Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

06.04.04  13:34

« Re: Re: Re: Re: K spotrebe

ved vravim ze teraz s 1.9cdi sa mi tam podari 5ku pichnut iba na vypadovke, a to tam mam este 6ku :-! na normalnu jazdu po meste je tam 4ka a na odpich 3ka, s benzinom je to lepsie lebo ma ovela vecsi rozsah otacok, tak tam na trojku ujazdis po meste vsetko :shock: , ale kludne znesie aj 5ku, akurat ze to uz netaha a aj 2jku, ale to sauz ludia otacaju ako za vrahom >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.04.04  13:21

« Re: Re: Re: K spotrebe

Auto, ktere jezdi skoro porad na petku ...nebude jezdit prilis dlouho!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.04.04  13:19

« Re: Re: K spotrebe

Moje CLIO (1,4i) jezdí skoro pořád na pětku. Bez zaváhání a cukání a nějakých problémů stačí pětce 1750 ot bez zátěže i méně. Nevím jestli je to 100% dobře, myslím že mám cit pro zvuk motoru a spotřebu mám 6,35 l/100 (kombinovanou spíš po městě). Zatím na dálky nemám zkušenosti. Snad v létě...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.04  10:56

« Re: K spotrebe

Ako? No predsa 50km/h :-) Vacsina aut je stavanych tak, aby trojka bola idealny prevod do mesta, takze stvorka motor podtaca => vyssia spotreba
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.04  10:53

« Re: Re: K spotrebe

Ajvn> ked mas auto co mu 5ka konci u 120 tak co sa divis :mrgreen:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.04.04  10:48

« Re: K spotrebe

lufe, jak na tu ctyrku jezdis, kdyz Ti zere vic jak trojka? :-) Trojka je prece rozbihaci rychlost, ktera si bere vic. :-) Lufe, Ty jsi nevyuzity talent, Tvoje zavodnicke srdce by meli angazovat u nejakeho teamu F1, co treba Renault? :-)) .. k ohnivym sipum k McLarenu ne, tam jezdi na spotrebu, tam to neni nic pro Tebe. :-))
  • 00 Reagovat !

foto

06.04.04  08:13

« K spotrebe

Ked uz ste tu spotrebu zacali tak dopodrobna rozoberat - na vsetkych autach s PP, ktore som jazdil, bola spotreba pri ustelenej 50km/h nizsia na 3 ako na 4. Teda okrem Meganu, kde 4 pri 50km/h nedavam, lebo je moje a chcem ho mat dlho :-) a Maximy, ktora nemala na PP okamzitu spotrebu.
  • 00 Reagovat !

foto

05.04.04  14:28

« Bez nadpisu

Moje dojmy najdete v rubrike o Meganoch, nech je nejaky trafic aj tam >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.04  18:32

« Re: "Ťupinky" na laku

Já ty ťupinky zakrývám pigmentovým krémem, ale dlouho to nevydrží. Nechal jsem si namíchat barvu, ale bohužel se sekli s odstínem a tak mám teď vyjednáno, že mi lakýrník namíchá barvu 100% přesně a udělá s ní opravu a zbytek použiji na ťupinky. U té ťupinky jde o to, aby se barva nedostala na její okraj a to chce dle mího jemńoulinkej přístup... no uvidím, dám vědět
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.04  16:56

« Sliby se maj plnit...

Ahojky všem, před nedávnem jsem si tu stěžoval, že mi u Clia vrže a drnčí palubka. Také jsem napsal, že to zkusím dát k Pilařům a že se vám svěřím, jak to dopadlo. Takže řekli si 550 Kč - za sundání, vytěsnění a znovu nandání palubní desky. A výsledek? Docela slušný, zatím nic nedrnčí a ani nevrže. Samozřejmě, že na kočičích hlavách se něco malinko ozývá, ale je to v pohodě. Jsem zvědav, jak to dlouho vydrží...
    Hezký víkend. Honza.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…