MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

03.03.04  10:09

« Re: Re: Re: Re: Mazda 3

dabei: Zdravim takmer menovca, uz si sa tu dlho neukazal ;) A Dr. JJ samozrejme pozdravuje tiez ;)
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.04  00:28

« Bez nadpisu

To TOMANT :roll: A co jako má bejt? Nechci ten katalog na nic výdělečnýho, jediný k čemu mi to slouží je nalezení toho SPRAVNYHO dilu nasledne jeho objednání. Ono kdyby ti umělci ve značkových servisech nebyli takoví neschopáci a byli aspon trosku ochotný něco hledat, mozna bych to ani neshanel.
    Krom toho jsem nesháněl poradenství ohledně copyrightů, můj dotaz zněl, zda někdo má a podělí se, případně vymění, stejně to je tak akorát pro fandy co překopávaj auto jako třeba já.....ten kdo kupuje jeden díl za rok to asi moc neužije :P
    Ale jinak nic ve zlým a díkes za aspon nejakou reakci..... ;-)
    CIAO
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.04  23:58

« Re: Re: Re: Mazda 3

:D >:D joo, mazda 3, pokud je to nová, ta má docela pěknej facelift, vypadá dravěji než ty minulé. PS: zdravím pana doktora J. Naprogramujte jim dnes takový věci, až jim bude přecházet zrak! přeji všem pěkný den
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.04  17:16

« Re: Re: Mazda 3

hmmm, tak si soused koupil Mazdu 3...no, nevypada spatne, asi ho pozadam o svezeni >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.04  16:47

« Re: MAZDA EPC

Nie je to nahodou chranene nejakym copyrightom alebo niecim podobnym? :D
  • 00 Reagovat !

foto

02.03.04  14:27

« MAZDA EPC

NAZDAR MAZĎÁCI
    Nemáte náhodou někdo MAZDA EPC (electronic part catalog) ???!!!
    Sháníme ho už věky a nikdo ho nemá nebo nedá...
    Nabízím výměnou jiné EPC programy, ETKY atd....
    ...nebo nějakou menší úplatu..
    DÍKESSSSS >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.04  21:01

« Re: Mazda 3

what the hell is it????? :-))))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.04  13:42

« Mazda 3

Jaktooo..tohle jsem psal do uplne jineho fora....do Mazdy 3 a ono je to tady :*)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.04  11:50

« Joooooee

Tohle formu je kontraproduktivni! ;-D vzdyt si snizis navstevnost na Tvem mazdackem foru?!? ;-)
    Myslel jsi na to pri zakladani? Je mi panove lito..ale sem chodit nebudu...s mazdou 3 jsem jeste ani nejel :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.04  09:26

« Re: Zdravim vsecky, co me pamatuji...

joe: No, srdcom ako srdcom. Bez objektivnych pricin by tam to srdce nebolo... V pondelok som dotocil 130000. km. To znamena, ze od prelomu novembra/decembra 2002, kedy som Mazdulku kupil, mam uz 78000km. Problemy za ten cas:

- spinava skrtiaca klapka (vycistene a vsetko OK, vyzera ale, ze je po roku spinava zase - problem sa prejavi vzdy po zime tazkym prvym stlacenim plynoveho pedalu po starte, inak nijak inak). Naklady na opravu 0 - servis to vycistil zadara ;))

- tuto zimu prasknute obe spatne zrkadla - prasknute po vypnuti vyhrievania v mrazoch a v silnom vetre, pravdepodobne nejakym silnym ochladenim alebo co. Naklady na opravu 3000SKK.

Hm a to je vsetko. Nepocitam 2x menene predne sklo po "presnom zasahu" kamienka, to je proste smola :-( Takze to srdce si Mazdicka ziskala postupne, proste tym, ze ma vzdy a za kazdeho pocasia doviezla domov.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.04  20:17

« Re: Zdravim vsecky, co me pamatuji...

tak to je prima tohle slyset.....od cloveka ktery chtel poradit....navic my vsichni do toho jdem hrozne srdcem a nenechame na majdu dopustit, ale tohle byl hlas z ulice :-)
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.04  12:58

« Zdravim vsecky, co me pamatuji...

Je tomu presne 2 roky, co jsem tady vyvolal diskuzi, proc jo a proc ne zrovna mazdu. Vyvolal jsem ji schvalne, abych se presvedcil, jestli ji koupit nebo ne. Nakonec jste me vsichni ve foru ukecali, za coz VAM VSEM DEKUJI!!!
    Opravdu, moje Mazda me za dobu sveho provozu stala 10000 kc, a to za vymenu vyfuku a cepu predni napravy. Vydelala si na sebe 20000, to kdyz do me napalil borec se skodnou fobii zezadu (hold mazda brzdi lip nez skodarna). Jinak jsem s ni najezdil 50 000 km, coz si myslim ze je na ceske pomery za dva roky dost na to, abych auto proveril.
    Mazdaci, mejte se, nebourejte a jeste jednou diky!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.02.04  10:59

« Re: TCS

No jo, no. Tak já už budu teda hodnej a nebudu jezdit zatáčky víc než je zdrávo :-((( Ale stejně by to TCS mělo fungovat líp ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.04  14:38

Country: Oni ty systémy nejsou všespasitelný. Že tam máš TCS neznamená, že dáš plnej kotel, rozjedeš to do zatáčky víc než je zdrávo a stejně ji projedeš :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.04  14:06

Country: TCS nemam :-( tak som zatial nic neskusal. Podla mna ale nezabranuje smyku, len pomaha pri hladkom rozjazde na klzkom povrchu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.04  13:18

Dabel: že nemám ESP, to vím. Ale to, že TCS zabrání protočení kol při akceleraci by mělo znamenat, že kola nepůjdou do smyku. Pokud kola při akcelereci do smyku jdou, pak to podle mého názoru znamená, že TCS nezabrání protočení kol, tj. nefunguje jak má. Mimochodem, zkoušel jsi někdy TCS na sněhu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.04  12:09

Country: Funkcia, ktoru si ocakaval, je funkcia ESP, ktoru GF este nemalo. Malo len ASR (u Mazdy TCS), ktore zabranovalo pretacaniu kolies pri akceleracii, nie zabranovaniu smyku pribrzdovanim jednotlivych kolies.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.04  11:03

« TCS

Pánové, jak vám na 626kách funguje TCS ? Když jsem auto kupoval, říkal mi prodejce, že TCS zabrání smyku předních kol při akceleraci v zatáčce na kluzkém povrchu. Včera jsem akceleroval na zasněžené cestě do kopce v zatáčce, a kdybych neubral plyn, tak bych skončil v příkopě vedle cesty. TCS sice problikávalo, jako že něco dělá, ale kola vesele prokluzovaly a předek auta se sunul ven ze zatáčky. Tak nevím, co si o tom mám myslet.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.04  10:19

« Re: to dabel

joe: nemas za co. Som rad, ze to tentoraz prislo v pohode, keby to aj teraz postar zlikvidoval, mal by moj obdiv ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.04  06:48

« Re: Ruční brzda - pravé zadní kolo

Pánové díky za názory, servis tím pádem odkládám.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…