Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

07.05.04  22:40

« Re: zavirani vsech, i patych dveri

Ja by som zase tipoval, ze sa tym tlacitkom zamknu aj tie otvorene, takze ich staci zaplestit, zajtra skusim vyskusat ... ak nezabudnem. Na novom megane to ale tak nejde, ak su niektore dvere otvorene, zamknut sa neda, co sa mi vobec nepaci, ale aspon je istota ze sa clovek nevymkne :roll: ale mohli z toho vyhodit aspon piate dvere, aby som mohol veci zkufra pobrat do ruk a zaplestit, takto musim po zaplesteni este zamykat, mamlasi
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.04  22:30

« zavirani vsech, i patych dveri

Zavirani zadnich dveri u Clia, pokud nefunguje central pres DO, se dela aspon u meho faceliftovaneho Clia tak, ze se nejprve zavrou vsechny dvere s vyjimkou tech, ze kterych chceme z vozu vylezt, pak se zmackne v interieru tlacitko na stredovem panelu, ktere zavira zevnitr zamky ve dverich, vcetne patych, s vyjimkou tech jednech otevrenych ... vyleze se z otevrenych dveri ridice (anebo spolujezdce) a tyto jedine otevrene dvere se po zabouchnuti uz zamknou fyzicky klicem. Tipnu si, ze to stejne funguje i u Scenica. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.04  16:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odesel dalkac

zizal> Na zadních dveřích já "čudlíky" mám, takže žádný problém >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.04  10:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odesel dalkac

>ked som skusal, ci kluc, co mi dali naozaj aj pasuje do zamku skusal si uz klucik ci sa s nim da otvorit? A nevies ci sa da odist s autom ked odide baterka v DO? Staci to pichnut do skarocky aby zafungoval imobilizer a nastartujem? To aby som hodil niekde do auta nahradnu baterku ze? :idea:
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.04  09:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: odesel dalkac

To by ma velmi zaujimalo, ako zamknem zadne dvere, ked tam nie je v zamku klucova dierka a pri zamykani klucom by sa mi zamkli iba tie dvere, ktore prave zamykam. Sice nemam Clio ale Scenic, ale predpokladam, ze by to mohlo byt rovnako s tym zamykanim. Zeby Clio malo na zadnych dverach tie klasicke cudliky za oknom, ktorymi sa daju zavriet dvere znutra? Scenic ich nema, preto predpokladam, ze sa klucom zavrie vzdy cele auto - musim vyskusat (az este vobec funguje ten zamok - skusal som ho iba raz pred 2,5 rokmi na novom aute, ked som skusal, ci kluc, co mi dali naozaj aj pasuje do zamku :-)) )
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.04  14:50

« Re: Re: Re: Re: Re: odesel dalkac

Zamykat jsem takhle nezkoušel, ale při odemykání se otevřou pouze ty dveře ve kterých je klíč (Clio 6/99). To mi vyhovuje, nechtěl bych aby se odemkly všechny dveře, na to mám DO :)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.04  16:13

« Re: Re: Re: Re: odesel dalkac

>ze nas tu bude provokovat<
    a uspesne :mrgreen:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.05.04  16:07

« Re: Re: Re: odesel dalkac

yyyyy: No klic, to je to, co Ti v krajnim pripade vzdy funguje, narozdil od takovych tech ruznych KEY, ktere, kdyz jsou v pytly, tak auto neotevres a uz vubec neodjedes >:D ... On si tu mysli, ze kdyz ma Megane II, ze nas tu bude provokovat, kluk jeden oskliva >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.04  13:52

« Re: Re: odesel dalkac

Ajvn ... o com to prosim ta vlasne pises, aky kluc??? ake DO??? na co to secko je? >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.05.04  13:29

« Re: odesel dalkac

Ajvn: len ten zamok ktory sa prave zamyka :(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…