MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

22.12.00  21:23

« Re: ditd

joe_ST: první změřená spotřeba Premacy DiTD je 6.5 litru. Bylo to tento týden, tedy už docela zima, na zimních gumách a moc jsem to nešetřil. Navíc prozatím najeto cca 2.5 tisíce km. Odhadoval bych, že v létě to půjde pod šest, ale asi to bude zvedat klimatizace.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.00  14:16

« Re: Zamky na Mazde

Nie som si isty, pretoze nemal som to rozobrate, lebo ako som spominal nie su to moje auta. Najskor to bude nieco ine, lebo ten zamok musis otocit dost vela (skoro 45°). Kazdopadne dik za radu, a ked to budem s nimi rozoberat tak si na to spomeniem.
  • 00 Reagovat !

foto

22.12.00  07:03

« To all

Veselé vánoce a nový rok bez havárek !
  • 00 Reagovat !

foto

22.12.00  07:02

« To Joe

Teda, s tebou si člověk moc nepokecá, viď ?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.00  14:33

« Re: Zamky na Mazde

Presne to same mi delalo na S 110 R Coupe r.v. 78. K zamku je pripojene tahlo, m.j. vytahujici cudel ze dveri. Casem se to tahlo, ktere se nemelo byt pevne pripojeno k zamku zadrelo ve spojeni, a sebemensi pohyb zamkem vyrazil cudl a dvere byly odemcene. Nemas podobny problem ?
  • 00 Reagovat !

foto

21.12.00  13:37

« Zamky na Mazde

Trochu prerusim debatu, ale zaujima ma jedna vec. Svokor a kamarad maju rovnaku mazdu 626 r.v. 86. Obi dvaja maju pokazeny zamok dveri na vodicovej strane a to tak, ze je asi vydraty, lebo dvere sa daju odomknut aj hocijakym inym klucom,alebo aj srobovakom. Je to mucha tychto aut, alebo maju len smolu a spekla stastie ze obidvaja maju rovnake nefunkcne zamky ? Este si pamatam kedysi mal aj moj otec takyto podobny zamok na Citroene BX, a tak isto sa mu toto iste stalo. BTW tie kluce na mazdu su aj tak nejake divne. Maju male rozdiely vystupok - jamka. Mate s tym nejake skusenosti ?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.00  00:00

« Re: Xedos9

No ale po takom dlhom case mohly urobit aj vyraznejsi facelift.. nemyslite ?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.00  22:42

« Re: Xedos9

jo jo videl jsem, je to po cumaku naprosto super, moc se mi to libi. zezadu je to auto stejne, maska je velmi pekna, a svetla jsou skvely.
  • 00 Reagovat !

foto

19.12.00  16:50

« Xedos9

Videli ste už niekdo inovovaný Xedos 9.Interiér taký istý len v neštastnom svetlom prevedení.Predok auta zaznamenal najvačšiu zmenu.Má ostro profilované svetlá.Podobne ako MB-C klasse,ale v štýle Mazdy.
  • 00 Reagovat !

foto

18.12.00  09:42

« Měli bjste se přejmenovat na online servis

Mazda pro 6 bláznů, hahah!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.00  22:28

« Re: ditd

jo tak uz mam najeto cca 600 km ...pocitac ma prumernou spotrebu 4.9 L, elektronika uz se naucila jak ma jet tak je to bomba, jede to opravdu vyborne a ta spotreba je skvela.
  • 00 Reagovat !

foto

15.12.00  22:31

« ditd

Motor 2.0 ditd jazdí super.Ja som s ním maximálne spokojný.Má takmer 100000km a jazdí bez najmenších problémov.Iba pravidelná údržba.Rok výroby to je 98.Možem vrelo odporúčat.Moj voz bol jeden z prvých,ktoré sa začali robit s Ditd a je bez problémov.Velmi nízka je spotreba,ktorá je okolo 6litrov.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.00  22:59

« Re: m

comprex - hele uvidis, jo turbo se musi nechat "vyfoukat" staci po delsi jizde to nechat tak 3-4 minuty bezet na volnobeh, pokud to ihned zastavis tak muze ten kompresor prasknou, amici rikaji turbo blow out :-), s tim autem jsem se jednou projel jede to hezky a moc to nezere, jinak dej si bacha na dobrou naftu, nelej do toho nic podezreleho. jinak jak jsi rikal je to auto asi 8 let stary, tak uz za sebou neco ma. pokud ujedes tolik kilometru mesicne pak to urcite nech prohlednout v servisu Mazdy, JO DULEZITE !!! EMISE u toho auta nech vzdycky merit v mazde, protoze normalni postup jako u bezneho dieselu ten motor znici, takze vzdycky k Mazde, oni vedi co s tim maji delat !!! uz jsem videl minimalne 3 motory takhle zniceny. ten motor nesmi bezet na prebehove otacky bez zateze pak odejde to turbo.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.00  08:47

« Re: m

COMPREX - Tak už jsem tu Mazdu koupil, ale s těma 150 000 km jsi mě moc nepotěšil. Je to moje první Mazda, ani žádnou jinou naftu jsem před tím neměl.
    Nemáš nějaký tip, kde sehnat informace, jak se mám k tomu autu chovat? Například jsem slyšel, že když se nafta s klasickým turbem hodně honí, musí se nechat turbo odpočinout při menším zatížení motoru.
    Já jezdím měsíčně asi 8 - 10 000 km, proto potřebuju, aby vydrželo ještě tak 300 000 km bez větších problémů. Myslíš, že to to auto dokáže?
    Před tim jsem měl Feldu 50 kw na LPG a do 80 000 km pohoda, ale po tom jsem byl 2 x měsíčně v servisu. Míra
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.00  22:18

« m

hynek: jo diky ozvu se :-), jinak to nic zasadniho neznamenalo, jenom jsem se ptal.

to COMPREX: ted si nejsem jisty, ale ten motor tedy jeho "turbo" je velmi citlivy a tusim, ze je tam kritickych 150.000 km...ted to nevim presne,a le neco tam odchazelo.

tak board computer chodi bez problemu, prumerna spotreba dneska z dalnice 5.1 l/100 coz nema chybu :-))) a jel jsem docela svizne. auticko uz i lepe jede, ono pry po delsim odpojeni baterky musi znovu nainicializovat rizeni motoru tak se to pry prvnich cca 70km "uci" jak to ma vlastne jet.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.00  17:33

« Re: To Davidz

Počítač nemám, dávaj ho jenom do benzínových verzí. Musel jsem ho oželet, stejně jako automatickou klimu, kterou do Premacy taky nedávaj. Je tam v základu pouze manuální, upgrade není možný.
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.00  09:30

« To Davidz

Máš v Premacy DiTD palubní počítač ? Pořád mi vrtá v hlavě, proč ho nemontují do 626 DiTD
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.00  08:02

« To Joe II.

Joe, check mail
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.00  08:00

« To Joe

Jo, vždycky pondělí až pátek v pracovní době.
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.00  07:21

« Mazda 626 2.0 D kompresor

Chci kupovat Mazdu 626 2.0 D komresor r.v. 92.
    Sjel sem si s ní a moc se mi líbí. Ví někdo jaký je to auto, jestli je spolehlivý a hlavně motor?
    Kolik se na něm dá bez problémů najet? Ta moje by
    měla mít najeto asi 130 000 km. A co spotřeba? Míra
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…