Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.08.04  15:37

« Re: Re: spojka?

orin: Mas nejaky osobni odhad, kolik by bezne mela spojka vydrzet, kolik km?
    jinak k te prihode .. BOHUZEL, stane se .. a musis si jen rict .. zaplatpanbuh, ze to dopadlo, jak dopadlo. Oba vime, ze muzeme byt sebelepsi moralisti, jak se ma spravne jezdit a pak se takova hrubice stane z nepozornosti, z unavy i nam. Jen pocitej s tim, ze jestli ten Octavkar taky pise do nejakeho "motorcafe", tak Ti tam dal jmen, jako tu davame jmena jinym podobnym "expertum" za volantem. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.04  15:26

« Re: spojka?

Ajvn, typujem na spojku, sviecky to nebudu :o)))
    Po 74 to na opotrebenie nevyzera, skor je to mechanicka vada niekde na vypinani spojky. Pero, alebo take nieco. Napis ako s tym pokracujes.
    Co sa tyka zazitkov - mal som nemilu prihodu na krizovatke tvaru X s velmi ostrymi uhlami. Isiel som smerom zprava zospodu, dolava hore.
    Stal som za jednou skodou, pozeral do laveho spatneho. Nic neslo, skoda sa rozbiehala , ale velmi pomaly, ja smerovk, ocko do laveho a chcel som predbiehat. Zrazu klakson a zlava ma obisla tesne oktavka, v meste nalozenych min 100. Chyba bola na mojej strane. Pri prvom pohlade do SpZr bola v nedohladne, pri druhom v mrtvom uhle. Brr, velmi neprijemne som sa citil :o(((
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.04  13:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Garančka příští

neviem, proste to opravili a hotovo, podla ceny by som tipoval ze len jedna
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.04  13:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Garančka příští týde

no ale len 1 cievka ci vsetky 4 ?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.04  13:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Garančka příští týden

mna to stalo 3000
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.04  13:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Garančka příští týden

zizal: no podla mna je strasne menit kazdych 60tkm sviecky+ cievky za dakych 13t. . Kde su ostatne veci co treba menit. Dufam , ze ma to necaka tak casto :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.04  12:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Garančka příští týden

No ja sa obavam ze to s tymi cievkami bude nejaka standardna chyba, je toho dost a navyse technik na telefone ani na sekundu nezapochyboval. :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.08.04  11:12

« spojka?

Tak mam starost o Cliose :-( Posledni tyden se mi obcas objevuje, ze pri pousteni spojky, hlavne pri nizkych rychlostech, auto skubne, jako by "ztratilo vykon" a hned se zas chytne ... nedeje se to pravidelne, ale nezda se mi, ze by to bylo navrub EGR ventilu, kontrolka mi neblikne, spis ze by to byl problem se spojkou?? :-( Pred dvema tremi tydny se mi znicehonic zacalo stavat, kdyz jsem delsi dobu neradil, ze pri seslapnuti spojky se ozvalo v pedalu takove "cvaknuti", takovy nepatrny tlak, ktery se musel oproti normalnimu seslapnuti prekonat. To uz se mi asi tyden nestava, ale ted zacalo to skubani. Mohlo by to mit souvislost? To se asi neda ocekavat, ze se to zlepsi, co? ... mam to jeste v zaruce, tak doufam, ze jestli to dojde tak daleko, ze s tim budu muset do servisu, ze mi to udelaj v zaruce zadarmo. Co se takhle na spojkach "sere" a co to pak znamena za sahnuti do penezenky? Mate nekdo prehled? To asi neni normalni, zlobici spojka po 74tis. km ,co? :(
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.04  11:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Garančka příští týden

Za 65000km prva porucha - to snad nie je na vystrasenie, ci ano? Podla mna to je ok, a kedze som sa v servise o tom rozpraval, ze co mohlo byt pricinou problemu. Servisak mi povedal, ze kedze mam 5000 km po garancke, kde sa menili sviecky, tak najskor to mohlo byt vadnou svieckou. Ta mohla dostat skrat a tym padom odpalila zapalovaciu cievku. Preto sa v servise menia spolu so zapalovacimi cievkami aj sviecky. A kde su? Tazko povedat :-) Hoci sa povazujem za "technicky zdatneho laika" >:D , tak mozem len povedat, ze niekde pod kapotou. Drzim sa sa zatial totiz odporucania na spodku kapoty - "pri akejkolvek poruche volajte servis Renault"...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.04  16:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Garančka příští týden

no zacinate ma strasit a kde vlastne su tie zapalovacie cievky a co zapaluju? Sorry , ale moc tej technike v aute nerozumiem.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…