Renault Clio (II)
"-- skrytý --" 08.06.04 11:42
« Re: Re: Re: Re: je to divné...
matuS: cemu rikate u Vas EC ? To je SPZ? :-)
luf: jasne, ty listy tam sice jsou, ale v drtivem poctu pripadu neni opodstatneny duvod se i o ty listy oprit. A bohuzel ty listy neochrani Tebe, staci, kdyz nekdo otevre zadni 3.-4. dvere a tim rohem u vykrojeni nad urovni list Ti to skrabne, mne se to takhle od nejakeho streva stalo uz dvakrat :( -
« Re: je to divné...
Ajvn - od toho su na autach ochranne listy a preto sa nebojim tresknut do dveri auta stojaceho vedla mna. Renault ma listy velke a vytrcaju z dveri pri otvoreni. Ja nikdy nikomu neurobim tymto skodu, mne tiez malokedy niekto urobi skodu takto. Ale hovada s klucom, ktore skriabu dvere by som zobral basebalovou palkou cez prsty. Alebo kladivom. -
matuS 08.06.04 10:06
« Re: Re: Re: je to divné...
AJVN ale ked to vidis, tak okamzite si zapis EC, a daj to tomu vedla stojacemu za stierac so svojim tel.cislom. Ked ti niekto odrie dvere, to je, aspon teda na slovensku, trestny cin (skoda vyssia ako 7000sk) cize za to bude dotycny trestne stihany.... inac ked vidis trestny cin a nenahlasis ho, tiez mozes byt stihany :) -
"-- skrytý --" 08.06.04 09:53
« Re: Re: je to divné...
Vsechno to zacina u vychovy rodicu. Kdyz si vzpomenu, kolikrat jsem na parkovistich pred supermarkety sledoval scenu, jak prijede rodinka, vylejzaji vepredu rodice ... flaaak dvermi do vedle stojicich aut .. to same pak vzadu, kdyz detem oteviraj dvere. Proste bezohledna hovada, na to neni slusnejsi pojmenovani. A kdyz se k tomu pripocte zdejsi charakterovy rys rady jedincu, uboha zavist, ... skoda se nad ubohosti lidi v tomhle narode rozcilovat. -
"-- skrytý --" 08.06.04 07:35
« je to divné...
že by CLIa přestala mít jakékoliv problémy? Je fakt, že já si nemohu zatím stěžovat. Sic za 14 dní jsem objednaný u lakyrníka, ale to nemohu považovat za závadu, když před panelákem vám někdo poškodí lak... tj. závada některých vylýzaných mozků... ...nechápů... nikdy jsem se nedotkl osbně úmyslně cizího auta, abych jej poškodil... ...sám si všeho kolem sebe vážím... ...doufám, že aspoň ta oprava bude dobře provedena. Zjistil jsem, že ve dveřích je číslo barvy u mne 432, ale má 3 pododstíny, ale ten už ta¨m není vyražen. V prodejně, kde míchají laky, mne vypekli a namíchali mi jiný odstín, snad tenhle lakýrník už je na tom líp... uvidíme -
"-- skrytý --" 07.06.04 11:02
« ticho leci
musim neco napsat, at nespadneme do archivu, to by byla ostuda, jsme tu jeden z mala auditu, co tu je furt .. neco jako Cesi/Cechoslovaci v 1.skupine Davis Cupu :-) .. hmm .. anebo v hokeji :o) Koukal jsem v nedeli na sport na CT2, davali .. no jak se tomu rika .. trochu rally, trochu silnice, maly okruh sestkrat dokola :). tukacky o 106, .. hmm, rallycross? .. ale jednu skupinu vyhralo Clio s nejakym skandinavcem, tak jsem mel radost :-)