Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.05.04  20:29

« Oslava...

Tradáá, tradáá ... tak už mám za s sebou 50000 km. Mám 1,4i. Autu jsou tři roky. Tak trochu bilancuji. Zatím za celou dobu provozu nevznikla žádná závažná závada. Vyměnil jsem jen stěrače, drobná závada v zámku, výměna vzpěr u pátých dveří, baterie, ale jinak šlape jako hodinky. Uvidíme co se vyvrbí v další 50000. Uvidíme.......
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.05.04  23:37

« Re: Dasial zavada :-(

Tak moj problem s pantami na dverach nakoniec pomohol vyriesit maly, lacny, neznackovy servis, ktory to jemne navaril, lak neposkodil, takze nebolo treba lakovat >:D >:D :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.04  09:27

« U koho tankujete naftu?

Mě přišla nejlepší nafta od ARALu. Teď jezdím k MAKRU v Čestlicích. Pumpice je nová, ale jak kvalitní naftu tam dávám, tak to nevím. Poslední cena byla 23,80 a ARAL je o dost dražší.
    Jinak poslední spotřeba byla 5,4 - tak teď zkouším jezdit na spotřebu, ale že bych to předtím nějak honil mi nepřišlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.04  22:03

« Re: pro ajvn

atx> co sa ondis, napis to sem, seci sme zvedavi ... :shock:
  • 00 Reagovat !

foto

20.05.04  12:03

« pro ajvn

Hele, pošli mi zprávu na email info@chiptuning.cz vysvětlím ti věci okolo EGR
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.05.04  10:12

« Dasial zavada :-(

Tak na aute mi vznikla dalsia zavada, ktora ma vobec netesi.
    Dvere vodica nejdu zavret, cele su posunute o 5cm nizsie akoby mali. V servise to urcili tak, ze pant ktory je vnutri dverach treba znova navarit, stym ze je mozne ze to skonci lakovanim celych dvery (lak na vonkajsej strane sa asi poskodi)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.05.04  00:58

« Re: Re: nafta shell

No vyzera to ze to fakt menej zerie s tou shell naftou, sice len o nejake decka (tak 0,2 .. 0,3) ale je to dost opakovatelne, jazdim takmer denne tu samu trasu o tom samom case tym samym sposobom (krizom na druhu stranu bratislavy po petrzalskom obchvate ... karlovka - vajnory a naspet) a spotreba bola vzdy tak 5,5 az 5,8 teraz som uz mal aj 4,9 ale to je vynimka inak 5,2 az 5,6. A co som si este vsimol, tak na rozdiel od nafty JET v garazi nemam ten dusivy sadzovy dizlovy smrad, je tam len taky pracovnovy nedychatelny dunst ako keby to malo fap. ... divne, az to vyjazdim, skusim zase JET ci sa to zase otoci.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.05.04  08:50

« Re: Re: nafta shell

ja som s tym spravil len par kilakov, ale zda sa ze sa spotreba znizila, tak este pojazdim a uvidime, potom napisem
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.05.04  07:55

« Re: nafta shell

Brazdic s Avensisom tvrdil o nafte Shell, ze sa mu zvysila spotreba.
  • 00 Reagovat !

foto

18.05.04  16:23

« nafta shell

dnes som nacapoval u shellu a okamzite som zistil ze ten dci ide nejako tvrdo a viac trasie pri 1500 - to sa mi zda, alebo si renolt nerozumie so shellom?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…