Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Re: Re: Re: K spotrebe
ved vravim ze teraz s 1.9cdi sa mi tam podari 5ku pichnut iba na vypadovke, a to tam mam este 6ku :-! na normalnu jazdu po meste je tam 4ka a na odpich 3ka, s benzinom je to lepsie lebo ma ovela vecsi rozsah otacok, tak tam na trojku ujazdis po meste vsetko :shock: , ale kludne znesie aj 5ku, akurat ze to uz netaha a aj 2jku, ale to sauz ludia otacaju ako za vrahom >:-[] -
"-- skrytý --" 06.04.04 13:19
« Re: Re: K spotrebe
Moje CLIO (1,4i) jezdí skoro pořád na pětku. Bez zaváhání a cukání a nějakých problémů stačí pětce 1750 ot bez zátěže i méně. Nevím jestli je to 100% dobře, myslím že mám cit pro zvuk motoru a spotřebu mám 6,35 l/100 (kombinovanou spíš po městě). Zatím na dálky nemám zkušenosti. Snad v létě... -
"-- skrytý --" 06.04.04 10:48
« Re: K spotrebe
lufe, jak na tu ctyrku jezdis, kdyz Ti zere vic jak trojka? :-) Trojka je prece rozbihaci rychlost, ktera si bere vic. :-) Lufe, Ty jsi nevyuzity talent, Tvoje zavodnicke srdce by meli angazovat u nejakeho teamu F1, co treba Renault? :-)) .. k ohnivym sipum k McLarenu ne, tam jezdi na spotrebu, tam to neni nic pro Tebe. :-)) -
« K spotrebe
Ked uz ste tu spotrebu zacali tak dopodrobna rozoberat - na vsetkych autach s PP, ktore som jazdil, bola spotreba pri ustelenej 50km/h nizsia na 3 ako na 4. Teda okrem Meganu, kde 4 pri 50km/h nedavam, lebo je moje a chcem ho mat dlho :-) a Maximy, ktora nemala na PP okamzitu spotrebu. -
"-- skrytý --" 03.04.04 18:32
« Re: "Ťupinky" na laku
Já ty ťupinky zakrývám pigmentovým krémem, ale dlouho to nevydrží. Nechal jsem si namíchat barvu, ale bohužel se sekli s odstínem a tak mám teď vyjednáno, že mi lakýrník namíchá barvu 100% přesně a udělá s ní opravu a zbytek použiji na ťupinky. U té ťupinky jde o to, aby se barva nedostala na její okraj a to chce dle mího jemńoulinkej přístup... no uvidím, dám vědět -
« Sliby se maj plnit...
Ahojky všem, před nedávnem jsem si tu stěžoval, že mi u Clia vrže a drnčí palubka. Také jsem napsal, že to zkusím dát k Pilařům a že se vám svěřím, jak to dopadlo. Takže řekli si 550 Kč - za sundání, vytěsnění a znovu nandání palubní desky. A výsledek? Docela slušný, zatím nic nedrnčí a ani nevrže. Samozřejmě, že na kočičích hlavách se něco malinko ozývá, ale je to v pohodě. Jsem zvědav, jak to dlouho vydrží...
Hezký víkend. Honza.