MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

04.02.04  21:05

« Re: odpojená baterie

BATERKA: muze nastat jediny problem, ze by motor zapomel kde ma volnobeh snad ne ale do ujeti cca 200km nemusi byt vykon auta 100% me tohle udelal 2.0DiTD kdyz byl 4 mesice venku z auta cely motor. auto by melo jet vcelku v pohode, ale jak rikam prvnich 200km se bude ucit a sbirat data, pak bude vse ok.
    z vlastni zkusenosti s baterkama rikam, ze nejlepsi je ji nechat v aute zapojenou a napojit ji na Battery-Condic (proste maly trafo 12V stejnosmernych s max proudemcca 150-300 mA, to staci na pokryti prirozeneho vybijeni baterie a udrzi to vsechno v aute (data v ECU, hodiny a radio) tata mel takhle baterii 9 let !!!! a to normalni Vartu tusim 35Ah.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.04  14:47

« Re: Papučky :-)

Sic velice nerad, ale Mazdu už nemám. Rozhodl jsem se a prodal. Na to, aby stála v garáži mě to stálo dost peněz, protože jsem měl ma ní půjčku a pojistky. Kdybych tušil před rokem, že dostanu služební auto k soukromému využití, tak bych ji asi vůbec nekoupil. V každém případě to byla velmi pozitivní skušenost a určitě se k Mazdě vrátím ( doufám, že už to bude 6). Momentálně auto potřebuji jen na cestu do práce, abych se dostal na lyže a ke tchýni. Bylo pro mne překvapením, že ji v bazaru prodali za 14 dnů. Beztak ji má nějaký trhovec z Vietnamu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.04  12:58

« Papučky :-)

dabel: Není to tak dávno, co Radim ty ALU kola usilovně sháněl, a teď najednou prodává. Že by přešel z 626ky na Fabiu :-( ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.04  10:37

Zapoj a jeď, pokud to dokážeš. Ale taky se Ti může stát, že motor "zapomene, kde má mít volnoběh". To si pak asi moc nezajezdíš... Ptát se poté, co jsi baterku odpojil, je už pozdě! Probíralo se to tady (ve fórech k různým značkám) snad 100x: odpojení aku má svá úskalí a jestli se chci vyhnout problémům, je třeba (ještě před odpojením aku ve voze) zapojit náhradní zdroj pro udržení dat v ŘJ motoru!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.04  09:43

Radim: co sa deje? Uz nemazdis, ked predavas papucky?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.04  08:05

AL disky RONAL LZ 7 x 15, rozteč. 5x114,3 x střed 67,1 a pneu 195/60 R 15 NOKIAN NRVi 88V Koupeno v 04/2003 (3 roky záruka, najeto 4000 km).
    P.C. 27500,-, Pokud budeš mít zájem, tak mi napiš na RadimHr@seznam.cz. Dám ti www, kde jsou k vidění a návrh ceny.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.04  15:54

co sou zac rozmerove a za kolik ?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.04  15:50

Nechceš koupit AL kola na tvou 626? Mám na prodej, pěkná, nejprodávanější model Ronalu.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.04  15:47

Zapoj a jeď.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.04  15:30

jo sorry je to 626 1998 2,0
  • 00 Reagovat !

foto

03.02.04  15:29

« odpojená baterie

Chci se informovat ci je neco potreba udelat po znovuzapojení baterie (nebot ji mam na nabíjení) , či jen zapojit a jet Diky
  • 00 Reagovat !

foto

02.02.04  21:14

« Bez nadpisu

Mazdar, tak mi u baráku stojí mátina 626, 2.0i 16V, rv 89, 5dv, bílá, kterou bratr den před vánocema namlátil. Je na levý přední roh a řidičovy dveře. Agregáty jsou ok, je plně pojízdná. Opravit to podle mě nemá význam a tak mě napadlo jestli by se někomu nehodila, popř. papíry. Kolik za to vůbec můžu tak chtít. Auto - papíry? Je tam v pr... blatník, nárazník, světlo, možná podběh. Do kola to zřejmě nešlo - to by jinak po té šlupě jenom tak nejelo. No a pak ty dveře. Je v celkem dobré výbavě vč. tempomatu. Poraďte kdyžtak s těma cenama, nemám vůbec představu. Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.04  09:43

« Re: to all

STAVROS: sakris... u mna to je tiez tak... bud bejvak abo moja vysnena M6...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.04  07:14

« Re: to all

to joe: ja uz jsem byl skoro nalomenej, ale barak je barak
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.04  22:12

« to all

Mazdar ;-)
    tak jsem se docela hezky bavil kdyz jsem to tu cetl :-)
    jinak asi vsechno ok, mazdicka frci jako o zavod :-)
    jen pro zajimavost, pry na Autopalacu maji 30 (!!!!!) zavaznych objednavek na RX8....priznejte se...kdo z VAS?....
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.04  11:08

« Re: Básníci 5

oddie: Teraz je to uz jedno... prachy su v keli... jedine, ze by som este niekoho zazaloval... napr. Mazdu, ze ked mi praskli obe spatne zrkadla, tak ze tym chceli urcite naznacit, ze som tak skaredy, ze to ani tie zrkadla nevydrzia. Hm, takych 50 melonov by som vysudit mohol.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.04  11:01

A kterému jsi volal? Že by slavný Et Fakan? ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.04  10:56

oddie: OK, tak volam pravnikovi, aby tu zalobu zase stiahol :(( A ja som sa tesil, ako sa po americkom vzore napakujem jak maly krt...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.04  10:25

Dabel: to jsem si vymyslel, nemusíš hned skákat na špek :))) Já ten film ještě neviděl... Jinak pozdrav "Mazdar!" znám už nejmíň 5 let - ale je fakt dobrý ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.04  10:14

Dable, na cigara nepotrebujes :))) staci si vypytat, vies kde pracujem a ze ich fasujem :))) a tiez nefajcim :)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…