Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

17.04.04  22:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: K sp

Mitsi: tak s tymto nazorom nesuhlasim, jazdim na felicii 1.3 MPI 40kW a pri ustalenej rychlosti nie je problem tocit motor len prave tych 2000 az 2500ot/min (motor ide zlahka a ma potencial aj akcelerovat- samozrejme v ramci jeho moznosti), ved prave jeho koncepcia ho predurcuje pre pracu v oblasti nizkych ot.( 2000-3500).....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.04.04  14:44

« Cyklovač a manuál

Nevíte, jak udělat v cliu nastavitelný cyklovač. U feldy jsem ho měl nastavitelný, ale tady je na pevno nastven od výrobce :'-(
    Asi se musí vyměnit nějaké relé, ne? Nevíte co a jak na to?
    A další otázka je, kde sehnat knížku na údržbu clia poslední model ?
    Firma www.kopp.cz děla jen od rv. 91-98.
    Halóóóóó
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.04.04  18:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: K spotre

Máte vůbec rozum? Na 2000 ot/min si jezděte se čtyřlitrovým osmiválcem, a to ještě výhradně v kombinaci s automatem. Pro 1,4 MPI jsou tohle otáčky těsně nad volnoběhem, kdy je ten motor vůbec rád, že "už" utáhne alespoň své vlastní příslušenství (alternátor, klimu - pokud tam vůbec je - atd.). Předmětnou řidičku bych posadil na horské kolo, zablokoval jí tam ten "nejtěžší" převod, a pak ji donutil na něm jezdit...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.04  15:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: K spotrebe

Ano, byla to nesmrtelná 1.4 MPI. Když jsem pak jel já, viděl jsem že otáčky kolem 3000 jí svědčí mnohem lépe. Najeto 109 tisíc.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 16.04.04  14:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: K spotrebe

ak to bol stary stvorvalec MPI, tak myslim ze pri tych 2000 dava ten motor to najlepsie co ma
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.04  14:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: K spotrebe

Luf má s tou trojkou do města pravdu, dneska jsem to sledoval a při 50 km/hod a zařazené trojce točí motor 2500 otáček=>maximální točivý moment. Jinak jsem jel s kolegyní Fabií Combi 50 kW, a ona pořád že to moc nejede. A na otáčkoměru měla pořád max. 2000 ot. :-))
  • 00 Reagovat !

foto

15.04.04  20:12

« Spotřeba oleje

Kontroloval jsem olej ve svém Cliu a ujistil jsem, že jsem se dostal cca 15 mm pod horní rysku za 6500 km. Neni to trochu moc? Podotýkám, že mám 1.2L 16v a používám olej 10W-40, najeto mám 25000 km.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.04  18:36

« Re: rusive zvuky palubni desky

to je uz 50 rokov stary problem, volakedy sa tradovalo ze rollsroyce je taky tichy ze v nom najviac naseru tikajuce hodinky, proste nakoniec nieco vzdy pocujes :mrgreen:
  • 00 Reagovat !

foto

14.04.04  18:27

« rusive zvuky palubni desky

clio mame asi pulroku, ale zatim sme jezdili celkem malo.. O to vic me sere, ze pri jizde nad 45kmh se z mist vlevo pred volantem ozyva takove klapani, drncani, nic zvlastniho.. ale rusi to..
    da se rict, ze je to normalni, anebo by takhle nove auto melo byt tiche?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.04  12:02

« Re: zdraví smutný Sněženek...

Nejaka lacna web kamerka stoji par korun, tusim, ze nieco sa da zohnat uz aj za 10 EUR, to je ~300CZK, komp asi mas. Ale k comu by ti to bolo? Aby si si potom mohol pozriet, ako ti niekto nici auticko? Aj tak uz v dobe, ked to budes pozerat bude davno daleko za 7 horami a 7 dolinami, kde sa voda sype a piesok... Ale to je ina rozpravka :-) Jedina obrana voci tomuto je 1, mat auto permanentne spinave a 2, mat ho spinave az tak moc, ze pripadne nove skrabance nemas cez tu spinu ani sancu vidiet.
    Bohuzial, ani zasvinene auto ale neni zarukou, ze ti ho niekto necorkne :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…