MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
« news
Butch: Caues, hele mx3 nemuze byt 2.0 bud 1.6 DOHC nebo 1.8 V6 DOHC 24V. jinak auto dobry, drzak ale dej si bacha aby to nebylo po tezsi bouracce.
TAK je to DOMA....323F BJ 2.0 RF-DiTD 1999, low milage, trochu ranka na cumak :-)) brzo budou fotecky a asi to dam na web tak pak poskytnu adresu :-))
budu se snazit sehnat do toho chip na 81kW tak dam vedet jak to dopadne. -
« Re: filtr
Taky jsem se dozvěděl,že ten filtr - takový ten hříbek zvýší hlučnost,a ještě pro moje auto takový u KaN není,leda nějaký univerzál.Je jenom ten co se vymění za originál.Tak na to asi kašlu. Ty odkazy docela dobrý. Jinak Joe koukám,že asi nespíš. Většinu svých příspěvků píšeš kolem půlnoci. V kolik vstáváš? )))) -
« filtr
Ruda: tak tady mam jedinou zkusenost, do meho BA efka jsem to chtel dat taky, ale bylo mi receno, ze pokud tam je sport. filtr tak se to pry strasne projevi na hluku uvnitr auta, ja jsem tam mel tlumic REMUS tak jsem se na vybodnul a nechal jsem tam seriovy, ono z te 1.5i co jsem tam mel stejne nic vydupat neslo :-)).
Mimochodem, na [odkaz] je starnka noveho XEDOSu a na [odkaz] faceliftu MX5ky oboji dost pekny. podivejte se na to. Pepa -
« Re: ***
Já jsem z Ostravy. Do Prahy občas jezdím,ale v AP jsem nikdy nebyl. A desing současného F mě zase tak moc neštve,jen se mi nelíbí - to co mám nemíním v nejbližší době měnit. Jsem docela spokojen. Jenom teď přemýšlím,že bych do toho koupil sportovní vzduchový filtr. Nemáš s tím nějakou zkušenost? Že bys mi třeba něco poradil. -
« Re: ***
Rudo, jsi z Prahy nebo tam alespon obcas zajedes ? v AP maji nove efko v dobrem tuningu, mozna by se Ti libilo, je to docela peknej sportak na 17" kolech.....jinak s tim skoro kombikem mas pravdu, oni to taky Japonci prodavaji jako ShortWagon a to mluvi za vse.... -
« Re: ***
Byl jsem se v tom "Japonsku" podívat - motory vypadají docela fajn. Uvidíme co bude pro Evropu. Ale,hlavně by se měl změnit celkový vzhled auta. To současné F se mi vůbec nelíbí. Před tím to byly takové prima sporťáčky a teď je to rodinný kombík - to se zase zřejmě líbí jiným. Ale co my sportovněji založení? Asi se máme obrátit jinam. -
caues chlapici
cedrik>tak jsem rad, ze to opet jezdi dobre. palivo ti tlaci cerpadlo z nadrze do potrubi nad vstriky, na jeho konci je tlakovy ventil, ktery to pri danem tlaku zase pusi zpet do nadrze, to je ta druha hadicka od motoru do nadrze. ted nevim presne ale na tom cerpadle asi bude nejaky zpetny ventil a ten mas asi seknuty, proto kdyz to dele stoji tak ti benzin spadne zpet do nadrze a ty ho musis zase vystouchat nahoru k motoru.
Ruda> typuju, ze bude prvne face-lift, ale podle normalnich udaju uz mel byt...tak nevim jestli neprekvapi a nebude rovnou nova, ale ani na japonskym web zatim ani zminka, mimo jine na jap. webu je popisovan motor pro jap. verzi 323 je to 1500 a jedna s 110 hp a druha 130hp to je na 1500ccm docela pekny no a 2.0 sport 170 koniku.
Tak ti tedy veřejně říkám "NEMÁŠ ZAČ" :o))
No, Fiesta teď jezdí jako diváááááááá... v žilách jí koluje nová krev, tak se musí vyřádit. V pátek ji prubnu na dlouhou trať - jedu do MB.
A ty se čiň, ať je to tvoje nové Éfo co nejdřív na silnici... A odvolej tu Běluchu... >:|