Renault Clio (II)
"-- skrytý --" 09.06.04 12:45
« Re: Re: Re: Re: Re: je to divné - dlabas
dlabas: Musim se smat, s tou vymenou halogenky, poprve to bylo fakt zabavny, hlavne na leve strane, kde je kratky kabel a prd pristup. Ale jeste zabavnejsi je po tme vymenovat parkovacku, hral jsem si s tim ctvrt hodiny a byl jsem z toho na mrtvici .. tak si umim predstavit Tvuj slovnik po pul hodine trapeni >:-[] To vim, ze jsi dal asi Frantikum jmen >:D -
"-- skrytý --" 09.06.04 12:39
« Re: Re: Re: Re: je to divné - dlabas
Tak mi z neděle na pondělí někdo poškrabal pravý bok auta od předního blatníku až po zadní lampu. Byl jsem z toho hned na větvi. Dokonce jsem se zastavil u Renaultu jest-li na to nemají nějakou pastu.
Ale nakonec jsem vzal leštěnku od Johnsonu (snad je to správně napsané) a s tou se mi to podařilo.
Je to opravdu smutné, že mezi námi žijí takoví dobitci. Kdybych někoho chytil a bylo by to i dítě, tak by mě asi zavřeli.
Jinak jsem včera měnil přední levou halogenku, která vydržela cca 26tisíc km (svítím stále) a dost jsem u toho nadával. Výměna halogenky mi trvala přes půl hodiny. Je to systém na tři věci, ale příště už budu zručnější. Nejhroší je, že tam není moc prostoru a až vůbec nevidíte, jakým systémem jsou udělaný zápatky atd..
PS: už mi zase začíná povrzávat auto z těch našich silnic :x -
"-- skrytý --" 09.06.04 12:14
« Re: Re: je to divné...
luf: To nieje moja Spidlova vlada, ja ty "umelce" nevolil. :-) Ale ted vazne, tamto jsem myslel v legraci ;-), ale Ty vazne delas v Cechach? nebo v nejake na slovensku sidlici pobocce ceske materske firmy? To je pro me novina.
matuS: No ten nas nemtavy (co to znamena?:) hokejovy tym podporuje hlavne nase firma :o) .. hmm .. a fotbalovou Spartu taky :-) Asi radsi budu mlcet, jak koukam, jsem v tom nasem ceskem srabu nejak moc namocenej :-) -
"-- skrytý --" 08.06.04 15:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: je to divné...
Tady muzete nazorne videt rychlokvasene zbohatliky .. nedavno se to jeste vozilo ve starsich verzich Clia, zatimco my jsme si tu uzivali novejsi verze a takovych reci okolo toho jsme tu nemeli :-) .. a ted jim tam snizili dane, udelali jednotnou a co to s tim slovenskym narodnim sebevedomim dela, to jakteziv blesky nad Tatrami nevidely :-)