MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

21.07.00  08:00

« Re: Cidlo ABS u 626 r.v.93

Mel jsem taky problem s cidlem. Na Fiat Brava je cidlo v podstate civka s vinutim. V servise mi poradili, abych si zmeril odpor dobreho cidla a spatne cidlo nahradil odporem o zmerene hodnote. Kontrolka ABS svitila porad, ale mozna to bylo tim, ze jsem nesehnal stejny odpor, ale o cca 100 ohmu vyssi. Zkus to same u svych cidel. Zmer si odpor u dobreho cidla a zkus zmerit odpor toho Bosche, nebo z vrakoviste. Podle mych zkusenosti se tyto cidla dost kazi ( vetsinou netesni a natece do nich voda ) a je o ne dost velky zajem, takze na vrakovisti asi nebudou.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.07.00  06:51

« 626 DiTD 80 kW !

Tak jsem se doslechl, že od listopadu má být na trhu 626 DiTD s výkonem zvýšeným o cca 10 koní, takže asi 80 kW, a na stovku má jít pod 10s.
    Joe_ST, nevíš nějaké podrobnosti ?
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.00  21:40

« Cidlo ABS u 626 r.v.93

pred casem sem mel problem s kontrolkou ABS, ted uz vim co je pricina. 1 cidlo u zadniho kola odeslo, ABS se automaticky odpojilo. Nove od MAZDY stoji pres 12 tisic, BOSCH asi 3 tisice, potrebuju poradit jestli bude to od BOSCHe fungovat. Take jestli je mozne ho sehnat na vrakovisti, udajne se neda pouzit jine nez nove, ale v MAZDE rikaly ze si ho nejaky typek sehnal a chodi to, takze co je na tom pravdy?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.00  16:24

« Re: rocnik

323 F,r.v.1993,1,6i
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.00  19:43

« Re: Mazda 626 2.2i GLX r.v. 89

neni zac, si spokojny, ci si cakal nieco ine ?
  • 00 Reagovat !

foto

11.07.00  21:28

« rocnik

• 00 Reagovat !

foto

09.07.00  11:53

« 323 F

Shanim majitelé a hlavně tuningové úpravy
    Pomožte?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.00  09:29

dmd: Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.00  20:58

dalsie foto : [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.00  19:00

Takto vyzera Mazda 626 r.v.1989:
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

29.06.00  13:24

« Mazda 626 2.2i GLX r.v. 89

Prosim, jak vypadal tenhle rocnik? Neni to jeste ta hranata kastle? Dejte sem nekdo link na par fotek abych nejel 150km zbytecne. Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.00  22:08

« 323F v AP Sporilov

kdo budete mit cestu tak v AP stoji 323 F, svetle modra metaliza, 17" (!!!!) kola, Remus vyfuk, plastove prahy, tuned-up maska....a mnoho dalsiho.

Vypada dost DOBRE kdo budete mit cestu stoji to za to se na ni dojet podivat !
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.00  23:30

« Re: porovnanie

co myslis RX evolution ?? - RX Evolv ?? to je trochu rozdil.
  • 00 Reagovat !

foto

24.06.00  19:32

« porovnanie

co poviete na RX evolution vs RX7 ??
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  21:35

« Re: 626 Wagon

cus...no zatim nic..... :-((( pokud by nekdo vedel

626 KOMBI 2.0i nebo 2.0DiTD r.v. 99 rozumna bouracka za rozumny penize -> KOUPIM !
    tel: 0603 506651
    Diky Pepa
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.00  13:16

« Re: 626 Wagon

Nějak jsi se odmlčel. Tak co, máš, nebo nemáš Wagón ...
  • 00 Reagovat !

foto

20.06.00  16:54

« help me ??

Nazdarek, mam problem se kterym uz si nevim rady.
    Mam 626 1992 2,5l 6V. chodi naprosto v pohode, ale co jsem zatim vypozoroval, tak, kdyz se zahreje (ne vzdy) a dam treba plnej na 2-ku tak se to 1-2x skubne jakoby nesel benzin, svicky nebo neco, proste to na chvilku vynecha (je to hezky videt na otackach). Uz jsem vymenil svicky a kabely ke svickam, premyslim o vicku rozdelovace. Nevim jestli to jenom neni jedno z x cidel ktery tam jsou a ktery maji vliv na casovani atd. Jo a jeste to nekdy dela, kdyz vyjedu z mycky. Myslel jsem ze to budou kontakty na rozdelovaci, ale nejsou a nevim kterej konektor proverit dal. Ale nejhorsi je, ze se to projevuje jenom nekdy, takze to prakticky nelze zkouset. Pomuze mi nekdo, ja uz fakt nevim.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.00  14:23

« Re: Mazda vs.diesel

Tak si tam namontujte Detroit disel a je to v suchu!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.00  12:43

to kamil*: VW TDI? Nikdy. Kolegovi v TDI po 70.000km praskl rozvodovy remen -> oprava za cca 200.000. Bylo to bohuzel jeden a pul roku stare auto a tedy po zaruce. Sice slo evidentne o vyrobni vadu (v tomto modelu se rozvodovy remen meni ve 120tis.), bylo pravidelne servisovano ve znackovem servisu, ale na to VW neslysi. Mel stesti, ze zrovna stal na krizovatce, jinak to mohlo byt jeste horsi. Nejshorsi na to je, ze s podobnou zavadou podle vyjadreni servisu neni jediny... VW? Nein, danke!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.00  23:25

kamile...klidek, mam diesla od mazdy, ma najeto pres 300.000 a bezi jak hodinky. bojim se ze to umi delat taky. a VW si opravdu ale opravdu nikdy nekoupim. diky, tu cest jet v tom jsem uz mel.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…