MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
"-- skrytý --" 24.11.03 09:30
« Re: Opět spotřeba
stavros: No jo, šestka s turbodieselem, to je jiné kafe. Taky jsem se nedávno naháněl s nějakým hňupem v Passatu - jel jsem večer z Olomouce do Ostravy přes Potštát - a za Potštátem jsem ho v zatáčkovitém úseku dojel. Zdržoval a nechtěl se nechat předjet. A když jsem ho pak o kousek dál předjel, tak mi začal svítit dálkovýma světlama do zrcátek. Ale v zatáčkách nestíhal, tak jsem mu kus ujel. Pak jsem přijel do Fulneku,je tam sice taková delší rovinka, ale jel jsem jenom asi tak 70, víc v městech nejezdím. A ten Passat mě dojel a předjel - musel jet asi tak 120. A pak jsme vyjeli z města a přišly zatáčky, a zase mě blokoval. Tak jsem zastavil, vysypal písek z ledvin, a pak už v klidu dojel. Tak ale nevím, jestli se člověk stane hňupem tím, že si koupí Passata, anebo si hnupové kupují výhradně Passaty. -
« Re: Opět spotřeba
to Country: ja o vikendu jel Decin- Vrchlabi, nebyl sileny provoz, takze jsem to malinko hnal obcas kolem 180-190 km/h po okreskach, jinak tak kolem 120-130 km/h, vysledna spotreba 6.1/100 km dle palub. pocitace. Takze taky docela spokojenost. Tech 190 km/h bylo kdyz mi chtel nejakej chlapik v Passatu ukazat, ze to neni Passat, ale Porsche. Ale ukazal mi prd. -
"-- skrytý --" 24.11.03 08:04
« Opět spotřeba
dabel: Tak jsem v pátek večer jel na trase Krnov-Opava-Hlučín, byl šílený provoz, hlavně v protisměru [všichni jeli do Jeseníků na víkend], předjíždět se nedalo a stejně to nemělo smysl. Takže jsem se v poklidu sunul v koloně rychlostí 50 až 90 za hodinu. Výsledná spotřeba: 5.5 l. Až to auto pořádně zajedu, tak se zkusím dostat pod 5 :-))) ! -
"-- skrytý --" 21.11.03 15:20
« Re: RX 8
vyjimka? Neni. Bere se to jako 1,3 ;-D To je vec..takova felina... co toci 9.tis a ma par kobylek navic... krom toho jako felina nevypada. Nevim, nechapu pov ruceni dle objemu, ale to brousime do jine diskuze.
Kazdopadne, nocni mura, kdy bude misto me ridit PC me strasi uz ted..