Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
"-- skrytý --" 28.04.04 16:22
« odesel dalkac
Jestli me na Cliu neco zlobi, tak DO. Obcas se mi stane, ze nechce zavrit auto. Uz mam naucene, ze vetsinou staci dat klicek do zapalovani, otocit, zase zpatky a jde to. V horsich pripadech navic zresetovat zaroven palubak pri otoceni klickem. V jednom pripade mi zabralo az nastartovani a vypnuti motoru .. pak dalkac zafungoval a auto se zavrelo. Ovsem vcera se mi stalo, ze nic z toho nepomohlo a musel jsem auto zavrit manualne. A propos, je to ficura nebo bug, ze pokud otocim klickem u ridice, tak se zavrou jen dvere ridice a nezavrou se centralem vsechny dvere?? .. kdyz jsem pak auto odemkl, ujel 30km, zaparkoval a vylezl, auto se nechalo normalne v pohode zamknout. (zatim jsem nikdy nemel problem s odemknutim, vzdy jen zamknuti) Ale vcera odpoledne toho bylo malo, prisel jsem k autu, mackam dalkac a ejhle, tlacitko slo nejak podezrele niz zmacknout. Nakonec nezbylo, nez DO otevrit pred autem, vyndal jsem vlozeny tistak a pod nim byl ulomeny takovy maly bazmek, na kterem je male pidi-tlacitko, do ktereho se opira to tlacitko v obalu DO. Tenhle malej bazmek tam musel byt v tistaku priletovanej jen na dvou mistech, zadne jine naznaky ulomeni jsem nevidel. Kdyz jsem k tomu tistaku dal ten maly spinac, pridrzel a stiskl, auto se otevrelo. :-) Nechtel jsem otevirat totiz auto jen manualne klickem, protoze by se mi v parkingu rozerval alarm, co tam mam od koupe od Renaulta. Doma druhy klic fungoval ok, tak jsem zatim prohodil klice a rikal jsem si, jestli i s timhle druhym klicem to bude mit problemy obcas zamknout nebo ne. Btw. ty problemy uz mam vice jak rok, takze problem s baterkou to neni. No... a dneska jsem prijel do prace a ani s druhym klicem jsem pres veskere snahy nebyl schopny dalkacem zamknout :-[ Nekdy pristi tyden planuju cestu do servisu kvuli avizovane prohlidce za pakatel po zime, tak jim to tam hodim, at se mi na to podivaj a daj mi do kupy ten rozbity prvni klic. Ale stve me to :-( Cert vi, kde muze byt problem, jestli v RJ, nebo v tom instalovanem alarmu ? Asi jste se s timhle jeste nesetkali, co? -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Clio 1.2 16V - max. otacky
uuuuuuz som sa zlakol ze by to bol tak tocivy motor, lebo nedavno som to jazdil v kangu co malo len 1500 km a povedali mi aby som to este netrapil, tak mi normalne zacalo byt luto tych 7500 ze som ho nevytocil ... no ale ked pezot tak som uz zase spokojny 8) -
« Re: Re: Re: Re: Clio 1.2 16V - max. otacky
Tak mrkni na www.autorevue.cz zrovna je tam rec o 1.2 16V v novom renolte Modus a seci tam pindaju aka je to blbost taky motor do auta velkosti klia pouzit. ... nechapem preco, ja by som si ho nekupil, ale ked ho niekto chce, tak o co ide.