Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

01.04.04  14:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: plny kotel

ajvn> ano, tak nejak a este potom ked si prdnes, to tiez obycajne necitis :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.04.04  14:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: plny kotel

Ahaaa ... no jestli je to tak, tak pak uz mi rada veci dochazi ... si vem clovek, kteremu mu smrdi nohy, ale on to vlastne neciti, protoze to citi az ti, co jdou za nim. :-)))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.04.04  14:10

« Re: Re: Re: Re: Re: plny kotel

ajvn> no jasne ze ano, od tych vselijakych dizlackych ekojazdcov predomnou >:-[] to je akoby si sa trabantaka pytal ci mu smrdi z vyfuku .... nikto z nich nikdy nic necitil :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.04.04  14:05

« Re: Re: Re: Re: plny kotel

yyyyy: S tim ale problem nemam .. ja mam vyfuk vyvedeny pod autem az dozadu, takze mi saze na okno nelitaj .. Tobe snad jo? :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.04.04  14:03

« Re: Re: Re: plny kotel

ajvn> no dobre, tak ked je uz ten april, tak uprimnost za uprimnost: cez sadze na prednom skle tiez moc dobre nevidno :shock: :shock: :shock:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.04.04  13:56

« Re: Re: plny kotel

yyyyy: Na to se da odpovedet jedinym moznym zpusobem ... ze uprimne doufam, ze takhle neprskam :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.04.04  13:40

« Re: plny kotel

Ajvn> to je dobre, to sa z predneho skla odpari, ale predstav si ze ti to robi tvoj dizel s naftou tych nizkych otackach co mas tak rad sa to dobre nespali a ten chudak za tebou to musi zobrat cez umyvacku >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.04.04  13:21

« Re: Re: plny kotel

To je dobrý!
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 01.04.04  13:18

« Re: plny kotel

tomu sa hovori chladenie palivom :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.04.04  13:11

« plny kotel

uz mi tu ty re: re: re: re: pripadaj, jako ze jsme na logopedii a ucime se spravne vyslovovat 'r' :-))
    Kdyz jsem pred dvema tydny frcel zda se letos naposled na hory, jedouc od Loun k Biline, tak jsem se dotahl na nejakeho japoncika, uz nevim, jestli to byla nejaka stredne velka Suzuki nebo to byla M323? .. a pred nami Wartburg. Oba jsme ho chteli predjet, ale slusne jsem dal prednost japoncikovi, at zacne. Nevim, co tam s tim plynem vyvadel, zjevne podradil a chtel vyuzit chvili mezi auty na predjeti. Z vyfuku se mu vyvalil husty oblak bileho koure, coz mi v tu chvili prislo legracni do momentu, nez jsem zjistil, ze jsem nasledne vjel do doslova sprchy benzinu, kterou na me pri tom manevru vychvistal z vyfuku. :-))) Tak to byl asi taky plny kotel .. jen se mu nejak vylil vsude okolo :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…