MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: Závada nebo varování ?
Country: Tak jak píše 626BB. V Mazdě mi také řekli, že nádobka musí být plná, že při zatáčení, brzdění, z kopce, do kopce se hladina kapaliny pohybuje. Co se tam leje za typ kapaliny nevím, zajel jsem do servisu, něco tam přileli a zase jsem odjel. -
Dolej brzdovku u moji 626 je to skutecne tak, kdyz je ji min, byt je nad minimem, tak to pri prudsim brzdeni sviti. Nebo pri pribrzdeni s kopce. Po doliti do plna, zadny problem.
Je mozne ze tu soudruzi z Japonska udelali chybu, tak jako pri umisteni palivoveho filtru :-) -
"-- skrytý --" 04.11.03 11:13
« Re: Kontrolka - Help
Taaakze, kontrolka je druha zhora vlavo a vyzera asi takto (snad to vyjde v ASCII :-) )
----------|----------
| |
---------------------
| | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | |
---------------------
| |
---------------------
Mate nejake napady? Dik moc...
-
"-- skrytý --" 04.11.03 10:57
« Re: Kontrolka - Help
Nove doplnujuce info... nesvieti to stale, chvilu svieti chvilu nie a aj to len pri studenom motore... Kolegyna kresli prave obrazok, ked mi posle ako to vyzera ta kontrolka tak budem mudrejsi a popisem alebo umiestnim obrazok niekam na web... -
"-- skrytý --" 04.11.03 08:03
Radim: Díval jsem se na to včera - v nádržce je čidlo s dráty, a při brzdění se setrvačností kapalina nahrne kupředu a čidlo sepne, ale nechtělo se mi věřit, že to je udělané tak stupidně. Umím si představit, že by to čidlo filtrovalo události kratší než třeba minutu. Pak by to začalo svítit až když by hladina opravdu klesla pod rysku, a ne při přelívání sem a tam. A co se do toho lije ? Já vím, brzdovka, ale jaká ? Naposledy jsem doléval před 12 lety do stodvacítky. A kolik za to v tom servisu chtěli ? -
"-- skrytý --" 04.11.03 06:53
« Závada nebo varování ?
Pánové, když intenzivněji přibrzdím, rozsvítí se mi kontrolka brzd a pak zase zhasne. Napadlo mě, že je málo brzdové kapaliny, ale té je pořád ještě asi 7 mm nad spodní rysku. Napadá vás něco ? Ježdění do servisu není mým koníčkem :-).