MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.04  12:11

« Re: uplne mimo

to JoeST : jasne..vpohode...jeste to na zimnacich nejakou chvilku preziju a kdyz nebudou, tak nebudou..holt budu muset pri nejhorsim sehnat nejakou peknou letni sam.. ;-)
    Apropo, taky tak brutalne nestiham, ze....
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.04  06:50

joe_st: Když si dobře šlehne, jdou s ním dělat prima kšefty :o) Já spíš jezdím k jeho staršímu bráchovi, ten tahá z Němec i nový i ojetý a za osminovou cenu se u něj daj koupit skoro nový jednu sezónu jetý gumy, kde ti do vzorku zahučí malíček :o) Ale má gumy většinou na BMW apod., na pažouta nebo ameriku bych u něj gumy nenašel.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.04  22:56

« Re: Podvozek 626 GE

Diky vsem za informace.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.04  20:50

to Rbaron, k mestanovi na rudolfovskou, ja vim je to takovej zivel, ale dava mi dobry ceny, mam uz od nej nekolikaty gumy a vzdycky ok.

jeste k tem podvozkum, moje zkusenost je takova, ze mazdy maji obecne podvozek tvrdsi...nevim co jsem naposledy jel v lagune uz je nekolik let, a Vectru co jsem ridil, byla to Vectra GT 2000, ne rok vyroby ale ten model 2.0 se 150HP rok tusim 92-93....to bylo divny auto....je fakt, ze v poslednich letech vlastne nicim jinym nez mazdama nejezdim, tak sam nevim...ale to co mam mam rad :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.04  10:38

guesst: ja mam takisto 2.5V6 GT. Ma trocha znizeny podvozok oproti klasickej 626 a trocha tvrdsie perovanie. Na mazda626.wz.cz sa pise: "V nabídce se objevila ještě verze GT s 2,5 V6 motorem, která měla nižší a tvrdší podvozek, ale ne na úkor pohodlí a výrazně lepší jízdní vlastnosti oproti ostatním verzím. Automobil se vůbec nenaklání ani při razantním průjezdu zatáčkou a je perfektně ovladatelný a opticky vypadá lépe."
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.04  09:38

to dabel: dobra...diky. Kamarad, co slibil ze mrkne jeste nedal vedet.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.04  09:27

guesst: ked si si zvykol na spolahlivost Mazdy, tak od Japonca nechod. Laguna by bola pre Teba asi tazky sok ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.04  09:26

joe: CD pojde zajtra na cestu ;) takze uz netreba zhanat ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.04  22:31

joe_st: Kam jezdíš k nám do ČB pro gumy? :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.04  22:25

joe_st: diky za info. To jsi me docela prekvapil s tim,ze je to mazda = tvrdsi podvozek....a jak je to s 2,5 V6 je to naprosto stejne treba s 2,0? Ja uz mam druhou 626 GE...a potrebuju jeste jedno auto a nevim jestli jeste jednu 626 nebo treba misto toho lagunu,aby byla zmena:-) A kdyz jsem mel vectru,tak tak se mi zdala tvrdsi nez 626....ale dost by me zajimalo jak je to s 2,5 V6...ja mam verzi GT a dodneska nevim jestli to je uplne stejny podvozek jako maji ostatni V6. Diky kdyby nekdo o tom neco vedel
  • 00 Reagovat !

foto

11.02.04  22:05

« SNOW a 4x4 a Premacy

tak vam to musim napsat,dneska jsem s Premaskou tahal ze zaveje Koktavku tdi 4x4....predek se protacel, zadek jakoby tam nebyl , nechapu co to 4x4 by HALDEX znamena :-) .... kazdopadne tam kde koktavka 4x4 zapadla, druha oktavka mela dost problem a mercedes ML mel trosku nahnano (ridicka za volantem) Premacy profrcela na 1* ..... viva mazda
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.04  21:51

to Morfik: dik, gumy zatim nic, ale pracuju na tom, dej mi cas...mam toho ted nejak moc, dneska jsem v CB byl, ale nemel jsem cas....oj oj

to Dabel: v mailu mas adresu, budes moc hodnej, dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.04  21:50

GE je v pohode, ale je to mazda = podvozek je obecne tvrdsi nez treba mondeo nebo vectra, je lepe citelnejsi nez laguna. Jedinou vec bych videl spatnou a to sice vsechny GEcka budou mit uz dost vytluceny silent-bloky, takze bych doporucoval vymenu ulozeni prednich ramen, tam to trpi nejvic. dalsi vec ktera bude v cudu jsou spojky stabilizatoru, vymennit stuj co stuj z Nippartsu nejsou tak drahy.
    Mazda ma podvozky dost osobite a clovek si na *mazda* podvozek musi asi zvyknout, ale kdyz se ti zacne libit tak ti bude cokoliv jineho pripadat jako spatne serizena houpacka.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.04  12:15

To JoeSt : Jasne, ze jde o express jsem pochopil uz vcera..uz jsem rozhodil site. Sezenu-li, dam urcite vedet.
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.04  22:32

« Podvozek 626 GE

Zdravim
    Chtěl bych znát Váš názor na kvalitu podvozku u 626 GE, jeho slabiny, přednosti, a porovnaní s konkurencí jako laguna,mondeo,vectra.
    Všem díky za postřehy.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.04  20:14

jo chalani dik za odezvu, samolitr jsem myslel Outlook Express, pokud to pujde prosim napiste mi na mail : miata@iol.cz napisu Vam postovni adresu.... CR zatim mlci.... :-) jeste zkusim ve stredu telefonem prohnat Morfikuse, jestli by o tom nevedel. Mam na to tak 14 dnu tak by to bylo prima, pokud by to slo....jeste jednou dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.04  16:07

joe: samoska to mam (tusim obidve) ;) takze ked sa Ti nikto neozve, poslem Ti to opalene. Ked bude v ramci CR ticho, hod mi mejla a poslem Ti to ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.04  15:06

Outlook je sucastou MS Office, IE ma v sebe integrovany (v instalacke) len Outlook Express...
  • 00 Reagovat !

foto

10.02.04  11:23

« uplne mimo

Mazdar kluci...tohle nema s mazdama nic spolecnyho, ale vim, ze Vas je par za praci v DE, jeste k tomu za praci v IT, prosim resim tu problem a potreboval bych instalaci nemeckeho IE 5.5 nebo lepe 6.0 vcetne Outlooku, na MS webu je ke stazeni jen ten Setup ktery si to pak vsechno stahuje pres net, ale ten PC co to na nej potrebuju ma dail-up....takze prakticiky neproveditelne. Nemuze te mi pomoci a poslat mi nejake CD (bud vypalene nebo od nejakeho providera, kde by ta instalace byla)...dik moc, pokud jo tak please contact me miata@iol.cz. dik Joe
  • 00 Reagovat !

foto

09.02.04  21:05

« Aktivni podvozek

Hi, nezlobte se, ze vam trham diskuzi. Ale zajimalo by me, jestli nevite, co je to aktivni podvozek. Konkretne jsem na to narazil na slovenskejch strankach auto.sk u popisu Mazdy 3. Nejsem si vedom, ze by tohle bylo v nabidce Mazdy v Cechach. Dik.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…