Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
"-- skrytý --" 28.05.04 20:29
« Oslava...
Tradáá, tradáá ... tak už mám za s sebou 50000 km. Mám 1,4i. Autu jsou tři roky. Tak trochu bilancuji. Zatím za celou dobu provozu nevznikla žádná závažná závada. Vyměnil jsem jen stěrače, drobná závada v zámku, výměna vzpěr u pátých dveří, baterie, ale jinak šlape jako hodinky. Uvidíme co se vyvrbí v další 50000. Uvidíme....... -
"-- skrytý --" 25.05.04 09:27
« U koho tankujete naftu?
Mě přišla nejlepší nafta od ARALu. Teď jezdím k MAKRU v Čestlicích. Pumpice je nová, ale jak kvalitní naftu tam dávám, tak to nevím. Poslední cena byla 23,80 a ARAL je o dost dražší.
Jinak poslední spotřeba byla 5,4 - tak teď zkouším jezdit na spotřebu, ale že bych to předtím nějak honil mi nepřišlo. -
"-- skrytý --" 20.05.04 10:12
« Dasial zavada :-(
Tak na aute mi vznikla dalsia zavada, ktora ma vobec netesi.
Dvere vodica nejdu zavret, cele su posunute o 5cm nizsie akoby mali. V servise to urcili tak, ze pant ktory je vnutri dverach treba znova navarit, stym ze je mozne ze to skonci lakovanim celych dvery (lak na vonkajsej strane sa asi poskodi) -
« Re: Re: nafta shell
No vyzera to ze to fakt menej zerie s tou shell naftou, sice len o nejake decka (tak 0,2 .. 0,3) ale je to dost opakovatelne, jazdim takmer denne tu samu trasu o tom samom case tym samym sposobom (krizom na druhu stranu bratislavy po petrzalskom obchvate ... karlovka - vajnory a naspet) a spotreba bola vzdy tak 5,5 az 5,8 teraz som uz mal aj 4,9 ale to je vynimka inak 5,2 az 5,6. A co som si este vsimol, tak na rozdiel od nafty JET v garazi nemam ten dusivy sadzovy dizlovy smrad, je tam len taky pracovnovy nedychatelny dunst ako keby to malo fap. ... divne, az to vyjazdim, skusim zase JET ci sa to zase otoci.