MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.11.03  07:50

« Re: Bezpečnost Mazdy 6

Před časem jsem takhle pátral po NCAP hodnocení 626ky, a taky nic. Pak jsem 626ku našel v US testech, teď je tam i šestka: http:// www.highwaysafety.org/ vehicle_ratings/ce/ html/0311.htm
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.03  22:28

« Bezpečnost Mazdy 6

Tak mě tak napadlo, že jsem ještě nikde nespatřil hodnocení EURO NCAP na Mazdu 6. Že by na tom byla tak zle? ....to se mi zas nezdá. Víte tady někdo kolik získala bodů, pokud teda vůbec byla testována?
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.03  12:45

« Update mazda626.sk

Pribudli nam dve nove Mazdy: Countryho 626GW a Koudyho 626GD.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  15:00

« Re: Závada nebo varování ?

Country: Tak jak píše 626BB. V Mazdě mi také řekli, že nádobka musí být plná, že při zatáčení, brzdění, z kopce, do kopce se hladina kapaliny pohybuje. Co se tam leje za typ kapaliny nevím, zajel jsem do servisu, něco tam přileli a zase jsem odjel.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.11.03  13:24

626BB: "Soudruzi z Japonska", to je skoro ještě lepší než "ku..y šikmooké", jak říká Bolek Polívka :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  11:17

Dolej brzdovku u moji 626 je to skutecne tak, kdyz je ji min, byt je nad minimem, tak to pri prudsim brzdeni sviti. Nebo pri pribrzdeni s kopce. Po doliti do plna, zadny problem.

Je mozne ze tu soudruzi z Japonska udelali chybu, tak jako pri umisteni palivoveho filtru :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.11.03  11:16

« Re: Kontrolka - Help

Druhy a predposledny riadok maju byt tie zvisle ciary vpravo na kraji...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.11.03  11:15

Tak este raz pouceny :)

-- -- -- -|- -- -- --

| |

-- -- -- --- -- -- --

| | | | | | | | | | |

| | | | | | | | | | |

| | | | | | | | | | |

-- -- -- --- -- -- --

| |

-- -- -- --- -- -- --

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.11.03  11:13

Taaakze, kontrolka je druha zhora vlavo a vyzera asi takto (snad to vyjde v ASCII :-) )

----------|----------

| |

---------------------

| | | | | | | | | | |

| | | | | | | | | | |

| | | | | | | | | | |

| | | | | | | | | | |

| | | | | | | | | | |

---------------------

| |

---------------------

Mate nejake napady? Dik moc...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.11.03  10:57

Nove doplnujuce info... nesvieti to stale, chvilu svieti chvilu nie a aj to len pri studenom motore... Kolegyna kresli prave obrazok, ked mi posle ako to vyzera ta kontrolka tak budem mudrejsi a popisem alebo umiestnim obrazok niekam na web...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.11.03  10:04

To ano, ale ist do servisu a zistit ze som si nezapol pas... :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  09:44

Tom: oni z nej potrebuju vyrazit prasulaky, logicke, nie? ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.11.03  09:42

Ona na tom aute asi neprisla do prace... ze volala do Mazdy a tam jej kua povedali ze nech s tym dojde, ze ani s lekarom nezistuje choroby telefonicky... chapete? pritom jej mohli rovno povedat co je to za kontrolku...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  09:38

TomAnt: starcok kua kua tak s nou zbehni dolu k autu a pozri si tu kontrolku ;))) Zvisle pruzky a gulicka, to znie fakt ako pasy ;))) Rovno to mozes vyskusat, ked zapnes pas, ci to zhasne ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.11.03  09:22

Urcite? :-) nech nevyzeram jak blbec ked jej to poviem a bude to nieco ine :)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  09:16

to budou nezapnutý bezpečnostní pásy :))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.11.03  09:10

« Kontrolka - Help

Cafte, prisla za mnou kolegyna, ma 323 rok 91, ze jej svieti nejaka kontrolka. Citujem: "Je cervena a vyzera ako lampion, su tam take zvisle ciary a hore nejaka gulicka"
    Neviete prosim poradit, co by to mohla byt za kontrolka? Dik...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.11.03  08:03

Radim: Díval jsem se na to včera - v nádržce je čidlo s dráty, a při brzdění se setrvačností kapalina nahrne kupředu a čidlo sepne, ale nechtělo se mi věřit, že to je udělané tak stupidně. Umím si představit, že by to čidlo filtrovalo události kratší než třeba minutu. Pak by to začalo svítit až když by hladina opravdu klesla pod rysku, a ne při přelívání sem a tam. A co se do toho lije ? Já vím, brzdovka, ale jaká ? Naposledy jsem doléval před 12 lety do stodvacítky. A kolik za to v tom servisu chtěli ?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  07:19

Country: Přesně takhle mi to také dělalo. Jel jem do servisu, kde doleli kapalinu do plné nádržky a bylo po problému. Prý je tento problém normální, že když není nádržka zcela plná.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.11.03  06:53

« Závada nebo varování ?

Pánové, když intenzivněji přibrzdím, rozsvítí se mi kontrolka brzd a pak zase zhasne. Napadlo mě, že je málo brzdové kapaliny, ale té je pořád ještě asi 7 mm nad spodní rysku. Napadá vás něco ? Ježdění do servisu není mým koníčkem :-).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…