MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
« mazda 626
asi pred rokem se me posral posilovac, volant byl celkem ztuhlej, dal sem to do mazda servisu, byl to jen prasklej klinovej remen ,spravili to a pohoda, ted o vikendu se me stalo neco podobnyho, akorat ze ten volant se me zasekl a musel sem ho utrhnout, jel sem nastesti po meste a pomalu, protoze to melo urcity nabech, dal sem to do servisu a tam ten volant nemohli uz ani utrhnout, myslem sem ze je to neco s posilovacem a ze je to pekne v *, jenze se me pod volantem uvolnil nejakej sroubek kterej pak drel o tyc az se tam uplne zasekl, technik rikal ze to jeste v zivote nevidel, protoze je to jisteny a sam by se nevysrouboval, stejnej system je u vsech aut, me jako jediny napadlo ze nejspis spatne dotahli ten sroubek pred rokem v servisu, kde s nim asi taky zkouseli neco udelat, no nic takze pripadne bacha -
« Re: to Rosset
Připadá my to jako tlachání na prázdno. Pokud se ti nezamlouvají japonská auta viz - "Hoď to ze skály a kup si něco pořádnýho!!!! Třeba Chrysler nebo GMC!!!!". Tak je to tvoje věc. Pokud si myslíš, že známe akorát MAZDU. To už je trochu zcestná myšlenka. viz - "No já vám chtěl nabídnout něco pořádnýho za rozumnou cenu, proto ameriku, jestli máte na TVR nebo Caterham,Bristol,GTD tak si kupte tohle, jestli víte vůbec co je to za firmy a z které země!!!!!! Bye-bye Je me souveniers!!" Uz jsem jenom čekal, kdy nam nabídneš VECTORA, mimochodem auto z USA. Možná by bylo dory, kdyby jsi se zamyslel proč je téma: MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE. Nebo jsi tip, který půjde za každou cenu vysvětlovat Harlejáří jaká skvělá motorka je ta YAMAHA. P.S. - Co se týká Oplu souhlasím s joe_st.
Ahoj Jirka
« Re: to Rosset
Bohužel, kdyby jsi četl dobře tak jsem psal že jsem ho měl(asi ještě před 2 roky)-ne že ho mám, v rámci debordelizace jsem ho totiž vyhodil, takže ti ho bohužel nemohu poslat, ale byl pěknej, hlavně se mi líbil ten velký výběr barev a čalounění!! Takže sorry, rád bych ti ho býval poslal(klidně celej poštou) ale už ho nemám!!!(nemám totiž scanner) -
« Re: To: Joe st
nazdarek....to je dobře, ľe víą jak vypadá 323F....ale prosím Tě neříkej ľe se to dá srovnat s Oplem....prosím. :-)
nehaházím vąechny Oply do jednoho pytle, to ne
ale porovnej 626 nebo 323F a Vectru nebo Astru *o kadetu nemluvim* ze stejnych rocniku... pokud vezmes 93 Vectu a 626 tak asi předem vím jak to skončí. ta 626 je auto za kterým se dneska jeątě lidi otáčejí ale Vectra je starej vehikl. to je muj názor....a neplatí to jenom o mazdě, to samé je toyota, subaru atd....prostě to ti japončíci umí udělat.
tak čau
To: Karel a airbag v 323....
v uterý jsem nic nezjistil, posílám dotaz via Email. tak vydrľ.
"-- skrytý --" 16.05.00 13:10
Potreboval jsem vedet, zda mas s temito vozy "nejake" zkusenosti. A jestli pouze z katalogu, tak to tvoje * " Kupte si Caterham, Bristol....* je tudiz malinko mimo mísu. Zrejme na tebe pusobi dobre psat tyto cizokrajne znacky, ktere nejsou videt bezne v autobazarech nebo garazich. -
« Re: Poradíte??!
Diky! Já mám 90 rok. Když jsem u mazdy chtěl změnu v technyčáku, tak mě odkázal na policii, že záleží na jejich uvážení. Dost trhlý, když si výrobce nerozhoduje o svém autě. A jak se teda schvalujou auta, (nejčastějš BMW) který maji vzádu rozměr parního válce? "já přehánim", ale fakt to nechápu. --- Je v čechách vůbec někdo, kdo na tyhle auta (Mazdy 89 - 96) umí dělat Tuning třeba motoru nebo podvozku?
Ptám se, protože jsem na japonce toho moc nenašel. Teda mimo ročníků 98´ a dál. A mimo HONDY CRX. -
« Re: Poradíte??!
323F..bud v klidu, amici chudaci ani nevedi co to 323F je...tenhle model se to USA nedovazel.
jinak ty kola: hele normalne se na to muzou dat 15 palcu rafky s 195/50 R15 pneumatikou, v kazde STK musi mit tabulku o homologaci toho auta a Efko ma psany i tenhle rozmer, popr. 185/60 R14....ja mel efka dve '91 a '96 a obe to byla super vozitka. niceho se neboj STK projdes, pokud tam nejsou hovada.