Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Re: diagnostika
kebu som aspon vzdy dopredu vedel kedy tam idem ... len to jevzdy take ze "sype sa to, rychlo utekaj", aleskusim nieco .... btw ci menej z dizla tahas, tym su mensie emisie, takze je to jasna sprava, to ze "nedymi" nic neznamena, ak dymi, je to uz daleko za normami -
« Re: diagnostika
No kukal som na tu stranku predajcu tu v Prahe, ale cena je bez DPH ~1200KC + za osobny odber je priplatok 250KC. To nevyzera na nejkau serioznu firmu. Skoro to vyzera tak, ze sa boja, ze prides osobne a zistis, ze ten kabel je cosi za par KC a vykasles sa na to kupovat ho >:-[]
BTW som na nejakej stranke videl aj linky na soft zdarma, len netusim, co to vie merat. Ale vykon sa da zmerat aj z priebehu, ako lezu hore otacky (resp. nie jeho maximum, ale priebeh). Ja na nejake meranie vykonu kaslem (dnes som jazdil Fabiou 1.4 44kW, horsie uz nic byt nemoze a celkom sa to dalo vydrzat :roll: ), ale take udaje ako rozne teploty a stav lambdy a podobna diagnostika, to by ma zaujimalo.
Zaujimave na tej nemeckej stranke bolo to vysvetlenie, preco a ako sa vlastne chipuje. Vyplynulo z toho, ze kazdy tuner klame, ked tvrdi, ze sa nezhorsia emisie (opat dufam, ze som tu nemcinu pochopil spravne >:D ) -
« Re: Re:
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!