MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

03.12.00  21:34

« Efko

tak EFKO uz se pomalu chysta na silnici, takze se ho pokusim nafotit dig. a hodit sem nejaky odkaz.

nevite nekdo o peknym CD-menici Blaupunkt ? za rozumny penize ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.00  21:30

« Re: 323F

Martine co mas proti BP motorum ? ja mel 2 a oba jsou naprosto v pohode, jeden SOHC a i DOHC. ta SOHC mela najeto 230.000 a DOHC "jen" 130.000, olej jsem menil po 10k metodou 4 litry ven 4 litry tam :-), moje zkusenost je dobra, jedine co tak malinko vyssi spotreba pri razantnejsi jizde, mimochodem, ty opravujes mazdy 30 let ? to snad ne :-)))

jinak ta 1.5 DOHC opravdu dobra, mel jsem efko 96, najeto 110.000 a spotreba na 15" 195/50 byla tak okolo 6.5 litru a to auto opravdu dobre jede :-)

re: XEDOS> 95 s V6..to nema chybu, pokud nebyla nejaka tezsi bouracka tak to musi byt OK.ale i super auto muze spatny majitel znicit....bohuzel.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.00  14:38

Motor 1.5 je super, mam 323F 1.5 GLX r.v.95, kdyz jezdim mimo mesto do 100km/h spotreba je 5 l.Motor tahne od spoda, ale od 4000 ot/min se teprve probouzi a zacina poradne tahnout. Motor 1.8 stoji za prd, u vsech po 50000 km je velka spotreba oleje, vykon je jen ve vyssich otackach nepatrne vyssi oproti 1.5, ale spotreba je dost vysoka. Motory 1.5 jsou i po 250000km porad zive a bezproblemove, jen menis naplne. Rozhodne doporucuji 1.5. Motor 1.8 nikdy nebrat.
    Mechanik u mazdy, praxe 30 let.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.12.00  10:36

Ahoj clovece,
    mam zkusenos s 1.5 z 323Sedanu, ale to je stejny.
    To auto je s tim nadherne zivy, skvele tahne,perfektne se toci. Ale zatah ma uz od dola.
    Na dalnici jsem sni udelal 200. Pravdou jest, ze to uz neni ono,ale 180 NO PROBLEM.
    Spotreba dle meho nazoru slusna.
    Kazdopadne rozhodne neni slaba. REZE
    No a podle me, pokud uvazujes o 1.8, tak OK,
    podle me je 1.5 SUPER, vubec nevim jak musi tahnout 1.8, ta musi trhat.
    Pak mam zkusenost jeste s 2.5MX-6, ale to uz je neco jinyho, jednoslovne BOMBA. Svelej zvuk, trha kostky, kilo tam mas hned no a neco jako 200, ha ha. Snad to vyjde a do vanoc ji koupim.
  • 00 Reagovat !

foto

30.11.00  22:46

« 323F

Vazeni, prosim o radu. Uvazuji o koupi 323F r.v 95-97. Mate nekdo zkusenosti s motory 1,5 DOHC 16V a 1,8 DOHC 16V? Jinymi slovy: Jak slaba je 1,5ka nebo jak moc zere 1,8ka. Slysel jsem, ze neni velky rozdil mezi 1,5kou a felicii 1,3 50kW.
    Diky
  • 00 Reagovat !

foto

30.11.00  00:00

« MAZDA XEDOS 6

Chtěl bych poprosit o zkušenosti a radu k vozidlu MAZDA XEDOS 6 2.0 V6 r.v.95. Nikdy jsem japonce nevlastnil, teď se mi však nabízí výhodná koupě. Pokud víte něco bližšíhho o o tomto autě, poraďte prosím. Děkuji.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.11.00  09:36

« Re: POmozte mi nekdo prosim, MX6

Dikas. Koukal jsem.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.00  07:03

« Re: POmozte mi nekdo prosim, MX6

Zkusenost nemám, ale teď vyšlo tohle auto v autobazaru pořadu Jízda. Zkus se podívat na www.czech-tv.cz/porady/jizda/index.htm
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.11.00  12:27

« POmozte mi nekdo prosim, MX6

Tak Vas tady vsechny zdravim Mam uz asi 5 let Mazdu 323 sdn a je to super auto, tak jsem se rozhod, ze od znamyho koupim MX6,2.5iGT.
    Mate ho nekdo a muyete mi poradit, na co si mam dat pozor. Je z 92,najeto 130tis, je tobomba,ale opatrnosti nikdy neni dost. Jo, jel jsem s tim, malinko tahne pravy okno u spolujezdce a bude chtit novy predni brzdy. Najde se nekdo,kdo ma s timto autem zkusenost. Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.00  21:50

« Re: pro Joea - 323F - zima

s favoritem v zime jsem nejel, ale dost jsem ujezdil formana, ten teda moc na silnici nedrzel, jak to je lehky. jinak mel jsem Efko BG r.91 1.8 DOHC GT, jezdilo to super a bez problemu i v zime, a jizdni vlastnosti byly ok. malinko si ted vzpominam, ze vzhledem k tezkemu motoru se to trochu vice pretaci a udelat hodiny pres rucku je pro to auto temer nulovej problem :-)), jinak pohoda.
  • 00 Reagovat !

foto

12.11.00  01:42

« Odhlučnovacia sada 626

Kde by som kúpil odhlučnovaciu sadu na Ditd 626?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.00  23:09

« Re: pro Joea - 323F - zima

Zimaky jsou mi jasny, o tom neni pochyb. Jde mi o to, zda (samozrejme se zimakama) nama to auto na sneho problemy s riditelnosti nebo bude aspon tak dobra jako favorit...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.00  22:36

« Re: pro Joea

Hynku : check email.

kovboj: bacha na zrezlej vyfuk a na brzdy, jinak pokud nebyla nejaka tezka bouracka tak by to melo byt ok. Zima: no musis to dobre obout, zimaky proste nic nenahradi, na tu zimu je horsi provedeni 1.8DOHC ma to cca 130 koni a neda se to na kluzku moc krotit.
  • 00 Reagovat !

foto

09.11.00  15:03

« pro Joea

Co je s tebou Joe, očekával jsem, že se ozveš. Tu adresu hstok@email.cz jsem zřídil speciálně kvůli tomu ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

09.11.00  00:00

« 323F

Uvazuju o koupe ojete 323F, tak z roku 1990 - 92. Muzete mi rict na co si dat u takoveho auta pri koupi pozor? A jak se chova 323 na snehu? Ziju v Krkonosich, takze to pro me muze byt "zivotne dulezite"... Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.00  20:21

« Re: Ditd

Vmax2: máš recht, taky mi připadalo, že to dost klape. Je ale fakt, že to auto mělo najeto 20 kilometrů. Ještě taky existuje za asi 4.000 odhlučňovací sada, když mi to poleze na nervy, tak ji tam nechám dát. Jinak to budu brát jako daň za nízkou spotřebu. V tomto případě asi neplatí "Mazda - motor, který neslyšíte".
  • 00 Reagovat !

foto

08.11.00  20:16

« Ditd

Premacy je pekný model.Motor Ditd je mi pripadá trošku hlučný.Avšak okolo 90000km mi pripadal motor kultivovanejší a tichší,pružnejší.Je možné,že až teraz sa dokonale zabehol.Jedná sa motor z 626.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.00  10:42

« Re: Premacy

To budu muset, mamina neumí ani natankovat benzín.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.00  09:57

Jasne, ale trosku maminu pohlidej, aby nemenila rozvodak po dalsich 200 000 km ...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.00  01:53

Felda půjde na "odpočinek", dostane ji mamina. Má na to právo, má natočeno 205 tisíc (Felda, ne mamina).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…