MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
"-- skrytý --" 13.11.00 12:27
« POmozte mi nekdo prosim, MX6
Tak Vas tady vsechny zdravim Mam uz asi 5 let Mazdu 323 sdn a je to super auto, tak jsem se rozhod, ze od znamyho koupim MX6,2.5iGT.
Mate ho nekdo a muyete mi poradit, na co si mam dat pozor. Je z 92,najeto 130tis, je tobomba,ale opatrnosti nikdy neni dost. Jo, jel jsem s tim, malinko tahne pravy okno u spolujezdce a bude chtit novy predni brzdy. Najde se nekdo,kdo ma s timto autem zkusenost. Diky -
« Re: pro Joea - 323F - zima
s favoritem v zime jsem nejel, ale dost jsem ujezdil formana, ten teda moc na silnici nedrzel, jak to je lehky. jinak mel jsem Efko BG r.91 1.8 DOHC GT, jezdilo to super a bez problemu i v zime, a jizdni vlastnosti byly ok. malinko si ted vzpominam, ze vzhledem k tezkemu motoru se to trochu vice pretaci a udelat hodiny pres rucku je pro to auto temer nulovej problem :-)), jinak pohoda. -
« Re: pro Joea
Hynku : check email.
kovboj: bacha na zrezlej vyfuk a na brzdy, jinak pokud nebyla nejaka tezka bouracka tak by to melo byt ok. Zima: no musis to dobre obout, zimaky proste nic nenahradi, na tu zimu je horsi provedeni 1.8DOHC ma to cca 130 koni a neda se to na kluzku moc krotit. -
« Re: Ditd
Vmax2: máš recht, taky mi připadalo, že to dost klape. Je ale fakt, že to auto mělo najeto 20 kilometrů. Ještě taky existuje za asi 4.000 odhlučňovací sada, když mi to poleze na nervy, tak ji tam nechám dát. Jinak to budu brát jako daň za nízkou spotřebu. V tomto případě asi neplatí "Mazda - motor, který neslyšíte". -
« Premacy
Nazdar, Mazďáci. Brzy se stanu jedním z vás, byl jsem se v sobotu podívat na Spořilově na Premacy. Nějak se to semlelo, žena říká "kup to", tak ji mám zamluvenou. Turbodiesel DiTD jede jako víno a podvozek je prostě super. Rozvor 2670 (o 16 cm víc než Octavia) a gumy 195/55/15, to je prostě lahůdka, lepší jízdní vlastnosti než spousta osobáků. Výbava je super a nejlepší na tom je, že se dá koupit s odpočtem DPH. Takže mě vyjde lacinějc než Octavia Combi. -
« Re: TRIBUTE
jo neco uz je na hladine, melo to byt ted uz v Evrope, ale opet mirne zdrzeni, jinak po americe vesele jezdi Ford Escape, coz je to same s jinym logem na masce, je to trochu vetsi nez CRV nebo Grand Vitara, ale ma to mnohem lepsi podvozek a motory, ty jsou dva: 2.0 s cca 130HP a 3.0 V6 s 200HP..jinak absolutne vsechno najdes na www.mazdausa.com tam uz se prodava, snad nebude ta evropska o tolik jina, ta na tom webu je dost pekna.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!