Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
"-- skrytý --" 29.07.04 16:10
« Německo... :)
Konečně se dočkám. Vypadá to, že v neděli pojedu odvézt holky na výměnný pobyt do Německa a vybrali mne jako řidiče. Konečně protáhnu CLIečka na dlouhou trasu :-) Jsem zvědav na spotřebu!!! Ještě nikdy jsem s ním tak dlouhou trasu nejel. Měl bych za den ujet asi 1300 km. Docela na mne dost. No uvidím... držte mi všichni palce, ať to dopadne dobře. Mohu si jej konečně vyzkoušet kolik jede nejvíc...
Zdravím všechny -
"-- skrytý --" 28.07.04 23:23
« Re: Re: Ajvn
Orin, ale abys to spravne pochopil, co pise dlabas ... on nemysli ty slapky, co jsou treba v Cechach na E55 u Dubi .. ale mysli, no jak bych to jen priblizil .. vsak si vzpomen na sve rane detstvi, na ty chvilky pohody, kdyz maly capartik Orin jezdil po dvorku na trikolce, nozicky legracne pohanely slapky trikolky a on mel vyraz nejstastnejsiho ditete pod sluncem, vyraz, jake mohlo v te dobe mit jen dite ze stastneho tabora statu RVHP. >:D Tak takove slapky mel dlabas na mysli, hey? :-) -
"-- skrytý --" 28.07.04 18:07
« Re: Ajvn
To ORIN: Klíííííd :-!
Já se blížím k první garančce a spotřeba mi taky lechce klesá. Jezdím kolem 5l/100km, ale zase s tím lítám po dálnici 130-160km/hod a na okrskách to taky moc nešetřím.
A to že AJVN si tam nechal jako další výbavu namontovat šlapky, tě snad nemusí rozčilovat >:D >:D >:D -
"-- skrytý --" 28.07.04 12:33
« Re: Ajvn
a hele, on tu plkal za me orin >:D Vzal osud tehle mistnosti do svych rukou, to je od nej hezke >:D
Nenene, netlacil jsem, takovou potupu bych memu Cliouskovi neudelal :-) Ale mam pod sedackou lano s kotvickou a kdyz vidim nejakeho hodneho ridice TIR, tak hodim a necham se zbabele tahnout, abych Vas tu pak jako oblboval, ze mi to udajne nezere. >:D -
"-- skrytý --" 28.07.04 12:30
« udrzovacka nasi mistnosti
Lidi, co je s Vama :?: :!: Musim to tu uchranit pred skokem do archivu :shock: :-) Tak co bych Vam tak rekl :?: Ze mame nejlepsi auto ze vsech, to tu vsichni vime, tim sebe ani druhe uz neohromime. >:-[] Oni to sice nepriznaji, ale zavidi nam .. vsichni ti majitele Superbu, Mazdy 6, Hondy Accord nebo treba Megane II Grandtour, vid lufe a yyyyy? >:D ;-) No, to je asi tak vsechno, co jsem Vam chtel rict, at tu osamocen neplkam naprazdno 8) -
"-- skrytý --" 19.07.04 20:18
« 15" pneu...
Zaujalo mne, že má Dlabas na svým CLIOuši 15" pneumatiky. Já si koupil 1,4i a na něm už byly tyto pneumatiky namontovány, ale nejsou napsaný v techničáku. (tam jsou jen 13" a 14") Přesně řečeno tam byly 15" elektrony a pneu 195x50. Na zimu jsem si pořídil normální plecháče a pneu 165x65, ale přes léto používám ty 15". Jelikož auto mám už skoro rok, mám pocit, že ty zimáky jsou rychleší, ale ty letní mi lépe drží v zatáčkách a co hlavně prostě tomu autu móóóóóc sluší. Měl jsem rozhovor s pár lidmi od pneumatik a jeden z nich mě dost přesvědčoval, abych raději přešel spátky na 14" či 13", že by to autu hodně pomohlo, že na ty 15" není stavěný, nižší spotřeba a vyšší rychlost a že mu z dlouhodobého hlediska hodně ublyžuji. Tak nevím, jak se mám rozhodnout ??? když ty 15" jsou tak hezkéééé :)) a přechod by nebyl zadarmo. Co vy na to???