Lexus LS 400 -Vase poznatky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re:
Ja ziju v USA 11 let a vyzkousel jsem uz hodne aut,(BMW 525i, Mercedes 320E, Mazda 929 atd.).V soucasne dobe vlastnim Cadillac Seville,z hlediska pohodlnosti absolutne nejlepsi, do te doby nez jsem se svezl v Lexus LS 400!!!Po mnoho poradach se zainteresovanymi lidmi, jsem se rozhodl tento automobil zakoupit , i kdyz nejsem velky priznivec Japonskych aut, ale z hlediska spolehlivosti je v soucasne dobe Lexus "the BEST"!!!Muj nejlepsi pritel vlastni opravnu aut, a kdyz se ho zeptam ktere auto doporucuje ke koupi, odpoved zni Lexus, protoze s tema ke mne jezdi jenom na vymenu oleje!!!Dalsi asi ctyri moji znami tento automobil vlastni , a povazuji ho zatim za absolutne nejlepsi, a to jsou lide kteri tady ziji cely zivot a vyskouseli desitky aut!!! Proto jsem se rozhodl si take Lexus koupit.Vic napisu za par tydnu po prvnich skusenostech. Louci se Florida 89! -
« Bez nadpisu
Je fakt hodně dobry. Nejel jsem s tim, ale pořádně jsem to prolez. Myslim, že se řadí do kategorie opravdového luxusu (jako např. Jaguár, Rolls atp.) a ne do napodobenin pro zbohatlíky (Mercedes, BMW). Hlavně tím, že má minimum věcí za doplatek (myslim); rozhodně ne něco, co by mělo zpříjemňovat pasažérům jízdu - všechen luxus v základní výbavě. A to je myslim to, co odlišuje drahé drahé auto pro bohatý od drahého levného pro zbohatlíky. Ovšem pravda je, že Lexus k luxusu přidává i spolehlivost, což se bohužel o Jaguáru říct nedá (patří mezi nejporuchovější auta (mám ale nějaké starší informace (cca 7let zpátky))).
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!