Renault Clio (II)
« Re: zavirani vsech, i patych dveri
Ja by som zase tipoval, ze sa tym tlacitkom zamknu aj tie otvorene, takze ich staci zaplestit, zajtra skusim vyskusat ... ak nezabudnem. Na novom megane to ale tak nejde, ak su niektore dvere otvorene, zamknut sa neda, co sa mi vobec nepaci, ale aspon je istota ze sa clovek nevymkne :roll: ale mohli z toho vyhodit aspon piate dvere, aby som mohol veci zkufra pobrat do ruk a zaplestit, takto musim po zaplesteni este zamykat, mamlasi -
"-- skrytý --" 07.05.04 22:30
« zavirani vsech, i patych dveri
Zavirani zadnich dveri u Clia, pokud nefunguje central pres DO, se dela aspon u meho faceliftovaneho Clia tak, ze se nejprve zavrou vsechny dvere s vyjimkou tech, ze kterych chceme z vozu vylezt, pak se zmackne v interieru tlacitko na stredovem panelu, ktere zavira zevnitr zamky ve dverich, vcetne patych, s vyjimkou tech jednech otevrenych ... vyleze se z otevrenych dveri ridice (anebo spolujezdce) a tyto jedine otevrene dvere se po zabouchnuti uz zamknou fyzicky klicem. Tipnu si, ze to stejne funguje i u Scenica. :) -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odesel dalkac
>ked som skusal, ci kluc, co mi dali naozaj aj pasuje do zamku skusal si uz klucik ci sa s nim da otvorit? A nevies ci sa da odist s autom ked odide baterka v DO? Staci to pichnut do skarocky aby zafungoval imobilizer a nastartujem? To aby som hodil niekde do auta nahradnu baterku ze? :idea: -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: odesel dalkac
To by ma velmi zaujimalo, ako zamknem zadne dvere, ked tam nie je v zamku klucova dierka a pri zamykani klucom by sa mi zamkli iba tie dvere, ktore prave zamykam. Sice nemam Clio ale Scenic, ale predpokladam, ze by to mohlo byt rovnako s tym zamykanim. Zeby Clio malo na zadnych dverach tie klasicke cudliky za oknom, ktorymi sa daju zavriet dvere znutra? Scenic ich nema, preto predpokladam, ze sa klucom zavrie vzdy cele auto - musim vyskusat (az este vobec funguje ten zamok - skusal som ho iba raz pred 2,5 rokmi na novom aute, ked som skusal, ci kluc, co mi dali naozaj aj pasuje do zamku :-)) ) -
"-- skrytý --" 03.05.04 16:07
« Re: Re: Re: odesel dalkac
yyyyy: No klic, to je to, co Ti v krajnim pripade vzdy funguje, narozdil od takovych tech ruznych KEY, ktere, kdyz jsou v pytly, tak auto neotevres a uz vubec neodjedes >:D ... On si tu mysli, ze kdyz ma Megane II, ze nas tu bude provokovat, kluk jeden oskliva >:-[]