Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Garančka příští týden
Vyjadrenie servisu k odstraneniu zavad v Tvojom vozidle:
1. Sedacka sluzi na sedenie, nie ako pamatove medium
2. Crvdlikanie spojazdnene aj na 3-tom stupni
3. Opravene - odteraz sa bude uz len samovolne zapinat
4. Vrzuce zadne pakne odstranene
5. V pravych dverach sme nieco dotiahli
Vas servis Renault. -
"-- skrytý --" 17.08.04 16:05
« Garančka příští týden
Takže příští týden jdu s clioušem na první garanačku. Budu tam mít necelých 31tis. Těch 30tis. jsem nestihnul - dovča a pak mají tento týden plno.
Celkem mě překvapilo rozdíl v cenách servisů. V Říčanech mi po telefonu řekli cca 5 tisíc a u Otava-servis cca 6tisíc. Zvolil jsem Otavu, protože Pilaře nechci živit s jeho pěkným přísupem k zákazníkům >:-[] a navíc mi u nich opravili vše co u Pilaře nezvládli.
Jinak mimo 1.garančky mi budou dělat v záruce:
- sedačka spolujezdce si nepamatuje polohu před sklopením a blbne pojistka na odjištění sedačky ( 3 dveřová verze )
- cvrdliká ventilátor na 1. a 2. stupeň
- cca 2 týdny se mi samovolně vypíná autorádio
- při odbrždění mi vrznou zadní pakny
- v pravých dveřích je něco uvolněné
Jinak tolik napsal Renault:
Dobrý den,
děkujeme za návštěvu našich internetových stránek a váš dotaz.
Ceník vámi požadovaný neexistuje. Společnost Renault doporučuje ceny, které by měly být účtovány klientům, kdy záleží na podnikatelském rozhodnutí našeho autorizovaného servisu jaké dané bude účtovat. Co je jednotné: jsou normohodiny na jednotlivé úkony při kontrole/opravě, které jsou dány od výrobce.
S přátelským pozdravem,
Kamila Krouželová
služby zákazníkům
dlabas@cmail.cz wrote:
Zpráva od: dlabas@cmail.cz
Dobrý den. Existuje ceník garančních prohlídek?
Jedná se mi o Clio 1.5 dCi. Ve dvou servisech mi řekli rozdílné ceny. Předem děkuji -
"-- skrytý --" 17.08.04 12:21
« Re: Re: velky rozdil prejit na sousedni, nizsi rychl.index?
dlabas: mel jsi na mysli ten test kvuli Fuldam?
Hacek je, ze jsem mozna v zajeti tech gum, co ted mam, CPC. Ja si na ne nemuzu v nicem stezovat. Za sucha se chovaji vyborne, na vode jsou excelentni, pri nizsich teplotach jsou excelentni a vyborne mi pomahaji jezdit s autem "za levno", ostatne jak ted do toho testu koukam, maji nejlepsi vysledek ve valivem odporu, takze tady se velmi pravdepodobne rodi i cast toho meho uspesneho lacineho jezdeni a o tenhle dobry vklad nechci prijit. Jasne, guma ma byt predevsim kvalitni co do jizdnich vlatnosti, ale tam neregistruju problem, ktery potrebuju dohnat. Urcite po tehle strance jsou i spickovejsi gumy, to si taky nedelam iluze. Pro me, nebo spis pro ty moje gumy bylo pred dvema roky vyznamenani, kdyz se nad jejich vysledky pozastavil vedouci polygonu ve Vysokem Myte, kdyz jsem tam s Cliousem absolvoval skoleni bezpecne jizdy. V dobe, kdy byla teplota na nule, vsechna ostatni auta mela uz prezuto na zimaky, ja stale s temihle a fantasticky me tam podrzely pri ruznych individualnich i srovnavacich testech. Kdyz mi rekl, ze se me Clio s temihle gumami chovalo lip, nez Fabie, kterych jim tam jezdi hafo, to uz zahreje. :-)
Takze radeji zvolim jistotu, nez delat testovaciho kralika a pak byt dost mozna zklamany z horsiho vyberu. :-/ Asi mi chybi odvaha :-) -
"-- skrytý --" 07.08.04 18:57
« Conti Premium
To "orin":to vydržely hodně. Obecně platí, že se dnešní pneu dělá s tím, že prioritní je bezpečnost=má výbornou adhezi=menší životnost.ABS se sepne výjimečně(na suchu i mokru). Takže máš pravdu, když má pneu vysokou životnost, má celkově horší vlastnosti(schopnost ahdeze), vč. brždění. Je třeba se rozhodnout, čemu dáš přednost.