Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

20.08.04  16:01

« Re: Re: Re: Re: Garančka příští týden

Aj mne odisli zapalovacie cievky Scenic 1,6 16v 2001. Po 65000km. Stalo ma to 350€ :'-( Strasna cena!!! Ten blok styroch cievok stal cca 210€! Kde su tie casy, ked som si na skodovke podobnu poruchu opravil na mieste a to nepocitam, ze zapalovacia cievka sa nasla v ktorejkolvek susedovej garazi...a za "panbohzaplat"...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.04  16:39

« Re: Re: Re: Re: Re: baterka do DO

motorky ma moc nelakaju, ale asi je to tou srandou :-)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 19.08.04  16:34

« Re: Re: Re: Re: baterka do DO

s tou vedlajsou cestou: a vies aka sranda je to na motorke? :?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.04  16:21

« Re: Re: Re: baterka do DO

no mozes mat pravdu, ale u mojho ovladaca je to hodne jednoduche a sam mi povedal, ze staci elektro. Inac take zazitky ako tym mam tiez a nie malo :-) Ale na druhej strane som uz 2-3x vedla seba tiez nevidel auto, ale kedze som sa radil pomaly nic sa nestalo. Obcas sa to stane.
    Ale najviac ma vytacaju prichadzajuci z vedlajsej. Ked som daleko comi a nejde a ked som na dostrel , pichne sa do cesty. Za toto by som obcas vrazdil. Taktiez ze pri prejazde pruhmy skoro nik nepouziva smerovky a ak , tak na poslednu chvili. Stale manzelke tlacim do hlavy, ze ked pride myslienka zmeny smeru jazdy, dam hned smerovku ( ak sa blizi ta zmena a nie v BA si zmyzlim a v Brne odbocujem) a potom pozeram, lebo ju potom aj lahsie niekto posti lahkym ubranim plynu. A o zipovani uz radsej nevravim nic >:-[] . To su ludia ale *.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.08.04  16:10

« Re: Re: baterka do DO

Miro, taky jsem vahal, ze bych ji koupil nekde bezne v elektre, ale protoze jeste musim doresit chybovost meho zamykani, viz. o par mesicu psane nize :), a mam auto jeste necely rok v zaruce, tak jsem nechtel riskovat, ze mi nekdo bude hazet na hlavu, ze jsem si do jedne z komponent v tom problemu namocene dal neco neautorizovaneho. Zni to sice jako absurdni, ale to je u dnesnich reklamaci klasika .. kdyz je jen trochu sance se vyhnout odpovednosti za reklamaci zakaznikovi, tak se tim nasi "obchodnici" s oblibou ridi. :-/
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.08.04  16:04

« 3x pokus o naboreni meho Cliouse

Predevcirem vecer a vcera rano jsem si uzil. Behem trictvrtehodinovem provozu (kdyz spojim utery vecer se stredou rano:) jsem musel celit 3 blbcum za volantem.
    1. Jsem pul kilometru od navratu domu, prijizdim od zelez.prejezdu, ktery se prejizdi max. 30tkou, k posledni krizovatce, svetelne. Je to Tecko, hlavni je prima, vedlejsi je doprava, kam chci odbocit. Kdyz se blizim, sviti cervena a zelena sipka doprava. Naproti hlavni ma cervenou, zelenou ma pouze vedlejsi. Vim, ze mi ta 30tka od prejezdu na krizovatku (200m) vystaci, behem dojezdu mi padne regulerni zelena, ktera padne i naproti taky na hlavni. Naproti mezi tim stoji v pruhu na odboceni mym smerem asi 3 vozy. Odhaduju, ze prvni z nich vyciti pohodovou moznost obdocit jeste prede mnou, aniz by me omezil, natoz ohrozil. Typicky si trochu najizdim pred odbocenim ke stredu vozovky, abych mohl zatacku "riznout" a nenechal se zbytecne vynaset do protismeru. Pada zelena, ten naproti skutecne odbocuje jeste prede mnou, i ja se chystam vykrouzit oblouk. Behem toho vidim, ze druhy v rade naproti se taky rozjizdi ... v duchu se uz pripravuju, ze bude blbej a zkusi mi to tam vrazit, ackoliv se tam absolutne nemuze vejit ani se zrychlenim vozu DTM .. a ze nepujde jen o najezd do krizovatky, aby projel za mnou. A co myslite? Hovado ... ve starem Scorpiu ... videl me, ze budu odbocovat, ze odbocuju a stejne jel tam, kam jsem jel ja. Nastesti je ten pruh v prvnich metrech v sirce na necele dve auta, takze jsem v 30tce vykrouzil na petniku pravy uhel a Scorpiu nezbylo, nez vjet pulkou vozu do protismeru, ackoliv na nem bylo videt, ze vubec necekal, ze s nim budu souperit, jakoby predpokladal, ze mu dam snad prednost ja! Pritelkyne se jen stahla do sedacky a cekala ranu. Ja si vychutnal peknou ostrou, lec plynulou zatacku a ten * mi nestal ani za klakson. Zaradil se jako beranek za mne a ten zbyly pulkilometr tam sedel jak oparenej. Doufam, ze mu tahle lekce stacila na dlouho a zase si nebude za cas na nekom lecit svuj komplex, kdoze ma vetsi/pevnejsi/vetsi respekt budici auto.
    2. Hned rano na to, pred najezdem na dalnici, kde je dvouproudovka v jednom smeru, jede o par metru prede mnou pomaleji nakladak, za nim osobak, ja a jeste jedno auto vic vepredu jedeme do leveho a hodlame se tohle plazici se duo predjet. Auto prede mnou manevr zavrsilo, k osobaku za nakladakem se blizim uz i ja, zacinam predjizdet, ruku si davam na klakson a cekam, ze potkam zase blba. Ocima sleduju blinkry Peugeotu 206 a predni kola, uz jsem 2/3 meho vozu na jeho urovni, kdyz ... no klasika, zenska za volantem .. bez cumeni blik blik a sup mi to do boku. Pritelkyne uz zacina byt trenovana a opet se stahuje do sedacky a ceka bouracku. BEEEEP BEEEEP, az na druhy klakson racila zareagovat a stahnout se zpatky.
    3. Ujedu pul hodinu, uz v Praze, prejedu svetla pod N.Butovicemi dal k Jinonicum, v pravem pruhu, je tam taky dvouproudovka pro oba smery a vsimam si vepredu, ze v levem pruhu nekdo brzdi, zastavuje, docela ohleduplne i vic ke stredu vozovky, protoze chce odbocit doleva .. v tom miste se to myslim smi. Cekam, ze se v levem pruhu za nim bude cosi dit. Taky jo. Auto, na me urovni, vyhodnotilo situaci, ze toho stojiciho odbocujiciho objede zprava .. ovsem mistem, kde jsem jel naboku i ja. Nohu jsem mel pripravenou na brzde, takze diky tehle predvidavosti a diky tomu, ze akorat v tom useku skoncil po me pravici chodnik a byl tam siroky vjezd kamsi do objektu, jsem udelal mysku pri brzdeni a nechal uz tretiho pablba jet dal.
    Co dodat ... Donutil by podotkl jeho okridlene "Furt ve strehu". Blbcu je kolem stale dost a dost.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.04  15:32

« Re: Garančka příští týden

yyyyy: ked sa to odpali do 2 rokov, tak to dako prezijem, ale lepsie by bolo, keby novy Megan bol lepsi ako predchodca. Trosku som na to pri vybere auta vsadil :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.04  15:25

« Re: Re: Re: Garančka příští týden

este som nepisal ze nam odisla na sceniku zapalovacia cievka ze nie? ... za 3000 po 1,5 roku ... dufam ze to nie je choroba aj novych 1.6tiek ...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.04  15:21

« Re: baterka do DO

no ja osobne by som tu baterku kupil v obchode a za druhe, kedze pouzivam 2 obladace, vymenil rovno obe. Ale to som ja. Ja radsej predchadzam problemom. To mi pripomenulo, ze u Bravy som minuly rok zacal mat pocit s rastucim mrazom, akoby tazsie tocila. Zastavil som u znameho v servise, nechal vymenit, gulal ocami, ze naco ked este fici. Aj tatko, tak som mu ju dal, on ze na nej pojazdi. Presne o tyzden uplne zdochla :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.08.04  15:14

« baterka do DO

Tak mi po vice jak dvou letech odesla na vecnost baterka v DO. Zastavil jsem se cestou v Praze v Renaultim servisu, chtel vymenit baterku, dozvedel jsem se, ze je ale nutne zakoupit 2ks-ove baleni za 257,- Kc *, to je nechutne, na cem vsem chteji vydelavat. Jinak skutecne, zakoupene baleni v barvach originalniho prislusenstvi. To uz je na tom Renault tak spatne, ze se snazi vydelavat na tom, ze prodava zakaznikovi nucene vic kusu, nez kolik on pozaduje?!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…