rsion="1.0" standalone="yes"?> CAS.sk {literal}

MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

10.02.04  22:32

« Podvozek 626 GE

Zdravim
    Chtěl bych znát Váš názor na kvalitu podvozku u 626 GE, jeho slabiny, přednosti, a porovnaní s konkurencí jako laguna,mondeo,vectra.
    Všem díky za postřehy.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.04  20:14

« Re: uplne mimo

jo chalani dik za odezvu, samolitr jsem myslel Outlook Express, pokud to pujde prosim napiste mi na mail : miata@iol.cz napisu Vam postovni adresu.... CR zatim mlci.... :-) jeste zkusim ve stredu telefonem prohnat Morfikuse, jestli by o tom nevedel. Mam na to tak 14 dnu tak by to bylo prima, pokud by to slo....jeste jednou dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.04  16:07

joe: samoska to mam (tusim obidve) ;) takze ked sa Ti nikto neozve, poslem Ti to opalene. Ked bude v ramci CR ticho, hod mi mejla a poslem Ti to ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.04  15:06

Outlook je sucastou MS Office, IE ma v sebe integrovany (v instalacke) len Outlook Express...
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.04  11:23

« uplne mimo

Mazdar kluci...tohle nema s mazdama nic spolecnyho, ale vim, ze Vas je par za praci v DE, jeste k tomu za praci v IT, prosim resim tu problem a potreboval bych instalaci nemeckeho IE 5.5 nebo lepe 6.0 vcetne Outlooku, na MS webu je ke stazeni jen ten Setup ktery si to pak vsechno stahuje pres net, ale ten PC co to na nej potrebuju ma dail-up....takze prakticiky neproveditelne. Nemuze te mi pomoci a poslat mi nejake CD (bud vypalene nebo od nejakeho providera, kde by ta instalace byla)...dik moc, pokud jo tak please contact me miata@iol.cz. dik Joe
  • 00 Reagovat !

foto

09.02.04  21:05

« Aktivni podvozek

Hi, nezlobte se, ze vam trham diskuzi. Ale zajimalo by me, jestli nevite, co je to aktivni podvozek. Konkretne jsem na to narazil na slovenskejch strankach auto.sk u popisu Mazdy 3. Nejsem si vedom, ze by tohle bylo v nabidce Mazdy v Cechach. Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.04  11:11

« Re: Mazda den!

Nuz tak niet velmi co referovat. Cely Mazda den bol zorganizovany na *, nikde ani noha, ziadne "volne jazdy", jedine s predajcom za volantom. Iba vdaka znamosti s "dvornym mechanikom" sme sa aspon previezli v RX-8 (fuf, to je vozicek...) a v M6 2.0. Boxovana 150k M6 bola prave v garazi a nieco na nej kutili - s tym powerboxom su vraj stale problemy, sice sa zvysi vykon, ale len v urcitych otackach a inde je viac hlucha ako seriova a navyse im niekedy cuka. Takze STAVROS, nedavaj to tam ;) 2.0 v M6 ma nenadchla, rozdiel oproti 1.8 som velmi nebadal, sprevodovanie je rovnako kratke. Zla sprava: dozvedel som sa, ze bazou pre benzinaky M6 su motory pre Mondeo (1.8 a 2.0 maju rovnaky blok ako zodpovedajuce Mondeacka, odladene a vyrobene nastastie v Japonsku - vykon a krutak rozdielne, 2.3 je prevrtana 2.0), diesle su kompletne vyvinute u Japov. Takze celkovy dojem: sklamanie z PR Mazdy, vzhladom na reklamu velka bieda.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.02.04  11:05

Kedze Dabel sa nema k slovu, zacnem teda ja. Nie je toho moc co pisat, snad len jeden postreh, tak ako som to citil ja. Zo strany Mazdy (slovenskej) to bola absolutne nezvladnuta akcia, na to, ake reklamy sli v TV a v radiach tam skapal pes, ak by som to zhrnul v sobotu doobeda, kedy by som predpokladal drsnu navstevu atd tam bol hlucik ludi, pozostavajuci z Dabla, Steve-a a mna s doprovodom priateliek (ja bez). Okrem nas este dvaja ludia, ktori sa chystali kupit 3ku, ale tym bolo evidentne jedno ci je nejaky akciovy den alebo nie. Nebyt toho, ze sa nam povenoval nas dvorny Mazda "guru", ktory vlastne prisiel len preto, lebo mi po dvoch tyzdnoch doviezol auticko, tak sa snad ani nepovozime. Jediny svetly moment bola len ta krasna zlata RX8ka, ktorou sme sa povozili, na ten zvuk sa neda zabudnut, aj ja taky chcem :-) Proste krasa. Inac, ako vravim, totalne nezvladnuta akcia...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.04  23:12

Do testovania sa samozrejme zapojim a pridam postrehy aj z "inej" ruky :-) Bo Dabel bude ovplyvneny svojim vztahom k buducemu auticku :-) Slubujem ze dodam referat o jeho nadseni a pocitoch :-) (nic v zlom Martin) No a hlavne samozrejme referat o autach, ktore sa nam dostanu pod ruku (a hlavne sa mi po dvoch tyzdnoch dostane konecne pod ruku moje :-) s novymi tlmicmi, vyfukom, silentblokom motora atd, atd...)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.04  17:58

Dlho som tu nebol. Myslim, ze v pondelok bude zaujimave si precitat postrehy z testovacky od 'dabla'. Podobnu dilemu budem riesit aj ja. Moja 323 ma daco okolo 220 tis (naprosta spokojnost, az na spotrebu ... :), ale zas ten rychlostny priemer ..., hmmmm), pomaly to chce vsak novu krv, preto privitam postrehy. Tak zdar znova v pondelok. Pekny vikend.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.04  14:47

OK, vyzistim co sa da a pripojim k referatu ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.04  13:06

to dabel: zjisti jestli muzes nejaky info k tomu Powerboxu, diky
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.04  11:19

Country: to nie su starosti, ale radosti ;)) Moja Mazdulka bude mat takto o rok uz k 200000km (momentalne 126000). A velke auto potrebovat budem aj nadalej, takze vyber je jasny ;)) No a samozrejme, vsetko je aktualne, az ked budu peniazky po tom, co ma vycucne byt, ale ja sa utesujem, ze budu uz jazdene za dobre ceny.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.04  11:01

dabel: tak tyhle "starosti" ti teda závidím. Než patřičně ojedu svého Wagonka, aby byl důvod měnit, tak to bude trvat tak ještě 6 až 8 let. A to už se šestka nebude dělat. A taky asi už nebudu potřebovat tak velké auto.
  • 00 Reagovat !

foto

06.02.04  10:47

« Mazda den!

Priatelia, velmi sa tesim na zajtra! V ramci Mazda dni mam slubenu predvadzacku s M6 MZR-CD a powerboxom (150k) a M6 2.3! V pondelok zreferujem, pre ktore sa o rok rozhodnem!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.04  09:05

« Re: odpojená baterie

Ubezpečuji všechny přítomné, že jsem ještě neviděl ŘJ s vlastním náhradním zdrojem. Není tam mj. proto, aby se dal odpojením startovacího akumulátoru udělat reset ŘJ. Data v ŘJ se tak po odpojení aku udrží max. pár sekund!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.04  08:02

Joe> jestli tomu dobře rozumím, tak řídící jednotka má svůj malý akumulátorek, který v ní udrží data při krátkodobém odpojení baterky, podobně jako baterka pro CMOSku na motherboardu v PC, je to tak ?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.04  22:56

odpojena baterka nevadi cca 10-14 dnu...ale mesic uz muze byt problem....
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.04  09:31

« Re: Papučky :-)

Radim: Skoda Mazdulky! Tvoja Mazda bola prva nasa spriatelena, preto sa mi teraz do ocu tisnu sentimentalne slzicky :(
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.04  07:30

Když jsem auto kupoval, tak mělo totálně vybitou baterii. Pak jsem jednou baterku odpojoval doma na cca 3 hodiny a žádný problém jsem nezaregistroval.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…