MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Bez nadpisu
To TOMANT :roll: A co jako má bejt? Nechci ten katalog na nic výdělečnýho, jediný k čemu mi to slouží je nalezení toho SPRAVNYHO dilu nasledne jeho objednání. Ono kdyby ti umělci ve značkových servisech nebyli takoví neschopáci a byli aspon trosku ochotný něco hledat, mozna bych to ani neshanel.
Krom toho jsem nesháněl poradenství ohledně copyrightů, můj dotaz zněl, zda někdo má a podělí se, případně vymění, stejně to je tak akorát pro fandy co překopávaj auto jako třeba já.....ten kdo kupuje jeden díl za rok to asi moc neužije :P
Ale jinak nic ve zlým a díkes za aspon nejakou reakci..... ;-)
CIAO -
« Re: Zdravim vsecky, co me pamatuji...
joe: No, srdcom ako srdcom. Bez objektivnych pricin by tam to srdce nebolo... V pondelok som dotocil 130000. km. To znamena, ze od prelomu novembra/decembra 2002, kedy som Mazdulku kupil, mam uz 78000km. Problemy za ten cas:
- spinava skrtiaca klapka (vycistene a vsetko OK, vyzera ale, ze je po roku spinava zase - problem sa prejavi vzdy po zime tazkym prvym stlacenim plynoveho pedalu po starte, inak nijak inak). Naklady na opravu 0 - servis to vycistil zadara ;))
- tuto zimu prasknute obe spatne zrkadla - prasknute po vypnuti vyhrievania v mrazoch a v silnom vetre, pravdepodobne nejakym silnym ochladenim alebo co. Naklady na opravu 3000SKK.
Hm a to je vsetko. Nepocitam 2x menene predne sklo po "presnom zasahu" kamienka, to je proste smola :-( Takze to srdce si Mazdicka ziskala postupne, proste tym, ze ma vzdy a za kazdeho pocasia doviezla domov. -
« Zdravim vsecky, co me pamatuji...
Je tomu presne 2 roky, co jsem tady vyvolal diskuzi, proc jo a proc ne zrovna mazdu. Vyvolal jsem ji schvalne, abych se presvedcil, jestli ji koupit nebo ne. Nakonec jste me vsichni ve foru ukecali, za coz VAM VSEM DEKUJI!!!
Opravdu, moje Mazda me za dobu sveho provozu stala 10000 kc, a to za vymenu vyfuku a cepu predni napravy. Vydelala si na sebe 20000, to kdyz do me napalil borec se skodnou fobii zezadu (hold mazda brzdi lip nez skodarna). Jinak jsem s ni najezdil 50 000 km, coz si myslim ze je na ceske pomery za dva roky dost na to, abych auto proveril.
Mazdaci, mejte se, nebourejte a jeste jednou diky!!! -
"-- skrytý --" 25.02.04 13:18
« Re: TCS
Dabel: že nemám ESP, to vím. Ale to, že TCS zabrání protočení kol při akceleraci by mělo znamenat, že kola nepůjdou do smyku. Pokud kola při akcelereci do smyku jdou, pak to podle mého názoru znamená, že TCS nezabrání protočení kol, tj. nefunguje jak má. Mimochodem, zkoušel jsi někdy TCS na sněhu ? -
"-- skrytý --" 25.02.04 11:03
« TCS
Pánové, jak vám na 626kách funguje TCS ? Když jsem auto kupoval, říkal mi prodejce, že TCS zabrání smyku předních kol při akceleraci v zatáčce na kluzkém povrchu. Včera jsem akceleroval na zasněžené cestě do kopce v zatáčce, a kdybych neubral plyn, tak bych skončil v příkopě vedle cesty. TCS sice problikávalo, jako že něco dělá, ale kola vesele prokluzovaly a předek auta se sunul ven ze zatáčky. Tak nevím, co si o tom mám myslet.