Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: 5y
checheche ... dame scuka az sa Luf utrhne, ja by som chcel vidies zase to jeho ... ja mam 1.9 dci z cennika pravo dole, plus esp, auutomaticka klima s determalnym sklom a vyhrievanie sedaciek, neviem co ta zaujima, skorej sa pytaj, prekvapenia sa nekonali, co mi trochu vadi je nemoznost nastavenia sklonu sedacky (ale stale je to auto v ktorom som sa usadil najlepsie), a na moj vkus tvrde pruzenie (mozno pre tie 16"), kocky na zeleznej tomu nerobia dobre, inak pohodovka tiche, kludne, ziadne zihadlo ako bola ta 1.4 (ale furt o poznanie silnejsie), este keby to trochu menej zralo ked tomu dviham mandle, bolo by fasa ... no mozno svetla by sa mohli zapalovat skorej, navecer ked idem ostatni uz svietia, ja este po tme -
« Re: Re: "Ťupinky" na laku
Ajvn> no tak zmeral som tu spotrebu tiez po rovinke tak ako ty, a dospel som k podobnemu vysledku: vsetko pri 70km/h na tempomat 3:2500:6.7; 4:1900:4.1; 5:1500:3.8; 6:1200:3.9; ... teda ale pri tej setke ten motor uz plakal, nemal som to srdce drzat ho tam dlhsie, ale evidentne vidno ze dusit to na nizke otacky moze byt aj kontraproduktivne. Petku v meste nedavam, len na vypadovke alebo mimo ... aj ked teda po tyzdni som este neni celkom prisposobeny -
"-- skrytý --" 01.04.04 15:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: plny kotel
no jo, zase dalsi, co si necha rozrazet vzduch jinejma ... a jeste navic svou milovanou manzelkou .. no jak koukam, tak tam u Vas na vychode ty partnerske vztahy drzi pevne v rukou muzi .. ked muz povie, ze zena potahne vpredu, spravi tak .. to ty nase ceske holky by se porad jen vozily vedle napravo, hruza, holt se nam nejak vymkly kontrole :o)