OPEL ASTRA CLASSIC
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL
-
« Re: Zkušenosti
Měl jsem Astru 1.4i, model 97 což je vlastně Astra classic, jestli jsem tomu dobře porozuměl.
Jediné co na ní bylo dobré byly brzdy a posilovač řízení.Jinak šumt. Velký aerodynamický hluk, při větším natočení kol do leva rány z prostoru LP.kola, při sjíždění z parkoviště vrzala kastle horší než Favorit. A jako perlička - při vyřazení z vyšších otáček volnoběh z ničeho nic vyběhl na 2500/min. a držel se tak vysoko jak dlouho se mu chtělo. Jediné co pomáhalo bylo několikrát rychle za sebou šlápnout na plyn. Jo a ještě mi padaly zadní okna tak o 5-10mm.
Známému zase žrala 1.6i prvních 15000km olej průměrně tak 07l/1000km.Pak si to ale sedlo a žere tak deci.V servisu ale nikdy nic nenašli, všechno bylo v normě.
Prostě pohoda, auto pro silné povahy. Jestli Classic nebude mít posilovač řízení jak jsem někde četl, nevím proč si ji kupovat.A ještě další- prý se montují v Polsku. To už vůbec ne.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!