MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
"-- skrytý --" 04.11.03 08:03
« Re: Závada nebo varování ?
Radim: Díval jsem se na to včera - v nádržce je čidlo s dráty, a při brzdění se setrvačností kapalina nahrne kupředu a čidlo sepne, ale nechtělo se mi věřit, že to je udělané tak stupidně. Umím si představit, že by to čidlo filtrovalo události kratší než třeba minutu. Pak by to začalo svítit až když by hladina opravdu klesla pod rysku, a ne při přelívání sem a tam. A co se do toho lije ? Já vím, brzdovka, ale jaká ? Naposledy jsem doléval před 12 lety do stodvacítky. A kolik za to v tom servisu chtěli ? -
"-- skrytý --" 04.11.03 06:53
« Závada nebo varování ?
Pánové, když intenzivněji přibrzdím, rozsvítí se mi kontrolka brzd a pak zase zhasne. Napadlo mě, že je málo brzdové kapaliny, ale té je pořád ještě asi 7 mm nad spodní rysku. Napadá vás něco ? Ježdění do servisu není mým koníčkem :-). -
« Re: homokinetický kloub - poraďtě please
no to je to co nevím. Mám ale takové zlé tušení, že pes bude zakopán v kloubu. Dá se to nějak opravit jinak než vyhodit a instalovat nový? Auto nemá moc najeto cca 60kkm a je pětiletý. Na tuto stranu nebylo bourané.
Co se s poškozeným kloubem dělá? Co hrozí? -
« homokinetický kloub - poraďtě please
zaujala mě diskuze na téma homokinetického kloubu. Mám drobný problémek a možná to s tím souvisí. Při jízdě do zatáčky (hlavně jsem to vypozoroval na kruháčích) při přidání plynu začne v předním kole (myslím si že pravém - tedy tom přitíženém a pokud mi funguje diferák tak asi i záběrovém) něco cvakat, resp. je slyšet otáčení se. Když v té samé situaci uberu plyn tak to utichne. Má někdo potuchy co to může být. Manžeta u kola je měněná na jaře poté co z ní lezl tuk - nybal trhlá, ale blbě přidělaná. Jo a autíčko je Rover 400 čili CIVIC. Omlouvám se Mazďákům,že sem nepatřím, ale když už se to tady řeší. -
« osvetlenie spinacov
Mam dotaz na majitelov 626 GE. Maju byt osvetlene spinace el.stahovania okien? U mna nesvieti ani ten zdruzeny spinac na strane sofera a potom ani jednotlive spinace v ostatnych dverach. V octavke mi to svieti, a v tme je to celkom prijemna zalezitost. -
"-- skrytý --" 30.10.03 09:07
« Re: rucka a homokineticky kloub
Ne, to opravdu není - ty Peugeotí jsou zvlášť povedené, to je tařka jistej kšeft, když je někdo prodává či repasuje. Holt pažoutí slabina - ale to cestu vydržely. Byl to sice rachot, ale vydržely...
U žaponců ani nevím a nepamatuju, že by si kdy někdo stěžoval na poloosy, tam holt asi tak neodcházej. -
"-- skrytý --" 30.10.03 07:56
« Re: rucka a homokineticky kloub
Joe: zeptej se Morfika, s čím vším už jsem jel :)))) Vzhledem k tomu, že občas koupím nějakou popelnici na ND, jel jsem už i s autem, které mělo oba homokineťáky úplně K.O. - byly zcela bez manžet, a jezdily tak hodně dlouho. Byly v takovém stavu, že už by je nevzali na repasi, ani kdybych je tam nechal zadarmo... To auto jsem koupil kousek za Plzní, a normálně s tím dojel do Prahy.