MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
"-- skrytý --" 06.06.04 23:54
« Re: Re: Olej prevodovka
Specifikace GL-xy je sice OK, ale co viskozita? Ta nikoho nazajímá? Já bych dokonce řekl, že právě ta je ze všeho nejdůležitější, neboť olej výkonově nižší než GL-4 jsem už léta neviděl! A co třeba předpis výrobce používat hypoidní olej...? -
« MAZDA DEATH
Tak mozna nekteri vzpomenete na muj prizpevek z pocatku roku 2002 - kupoval jsem tehda mazdu 323 USA - Automat...
...tak mi asi odchazi motor, hadicky praskaji jedna za druhou... ale za tu dobu (28 mesicu, 60000 km) a z roku 1988 se to dalo cekat...
I tak muzu rict ze Mazda slouzila velmi dobre... Dekuji vsem za pomoc v zacatcich... -
Lubos.1 02.06.04 12:17
« M6 120k diesel
Bol som si vyskusat dieselovu 6 so 120 k.
V porovnani s Primerou (1.9 dCi), ktoru som skusal predtym, je to lepsie. Objednam verziu Evolution (v CR a SR nie je) liftback, je to prakticky Touring + xenony, BOSE, interier cierny z verzie Sport atd.
Motor celkom fajn, je silnejsi ako v Primere, ale ma vyraznejsiu 'turbo dieru'. Spotreba je vyssia, hlucnost asi rovnaka.
Sedadla by mohli byt lepsie, hlavne bocne vedenie na sedaku.
Bedrova opierka je horsia ako v Primere.
V kazdom pripade auto na mna urobilo lepsi dojem ako Nissan.
Jazdne vlastnosti som si moc neuzil, lebo prsi a nechcel som blbnut, ale v porovnani s Nissanom nevidim zasadny rozdiel. Samozrejme neskusal som medzne situacie, kde by som veril skor Mazde.
Auto je objednane, budem ho mat az zaciatkom septembra. Neviem, preco sa na to tak dlho caka, ale hadam to bude stat za to :) -
"-- skrytý --" 01.06.04 09:36
« Re: Re: Spotreba
Fuj, ja se stydim :*)
Byl..jel jsem skolit hostesky..takze v 7 smer Blava, od 12 jsem skolil, skoncil jsem v 15 a hned zase sup do Prahy..cestou jeste pracovni zastavka v Brne a v 20 jsem byl diky zacpam na D1 pred Phou rad, ze jsem doma... -
"-- skrytý --" 01.06.04 08:49
« Re: Re: Spotreba
No, keeez by to takhle bylo... Tohle byl jen "pokus". Temperament jsem zapomnel doma ;-) ..a kupodivu mi to i sedlo. Tolik pohodovejch ridicu jsem na D1 nepotkal ani nepamatuju. Vsichni zdvorili, ohleduplni, zadnej stres... Jel jsem celou cestu 140 a predjelo me minimum aut..pohoda.
Co se tyka oleje v prevodovce..na to se prave chystam.. Tak se necham inspirovat.... co tam mam nalejt za olej? Mam vypustit celou prevodovku a dolit ji novym? Myslim, ze bych mel.. Menil se remen, tohle se dela s tim. Kolik toho tam asi naleju? Mam to urcite doma v chytre knizce...ale. Kdyby nekdo vedel. -
« Re: Spotreba
na Tvuj temperament a hlavne obsah motoru je to primo skvele :-))) pak si predstav kdyby jsi jel po normalni silnici na tempomat tak 95km/h...to uz by jsi frcel zadarmo :-))))
ted trochu odbocim, v sobotu jsem menil olej v MXku, a nedalo mi abych nezkontroloval olej v deferencialu a v prevodovce, bylo to ok (po 2letech), ale preci jen jsem vzal lahvicku PS23 a strikackou (tou velkou) jsem dal jednu davku do diferencialu a dve do prevodovky....vysledek je patrny, almara je tizsi a evidentne klade mensi odpor, lehceji se radi a cele razeni je sametovejsi :-) .... tak az budete chtet trochu vyladit svoje milacky zevnitr, tohle neni spatny ;-) -
« Re: Re:
Lubos: tak to sa asi rakuski dealeri poucili - narozdiel od tych nemeckych ;))) A horke zaplakanie caka asi aj slovenskych dealerov, ked sa niekto do reimportov pusti ;)
Kazdopadne Ti drzim palce, nech to dopadne dobre a nech mas stastnu ruku pri vybere, aby si bol s autom spokojny ;) -
« Bez nadpisu
Lubos: v inej teme si spominal nakup v Rakusku. Samozrejme, ked nejde o "normalneho" dealera, ale tzv. EU-reimport, co prekvita hlavne v Nemecku (a asi aj v Rakusku), tak je to vlastne to iste ako toto Dansko (vozia to z Danska a Holandska). Mmch. maju ponuku aj na internete? Rad by som si popozeral ceny...
ad diesel: nemyslel som tradiciu, ale skor to, ze ide o japonsku preciznost do posledneho srobku ;) Papierovym spotrebam ani spotrebam v testoch prilis neverim, vsetko zavisi od stylu jazdy konkretneho sofera a jazdnych podmienok. Inak ten 120k nebude zla volba, od 136k sa lisi len elektronikou a mierne vyssim vykonom vo vysokych otackach. Krutiaci moment je rovnaky, aj dynamicke zrychlenie (60-100, 80-120) a zrychlenie z 0 na 100 su velmi podobne.
ad Primera vs. M6: ja som jazdil hatchback, kde to s priestorom nebolo nic moc a hlavne kufor bol hodne maly. Tie pristroje v strede su asi len vecou zvyku. Podvozok na Mazde je vsak urcite o triedu lepsi, nie je to len moj dojem, ale aj vysledky porovnavacich testov.