MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: uplne mimo
joe_st: Když si dobře šlehne, jdou s ním dělat prima kšefty :o) Já spíš jezdím k jeho staršímu bráchovi, ten tahá z Němec i nový i ojetý a za osminovou cenu se u něj daj koupit skoro nový jednu sezónu jetý gumy, kde ti do vzorku zahučí malíček :o) Ale má gumy většinou na BMW apod., na pažouta nebo ameriku bych u něj gumy nenašel. -
to Rbaron, k mestanovi na rudolfovskou, ja vim je to takovej zivel, ale dava mi dobry ceny, mam uz od nej nekolikaty gumy a vzdycky ok.
jeste k tem podvozkum, moje zkusenost je takova, ze mazdy maji obecne podvozek tvrdsi...nevim co jsem naposledy jel v lagune uz je nekolik let, a Vectru co jsem ridil, byla to Vectra GT 2000, ne rok vyroby ale ten model 2.0 se 150HP rok tusim 92-93....to bylo divny auto....je fakt, ze v poslednich letech vlastne nicim jinym nez mazdama nejezdim, tak sam nevim...ale to co mam mam rad :-) -
« Re: Podvozek 626 GE
guesst: ja mam takisto 2.5V6 GT. Ma trocha znizeny podvozok oproti klasickej 626 a trocha tvrdsie perovanie. Na mazda626.wz.cz sa pise: "V nabídce se objevila ještě verze GT s 2,5 V6 motorem, která měla nižší a tvrdší podvozek, ale ne na úkor pohodlí a výrazně lepší jízdní vlastnosti oproti ostatním verzím. Automobil se vůbec nenaklání ani při razantním průjezdu zatáčkou a je perfektně ovladatelný a opticky vypadá lépe."
-
joe_st: diky za info. To jsi me docela prekvapil s tim,ze je to mazda = tvrdsi podvozek....a jak je to s 2,5 V6 je to naprosto stejne treba s 2,0? Ja uz mam druhou 626 GE...a potrebuju jeste jedno auto a nevim jestli jeste jednu 626 nebo treba misto toho lagunu,aby byla zmena:-) A kdyz jsem mel vectru,tak tak se mi zdala tvrdsi nez 626....ale dost by me zajimalo jak je to s 2,5 V6...ja mam verzi GT a dodneska nevim jestli to je uplne stejny podvozek jako maji ostatni V6. Diky kdyby nekdo o tom neco vedel -
« SNOW a 4x4 a Premacy
tak vam to musim napsat,dneska jsem s Premaskou tahal ze zaveje Koktavku tdi 4x4....predek se protacel, zadek jakoby tam nebyl , nechapu co to 4x4 by HALDEX znamena :-) .... kazdopadne tam kde koktavka 4x4 zapadla, druha oktavka mela dost problem a mercedes ML mel trosku nahnano (ridicka za volantem) Premacy profrcela na 1* ..... viva mazda -
GE je v pohode, ale je to mazda = podvozek je obecne tvrdsi nez treba mondeo nebo vectra, je lepe citelnejsi nez laguna. Jedinou vec bych videl spatnou a to sice vsechny GEcka budou mit uz dost vytluceny silent-bloky, takze bych doporucoval vymenu ulozeni prednich ramen, tam to trpi nejvic. dalsi vec ktera bude v cudu jsou spojky stabilizatoru, vymennit stuj co stuj z Nippartsu nejsou tak drahy.
Mazda ma podvozky dost osobite a clovek si na *mazda* podvozek musi asi zvyknout, ale kdyz se ti zacne libit tak ti bude cokoliv jineho pripadat jako spatne serizena houpacka. -
jo chalani dik za odezvu, samolitr jsem myslel Outlook Express, pokud to pujde prosim napiste mi na mail : miata@iol.cz napisu Vam postovni adresu.... CR zatim mlci.... :-) jeste zkusim ve stredu telefonem prohnat Morfikuse, jestli by o tom nevedel. Mam na to tak 14 dnu tak by to bylo prima, pokud by to slo....jeste jednou dik. -
« uplne mimo
Mazdar kluci...tohle nema s mazdama nic spolecnyho, ale vim, ze Vas je par za praci v DE, jeste k tomu za praci v IT, prosim resim tu problem a potreboval bych instalaci nemeckeho IE 5.5 nebo lepe 6.0 vcetne Outlooku, na MS webu je ke stazeni jen ten Setup ktery si to pak vsechno stahuje pres net, ale ten PC co to na nej potrebuju ma dail-up....takze prakticiky neproveditelne. Nemuze te mi pomoci a poslat mi nejake CD (bud vypalene nebo od nejakeho providera, kde by ta instalace byla)...dik moc, pokud jo tak please contact me miata@iol.cz. dik Joe
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Apropo, taky tak brutalne nestiham, ze....