotreba na zimakach. :-)) Sice mi jako lyzari srdce krvaci, kdyz jsou takovehle teploty a snih jde do kytek, ale jako eco-driver mi zaplesa srdicko, kdyz se teplomer vyhoupne nad +3 'C, to jde spotreba znatelne dolu :o)
Tak .. a uz Vam s timhle dam zase ctvrt roku pokoj :-))) -
"-- skrytý --" 17.03.04 13:35
« rozvody
Luf bol jeden z najhlavnejsich prispievatelov, snad sa aktivne vrati, ked mu pride megane >:D
:arrow: btw. zaujmalo by ma, ci ma niekto za sebou vymenu rozdoveho remena. Cas vymeny (120.000km) sa mi blizi. Nakolko je to asi dost narocna oprava, a mechanik by skutocne nemal nic odflaknut, mam trocha strach aj z autorizovaneho servisu :idea: -
"-- skrytý --" 16.03.04 20:40
« Co se děje....
Co se to stalo Lufovi tak je tu mrtvo. To ukradli všem co sem chodí CLIA, nebo držíte smutek za LUFa.... :-( No chápu, .... nestal se snad zázrak a LUFe nenašlo se to tvoje autíčko.... ??? Když jdu ke svému autíčku, tak si na tebe občas vzpomenu a představuji si, kdyby se to stalo mě...... :-( :( no hrůůůůzaaa!!! Jednoduše bych chodil už do smrti pěšky... těžko bych ušetřil na jiný.... ozvi se a napiš, jak jsi na tom.... jsem při tobě, Kdyby bylo v mé moci, tak ho půjdu hledat -
matuS 13.03.04 01:46
« Re: Moooc tě Luf lituji.... stát se to mě, chodím pěšky
ano, poistenie je obcas nahovno.
idem kupovat motorku a tiez VELMI vaham ci poistit alebo nie.
poistne na moje idealne moto je 48.000sk/rok.
Uz v prvy den vlastnictva strati moto podla mna okolo 40% z ceny, cize by mi vyplatili len asi 225.000sk
dalsi rok uz by som zaplatil takmer 100.000 za poistenie a dostal by som urcite pod 200.000sk. Tyn padom treti rok postenia bude tym vyrovnavacim - dostal by som rovnako ako som im zaplatil.
Takze v pripade kradeze alebo totalky sa to naozaj moc neoplati.
Ine je, ked mi motorka padne kazdy mesiac.
Musim si to este premysliet.