MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

21.03.00  00:00

« castrol txt

Par mesicu zpatky tu byla debata o tomto oleji. Mam 323 1.3 16V z roku 93, najeto asi 95 000. Kdyz jsem tam nalit TXT tak po startu za nizkych teplot (celou noc tak -15) se pomerne znacne ozyvaly ventily coz drive nedelalo. Muze to nejak uskodit motoru? Prilis casto takhle za studena nestartuju jelikoz vetsinou parkuju v garazi, ale parkrat za rok se to stava. Jinak zadny problem, jako ubytky oleje atd. jsem nepozoroval.
  • 00 Reagovat !

foto

20.03.00  13:05

« ???

Jestlipak se najde druhý člověk (maniak), co má 626 z roku 1979 ? Ať se kdyžtak ozve na beny@centrum.cz - vyměníme foto
  • 00 Reagovat !

foto

06.03.00  22:17

« proti pruvanove listy

pro svou kamaradku shanim proti pruvanove listy na 323F BG ... klapaci svetla.... a 15" hlinikova kola za rozumnou cenu .....diky Pepa 0603 50 66 51

kola jsou rozmer: 4xdira na 100 mm, 5-6J, offset cca 30-35 mozno i s pneu 195/50 R15.
    diky :-)
  • 00 Reagovat !

foto

27.02.00  22:05

« pro faismekry

tak vracim to tema na hot-list

je tu jeden podarenej WEB

www.mx-3.com

pokud mate mx-3 tak budete jako doma, ale i pro ostatni velmi poucny server, vcetne mnoha odkazu a informaci.

Pepa
  • 00 Reagovat !

foto

07.02.00  22:33

« jeste jednou

Mazdaci, na prodej je:

323F r.v. 1996, 1.5i DOHC Z5, 66kW + sportovni vyfuk REMUS, cervena barva, kompletni spoilery - prahy, kridlo, zadni naraznik. 15" bila ALU kola s 195-50 pneu + 13" zimni. Snizeny podvozek original sportovni tlumice + pruziny. pridavna svetla, 4x El. okna, zrcatka, sibr - skleneny, central. cervene koberce. Alarm AVITAL (15.000) + medved blok. nema ABS. Lepsi typ palubni desky.

Audio: Blaupunkt Frankfurt + CD Changer 10CD + 4x repro + 2x tweeter + subwoofer 60W active.

nutne videt. 100% stav, servisni kniha, obrazky na www.angelfire.com/ca/stepan/joe.html<… />
    cena dohodou. tel: 0603 50 66 51 nebo Email: joe.stepan@iol.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.00  22:59

« Re: Premacy

tak v cislech:

1.8 slabsi ma o 9Nm mensi kroutak

a o 10 kW mensi vykon...sam nevim jestli to bude poznat

ale muj nazor je tento: pokud budes jezdit s 5 pasazery a nakladem znat to bude pokud ve dvou a rybarske pruty nebo golfove hole tak je to fuk.

Ja jsem jezdil s dieslem, :-) byl to prvni kousek v CR. byl to naftak, no dobrej zatah od spoda, vykon 66kW celkem ok. a spotreba 5.7 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.00  16:31

to joe_st :
    Absolvoval jsem v obou autech pouze krátkou předváděcí jízdu. V Premacy má člověk pocit, že řídí normální auto, ne autobus - jako u Scenika.
    Jinak Scenic má zase lépe vyřešené úložné prostory (vždy se mi v autě povaluje spousta drobností, třeba ten chlazený box na 2 plechovky v létě určitě nebude k zahození). Díky fin. možnostem uvažuji spíš o verzi se slabší 1.8 + klima. Ve všech testech však byla vždy jen silnějši verze , stejně tak předváděcí auto u místního prodejce. Nejeli jste někdo s tím slabšim motorem ?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.00  21:39

Cau, tak Premacy vrele doporucuji !

uz jsi v ni jel ?

je to dost dobry ! zadny naklaneni, prijemny podvozek jako sedan...no zuzo.
    jo k tem cenam tech ND : specialne Renault je nejdrazsi Francouzske auto vubec, no asi nejjednodusi bude zavolat na zastoupeni a zeptat se, to vis Premacy je uplne novej model, ted budou dily drahy, ale pokud to pojistis tak mas 3 roky pokoj *garance* o tom se Renckovi muze jen zdat. Ja mam Mazdy dve a je to uplne ok.

tu premacy doporucuji cervenou nebo zlatou :-), ty se mi moc libi a myslim, ze to tomu autu slusi.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 02.02.00  15:11

ND na japonská auta jsou o dost dražší, ale originál. Dají se tam ale dát i univerzální díly. Např. můj kamarád má 323F 1.6 r.v. 1993 a nový katalyzátor stojí 20.000,- a univerzál cca 3-5.000,-. Otázkou je jak často budeš potřebovat náhradní díly na Mazdu a jak často na Renaulta :-)
    Já mám 11 let starou Corollu a dodání ND trvalo vždy 1 týden, ale na nové auta by to mělo být lepší. Pokud je ND na skladě v Praze je dodávka 2 dny, pokud je v hlavním skladu v Hollandsku, tak do 1 týdne a z japonska cca 1 měsíc :-) Jak je to u evropských nevím, ale velký rozdíl tam nebude. Jinak výhodou japonců je delší záruka a obecně jsou spolehlivější. S evropských se ve spolehlivosti vyrovná japoncům jen BMW, MB, Saab, Audi a některé Volva. Francouzi na tom nebyli se spolehlivostí nikdy moc dobře. Jinak u té spolehlivosti záleží hodně i na štěstí :-) Např. bratr jezdí se svojí Felicií jen na pravidelné prohlídky. Jinak ND na Mazdu patří k těm levnějším mezi japonci.
  • 00 Reagovat !

foto

02.02.00  11:00

« Premacy

Zdravím všechny příznivce Mazdy.
    Uvažuji o koupi nového auta a rozdoduji se mezi Premacy a Scenikem. Rád bych věděl, co je pravdy na pověstech, že ND na japonská auta jsou dražsí a nedostupnější než na evropská. Zatím mám zkušenosti pouze s auty německé provenience.
  • 00 Reagovat !

foto

01.02.00  13:23

« pocitac

Nazdar lidi mam 626 2,5 1992 a stve mne ze nema palubni pocitac, da se s tim neco delat nebo si ho musim navrhnout sam ?
  • 00 Reagovat !

foto

27.01.00  22:50

« takovej malej wagonek :-)

nazdarek tak to sem frknu aby nas neodpojili :-)

tady je hezkej web:

[odkaz]

tak zatim Pepa
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.01.00  12:49

« Re: FACE LIFT 626

Myslím si že je povedenější dravější. Ale jakýkoli jiný design je lepší než ten ktrý nám mazda předváděla v uplynulých 2 letech (viz co vzeslo z eFka). I když MX5 se povedla
  • 00 Reagovat !

foto

19.01.00  22:14

« FACE LIFT 626

panove co rikate novemu Face liftu 626, podle me je to velmi pekne....

kdo budete mit cestu okolo AutoPalace na Sporilove, maji tam provedeni Sportive (??..nebo jnak ??), super interier, bile budiky a tak !!!

co vy na to ?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.00  22:43

« Re: 323-1,5

to je ok. ale ujisti se, ze to ma 40.000 :-), jinak gratuluji a vitam Te v klubu, Pepa
  • 00 Reagovat !

foto

16.01.00  06:12

« 323-1,5

Kupil som jazdenu Mazdu r.v.96,40 000km
    doteraz behala na Castrol TXT a ja by som radsej plnu syntetiku MOBIL1.
    Dufam, ze jej nic neurobim-poradte.
    Inac super kara.
  • 00 Reagovat !

foto

11.01.00  22:05

« moje Efko

panove...nastak okamzik O

potrebuji trochu vice prostoru, a tak musim prodat sve zamilovane:

Efko 323F BA rok vyroby 1996 cerven.

motor 1.5 DOHC typ Z5

dovoz Rak. servis AutoPalace Praha

super stav, plastove prahy, kridlo,kompletni el. vybava (okna, zrcatka, sibr, central)

Alarm za 15.000,-

Alu kola 15 + 195/50/15 Semperit a zimaky 13 plech

snizene perovani *original, ne uriznute pruziny*

vyfuk REMUS 2-oval koncovka.

dalsi info na tel: 0603 50 66 51

potrebuju 626 Wagona 2.0i
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.00  21:38

« Re: MX-5

Diky za info, 94 ci 95 by byla slusna, to jsem ani do 200k necekal. Chromovy oblouky se mi taky strasne libej, a jak pise ingister, ta co ma majitel Autolaros je bozska!

Problem je, ze nemam garaz, takze asi jedina moznost jak si ji uzivat, je koupe hardtopu, tedy pevne laminatove strechy. Problem je, ze jen ta strecha stoji kolem 60k, takze asi jedine shanet v cizine kus, kterej uz ji bude mit ve vybave.

Jestli ji budu kupovat, tak asi az pristi nebo prespristi rok, ted mam pomerne cerstve koupenyho Golfa Rallye G60 Synchro, takze si chci nakej cas uzit vyhody 4x4. Kupovat ji ale budu rozhodne v zime, prave kvuli cenam.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.12.99  22:29

« Re: 626 2,5 GT

cau maja

hele kamos mel 92 tenhle motor, svezeni je super.
    Pozor na vyssi spotrebu oleje a benzinu, ten olej zalezi na stavu motoru a benzin na schopnostech ridice. jinak bacha je to dost rychly. ten motor je nachylnej na volne hydraulicke vymezovace ventilu, je jich tam 24 takze vymena je docela draha. pozna se to ze to za studena cca 2-3 minuty klepe, pak to ztichne. da se to vyresit olejem s vysi viskozitou cca 15W30 Castrol GTX nebo neco podobneho. do motoru s vice jak 150.000 nelej pnou syntetiku. Pepa
  • 00 Reagovat !

foto

28.12.99  15:04

« 626 2,5 GT

Mate nejake zkusenosti s 626 se sestivalcovim motorem 2,5? Kolik to zere apod.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…