Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.04  11:18

« zdraví smutný Sněženek...

V sobotu jsem měl dobrou náladu a tak jsem jel umýt a naleštit svojeho CLIEčka. Makal jsem naň 3 hodiny, aby se zase leskl a byl čisťoučký jako nový. Nevím co to ve mne je, ale nemohu se dívat na špinavé auto. Nejhorší je to přes zimu, kdy nemám kde ho umýt a na automatickou myčku nepojedu. Já chápu, že pro lidi by mělo auto sloužit jen jako věc, ale kdybych na něj nemusel tak dlouho šetřit... :(:( a jelikož spadám do tý skupiny co naň musí dlouho šetřit, tak si ty tzv. věci vážím a nikdy bych se k ni nechoval nešetrně.... ale bohužel jsou mezi námi tzv. homosapiens, kteří se na nic jiného nezmůžou a klidně příjdou k cizí věci a podrápou, praštěj do ni, aby aspoň mohli tu svoji neschopnost, kretenství nějak světu ukázat. No a pak přijde k autu takovej chudák jako já a nestačí se divit. To vyleštěné autíčko má na dveřích ránu jak od kladiva. Trefil se tak, že poškodil oboje dveře. Co zbývá nejdříve vztek, bezmocnost a nakonec smutek. Ještě, že jsem si nenechal opravit ten drobný karambol po zimě, jak mi řetězy vytrhly přední zástěrku a natrhly mi blatník. Sic jsem jej nechal hned zavařit, ale lak jsem nechal až na jaro - stejně je z umělý hmoty, tak nic nerezatí. Kluci jsem rád, že si mohu s vámi tady o tom povídat, bohužel nemám pořádně komu bych si požaloval. Chudák můj soused, dopadl ještě hůř. To byl ale konec velikonoc.....:(:(:( :-( Začal jsem přemýšlet o kameře, která by mi to místo, kam dávám auto aspoň trochu hlídala, ale nevím, kolik to koštuje..... všechny zdraví smutný Sněženek
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.04  08:40

« Re: Viděli jste už nový CLIO... ???

To sněženek: Něco bude asi špatně ;-)
    Ten odkaz je trochu neněmecký.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.04.04  18:16

« Viděli jste už nový CLIO... ???

Našel jsem tuto stránku:
    [odkaz]
    ale nevím jestli je to 100% nový CLIO ... "neznájem paněmecky" :-)
    ... říká se, že Modus by měl být za Twingo a tak by mne zajímala budoucnost CLIA. Nevíte o tom někdo víc?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.04  13:04

« Re: Re: "Ťupinky" na laku

Díky za info. Já mám originální lakovou tužku (je to malá kovová lahvička a na uzávěru je štetec), ale tou se to dělat skoro nedá, to jsou malé ťupinky a na špendlíku ta barva děsně schne. Sklo se nerozbilo, ale to by i tak nevadilo, mám připojištění.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.04.04  08:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: K spotrebe

Asi na to něco bude. Stejně si, ale myslím, že ta převodovka bude u tý 100k verze jinak zpřevodovaná.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.04  20:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: K spotrebe

Ja som na 1.4 tiez najprv nadaval preco to ide pri 100ke 3000 na petku a ze by to chcelo tazsi prevod a tak, ale ked vylezes do vysokej rychlosti tak ako by si to tam nasiel. kusok tazsi prevod a uz by to neutiahol. Ale mozno u tej 1.9 to ma zmysel, ked idem nejakych 180 tak na 5 aj na 6 je to asi tak rovnako zive (alebo skorej mrtve), lebo tam dost klesa tocak od 2000 do 4000 tak mozno to pomaha tak akurat na spotrebu, ale u tej 100k 1.5 co ma uplne plochu momentovu krivku si myslim ze je to OK aj bez 6tky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.04  17:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: K spotrebe

No ale na rovince ve 150km/hod by to utáhla. Ale oni jí nedělají ani do té 100k verze :?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.04  13:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: K spotrebe

Dlabas> to by uz bolo pomaly len na jazdu skopca :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.04  13:05

« zase :-)

Tak som po dnesnej policajnej kontrole musel zas zainvestovat do auta.
    Zistil som, ze zopar veci mi v autolekarnicke expirovalo. :-(
    K autu mi pribalili trosku starsiu ako by sa patrilo, ale teraz mam zas pokoj ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.04  09:00

« Re: Re: Re: Re: Re: K spotrebe

Já chci taky 6-ti kvalt >:D >:D >:D
    Do mého 1.5dCi - 65koníků
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…