Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
"-- skrytý --" 22.06.04 08:07
« Ochranná lišta...
CLIO r.v. 2000 čtyřdveřák (ochranná lišta je zasouvací)
Tak si představte co se mi stalo. Při mytí auta jsem si všiml, že se mi vysunula ochranná lišta na zadních dveří za spolujezdcem. Tak jsem se snažil ji zasunout. Myslil jsem si, že se mi to podařilo, ale bohužel... Po další jízdě se ta lišta zase vysunula a při otevírání dveří se zlomila...
Teď uvažuji:
V orig. servisu stojí 645 Kč. Zkoušel jsem i nějaký šrotiště, ale jediný úspěch byl za 500 Kč, a to až v Praze. Nevíte někdo o nějakém lepidlu??? -
"-- skrytý --" 18.06.04 21:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: je to divné - dlabas
Dík, dej vědět, jaké zkušenosti jsi nabyl s tím dalším prostředkem.
Já mám již tři místa poškození a zrovna v neděli jej budu dávat lakýrníkovi, ale přesto se rád poučím, jelikož čert nikdy nespí a parchanti stále chodí okolo aut... tím nemyslím slušný lidi -
"-- skrytý --" 14.06.04 22:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: je to divné - dlabas
To snezenek: S.C. Johnson - Rally
Tak jsem ti našel i stránku. Český web je na [odkaz] ,ale nezobrazují se odkazy :x
Takže musíš na [odkaz] :-) >:D >:D
Dál zvolíš: OPERTA - woski
Na ty jemný škrábance mi pomohl typ DAUERSCHUTZ HARTWACHS (tekutý supervosk) - je bez obrušujích látek, takže je to v pohodě.
Dnes mi kamoš doporučil na ty horší šrámy LACK REIGINER (renovátor laku - asi to bude pěkný driák) - ještě jsem ho nekoupil. Ale určitě ho zkusím nejdřív na zadním nárazníku
Jinak samozřejmně to nedělat na sluníčku, nebo na tom necháš ruce :mrgreen: -
"-- skrytý --" 13.06.04 21:18
« Re: Re: Re: Re: Re: je to divné - dlabas
Dávám ti za pravdu... ...kdybych někoho chytil, jakýhokoliv vandala. Taky se mi otvrá kudla v kapse, když vidím jakýkoliv následek vandalství, ale bohužel, taky jsem ještě nikoho nechytil.
Mohl by jsi mi napsat přesný název té leštěnky, která ti tak pomohla. Dík -
"-- skrytý --" 11.06.04 08:15
« Re: Re: je to divné - dlabas
Mohl jsem si to pochopitelně vyměnit doma v garáži, jenže nesnáším řidiče, kterým svítí pouze jedno světlo. Takže jakmile jsem to zjistil, tak jsem se dal do práce. Po 15 minutách jsem chtěl rozebírat celou přední masku, včetně nárazníků atd >:D Na předešlé felicii to byla oproti cliu hračka. Možá další věc, kterou by mohli v testech aut zohlednit je výměna žárovek >:D
Jinak originálně jsem tam měl Osram (64210) 55W typ H7U.
Jdu teď vyhledávat starší příspěvky, kde jste žárovky probírali. -
"-- skrytý --" 09.06.04 17:21
« Re: Re: je to divné...
luf: tak to kdyz tu jsi, tak nekdy dame spicha. Ted to mam sice rozlitane, ale pozdejc se muzeme domluvit. Minimalne, az si Cliouse dam do pucu, nemam na nej na chudaka cas, porad v povetri a uz je to na nem videt :)
Jinak ja jsem v Praze od 15ti let, ale vzdy jako dojizdec, do skoly, pak do prace, a prestoze to nejaky cas bere, to dojizdeni, tak jsem rad, ze jsem mimo Prahu, v Praze bych asi cely den, den za dnem, mesic za mesicem zblbnul. :(
No jo, tak ted uz chapu, proc jsi presel na Megane, to na to litani domu za rodinou je preci jen komfortnejsi.
A ta vymena zarovek na Megane .. hmm, tak to jsou fakt chory mozky francouzsky .. uz vidim chlapa v kvadru, v zime, podbeh od snehu, soli, sajrajtu a on tam skrz to montuje zarovky. A co teprv zenska v plesove robe :-) To si neumim predstavit, to se musi to kolo vytocit do boku, spis dovnitr?, aby tam byl prostor na vymenu? .. a tam je nejaka zatka, dvirka, otevirana kam? do podbehu nebo do motoroveho prostoru? -
« Re: je to divné...
ajvn - bohuzial robim uz natrvalo v Prahe. Spociatku to vyzeralo na par mesiacov, ale uz tu asi skysnem nafurt (tym mysim aspon 3 roky, nechcem mat na CV peciatku job-hoper). Alebo sa na vsetko zase vykaslem a zacnem opat podnikat. Praha je fajn, ale hnusne nas Slovakov podrazate, nemozem tu kupit nehnutelnost! A platit za prenajom 3+1 je neuveritelna palka :-( Zlata Blava, kde mam byt a vsetko, co potrebujem. Iba financie mi tam trosku chybaju...