OPEL ASTRA CLASSIC

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL

• « 00 Reagovat !

foto

05.10.99  18:55

« Re: Zkušenosti

Skutečně Opel postavil montážní závod v Polsku. Půvabná je na tom autu cena základní verze 1,4(ani posilovač - jen holé auto). HB - 279.900,- sedan něco pod 300, combi 314.900,-. Navíc leasing bez navýšení (do konce roku)a celkem nízká pojistka.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.10.99  12:01

« Re: Zkušenosti

Měl jsem Astru 1.4i, model 97 což je vlastně Astra classic, jestli jsem tomu dobře porozuměl.
    Jediné co na ní bylo dobré byly brzdy a posilovač řízení.Jinak šumt. Velký aerodynamický hluk, při větším natočení kol do leva rány z prostoru LP.kola, při sjíždění z parkoviště vrzala kastle horší než Favorit. A jako perlička - při vyřazení z vyšších otáček volnoběh z ničeho nic vyběhl na 2500/min. a držel se tak vysoko jak dlouho se mu chtělo. Jediné co pomáhalo bylo několikrát rychle za sebou šlápnout na plyn. Jo a ještě mi padaly zadní okna tak o 5-10mm.
    Známému zase žrala 1.6i prvních 15000km olej průměrně tak 07l/1000km.Pak si to ale sedlo a žere tak deci.V servisu ale nikdy nic nenašli, všechno bylo v normě.
    Prostě pohoda, auto pro silné povahy. Jestli Classic nebude mít posilovač řízení jak jsem někde četl, nevím proč si ji kupovat.A ještě další- prý se montují v Polsku. To už vůbec ne.
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.99  07:04

« Zkušenosti

Vážení.
    Vyměňme si zkušenosti a tímto vozítkem.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…