Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.07.04  18:01

« Re: "Zvrtal" jsem to hodně?

V kazdem pripade tam musi byt pojistka, i kdyby mela mit treba 100A! Obvykle se montuje primo na akumulator nebo tesne za nej (mysleno na napajecim vodici, ale co nejblize k aku). Nikdy nevis, kde se co prodre (a nejen pri nehode) a kde co chyti "slusa". Nebezpeci pozaru jak vysite!
  • 00 Reagovat !

foto

06.07.04  13:38

« "Zvrtal" jsem to hodně?

Co myslíte? Dával jsem tam muziku a pro přívod k zesilovačům a basový "bedničce" sem dal napájení přímo z autobaterie, ale protože sem nikde nenašel ani náznak otvůrku, musel sem vyvrtat díru do karoserie - v motorový části u spolujezdce pod steracem - jak je takovy zakrytovany (plastem) jakysi "ulozny prostor" :)) Muze to mit velky vliv na bezpecnost pro havarii nebo by to mělo být všechno oukeej? :shock:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.04  13:49

« ...tak už to mám za s sebou

Jak jsem již psal, dal jsem si auto stříkat u odborníka a dopadlo to výborně. Ten odstín je téměř identický. Samozřejmě, po důkladné prohlídce se najde rozdíl, ale starý barvě jsou tři roky, takže změna v ostínu je ... ale jinak jsem spokojen. Ještě musím vyřešit prasklou ochrannou lištu... zkouším ji slepit, ale asi se mi to nepodaří... takže to vypadá na nákup. Zase je na moje autíčko hezký pohled :))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.04  08:19

« Pár otázek - počítač, ofuky, cyklovač

Nevite zda jde dodatečně namontovat palubní počítač a nastavitelný cyklovač.
    A kde by jste koupili ofuky (deflektrory - tuším) na okna. Máte někdo s němi zkušnosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.04  08:18

« Re: Re: Re: Re: ...je tu nuda... co s vámi děje

takze pekna pancovacka :x
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.06.04  17:45

« Re: Re: Re: ...je tu nuda... co s vámi děje

To Miro:
    mě je to celkem jedno. Na prodejce je jednotná cena 305,- bez DPH. Na to že to tam dával z PET-lahve, tak pěkná cena, ne?
    Mají to v sudech a do něčeho to stáčet musí >:D
    To Ajvn:
    V cliu mi pořád různě něco povrzává, ale to tady nebudu přeci psát stále dokola. Jinak také spokojenost.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.06.04  15:45

« Re: ...je tu nuda... co s vámi děje

jojo, je to nuda, ze nam ty Clia funguji bez problemu :-) Jak ja bych chtel neco napsat, ale nemam co. Leda neco pozitivniho :-) Ale to by nam ti z jinych diskusi neverili a mysleli si, ze je jen provokujeme :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.04  08:32

« Re: Re: ...je tu nuda... co s vámi děje

neviem co sa rozculujes, ja som daval 1500,- za olej rocne, teraz to bude 1500,- za dva roky :)
    a 1820,- to nebude, tu Ti supli cenu za 1l
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.06.04  07:53

« Re: ...je tu nuda... co s vámi děje

Tak ať ti to dobře dopadne. Mě se v neděli rozsvítilo na palubce SERV a na displeji pomlčky. Tak jsem si myslel, že se mi to zbláznilo. A on to byl nakonec olej, ikdyž podle měrky tam byla půlka.
    U Renaultu mi ho doplnili hned a za 0,75litru ELFSYNTH excell 5W40 si řekli 273,-.
    Takže na 1. garančce zaplatím cca 1820,- jen za olej :x
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.04  21:10

« ...je tu nuda... co s vámi děje

Tak jsem se rozhodl a dal jsem lakýrnikovi svojeho miláčka. Zítra bych jej měl mít hotový. Bude mi stříkat celý levý přední blatník, lem okolo oken a přední roh blatníku. Nejvíce jsem zvědav na to, jek dopadne barva. Sic mám napsanou 432, ale ta má ještě tři pododstíny a to je ten problém... nechápu, proč tam na ten štítek ten pododstín nenapsali. Snad to dopadne dobře... dám vědět. Tu lištu zkusím slepit a když to dopadne špatně, tak si koupím novou...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…