MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
« Re: Papučky :-)
Sic velice nerad, ale Mazdu už nemám. Rozhodl jsem se a prodal. Na to, aby stála v garáži mě to stálo dost peněz, protože jsem měl ma ní půjčku a pojistky. Kdybych tušil před rokem, že dostanu služební auto k soukromému využití, tak bych ji asi vůbec nekoupil. V každém případě to byla velmi pozitivní skušenost a určitě se k Mazdě vrátím ( doufám, že už to bude 6). Momentálně auto potřebuji jen na cestu do práce, abych se dostal na lyže a ke tchýni. Bylo pro mne překvapením, že ji v bazaru prodali za 14 dnů. Beztak ji má nějaký trhovec z Vietnamu.
"-- skrytý --" 04.02.04 10:37
« Re: odpojená baterie
Zapoj a jeď, pokud to dokážeš. Ale taky se Ti může stát, že motor "zapomene, kde má mít volnoběh". To si pak asi moc nezajezdíš... Ptát se poté, co jsi baterku odpojil, je už pozdě! Probíralo se to tady (ve fórech k různým značkám) snad 100x: odpojení aku má svá úskalí a jestli se chci vyhnout problémům, je třeba (ještě před odpojením aku ve voze) zapojit náhradní zdroj pro udržení dat v ŘJ motoru!!! -
« Re: odpojená baterie
AL disky RONAL LZ 7 x 15, rozteč. 5x114,3 x střed 67,1 a pneu 195/60 R 15 NOKIAN NRVi 88V Koupeno v 04/2003 (3 roky záruka, najeto 4000 km).
P.C. 27500,-, Pokud budeš mít zájem, tak mi napiš na RadimHr@seznam.cz. Dám ti www, kde jsou k vidění a návrh ceny. -
Mazdar, tak mi u baráku stojí mátina 626, 2.0i 16V, rv 89, 5dv, bílá, kterou bratr den před vánocema namlátil. Je na levý přední roh a řidičovy dveře. Agregáty jsou ok, je plně pojízdná. Opravit to podle mě nemá význam a tak mě napadlo jestli by se někomu nehodila, popř. papíry. Kolik za to vůbec můžu tak chtít. Auto - papíry? Je tam v pr... blatník, nárazník, světlo, možná podběh. Do kola to zřejmě nešlo - to by jinak po té šlupě jenom tak nejelo. No a pak ty dveře. Je v celkem dobré výbavě vč. tempomatu. Poraďte kdyžtak s těma cenama, nemám vůbec představu. Dík. -
« Re: Básníci 5
oddie: Teraz je to uz jedno... prachy su v keli... jedine, ze by som este niekoho zazaloval... napr. Mazdu, ze ked mi praskli obe spatne zrkadla, tak ze tym chceli urcite naznacit, ze som tak skaredy, ze to ani tie zrkadla nevydrzia. Hm, takych 50 melonov by som vysudit mohol.
z vlastni zkusenosti s baterkama rikam, ze nejlepsi je ji nechat v aute zapojenou a napojit ji na Battery-Condic (proste maly trafo 12V stejnosmernych s max proudemcca 150-300 mA, to staci na pokryti prirozeneho vybijeni baterie a udrzi to vsechno v aute (data v ECU, hodiny a radio) tata mel takhle baterii 9 let !!!! a to normalni Vartu tusim 35Ah.