MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Ditd computer
Napíšte mi presný postup ako by sa dalo do 626Ditd namontovat pal.počítač.Je to dobrá vec.
TCS sa do Ditd nemontuje miesto toho však montujú dig.klímu vo výbave GLX.Benzín vo výbave GLX má TCS ale nemá dig.klimu.TCS sa do dieselov nedával skoro,pretože ovládanie benz.motora je jednoduchšie ako dieselu.Konštruktéri to vyriešili.Som zvedavý kedy bude computer v Ditd.
Na jesen bola reklama na Ditd v 626 so 110konmi.U predajcov sa akosi neobjavuje.Viete o tom niečo? -
« Re: Palubní počítač v DiTD - to H_ST
caues...
je to jednoduchy, moje hodiny v palubce mely poskrabany display, tak jsem sehnal computer z 626 2.0i GLE, a soupnul jsem ho do 323 2.0DiTD ten konektor co byl v hodinach je stejny jako do computeru, jedine co ukazuje trochu spatne je dojezd na nadrz, protoze 323 ji ma mensi nez 626 a to asi o 5L. jinak vsechno je super, zatim nemam zapojeny cidlo venkovni teploty, ale to je jen ho pripojit na konektor. ukazuje to jak momentalni tak prumernou spotrebu celkem bez vetsich problemu, rucnim merenim mi vysla spotreba 5.28 a podle pocitace na 5.2, ale to s tim, ze mi asi tak 2 km pred tankovanim preskocila z 5.3 takze je to docela presny. -
« Palubní počítač v DiTD - to Joe
Hele, jak to je s tou dodatečnou montáží palubního computeru do (třeba) 626 DiTD - psal jsi, že jsi to provedl a že to funguje, zatímco Mazda to nenabízí ani za doplatek, což mimochodem považuju za docela velkou marketingovou chybu. Pořád doufám, že s tím u Mazdy v dohledné době něco udělají, jinak je konkurence (nová Laguna, nové Mondeo, ...) s výbavou, jakou nabízejí brzy převálcují. Docela by se mi líbil "akční" Wagon 626 DiTD dovybavený computerem, tempomatem, TCS, lepšíma kolama, atd ... Že když se chce, tak to jde, o tom svědčí nedávný "akční" model "626 limited" -
« Re:
ten clovek byl Jirka Macoun, nakupci v BBB auto p., no jinak celkem dobrej kluk, ale mel trochu smulu, koupil si Xedose ....asi bouracku a prasklo mu u nej pero na predni personu, tak ma na Mazdu svuj nazor, ale mimochodem kdovi kterej prazskej kanal s tim vymetl ve stovce a pak nevydrzi pero ani na LandCruiseru.**i kdyz to mozna jo :-)))**
co myslel spotrebou oleje to opradu nevim, navic 1.5 DOHC je podle me super motor s dobrou spotrebou, perfektnim chodem a dobrym vykonem, no mozna udela Honda nebo Mit. vykonejsi 1.5 nebo 1.6 ale to je jenom tim, ze Mazda nevozi do Evropy to co prodava v japonsku, podivejte se na jap. web, v nove 323 je 1.5 S-VT s 96kW !!! a 2.0i s 125kW....tak jen skoda, ze to nevozi i do Ev.
mimochodem nevozi se uz ani Milleruv motor do Xedose 9 ...pry jsou v Evrope Too agressive drivers :-(((( skoda..... -
« ráfky
mám v garáľi plechový ráfky na 323 BG nebo BA, 4 díry s roztečí 100mm, 4 kusy a zimní pneumatiky Debica Polar 165 na 65 (to si nejsem úplně jist) R13 ujel jsem na nich jednu zimu cca tak 1800km, na moje nový Efko nejdou tak pokud má někdo zájem jsou k mání. email: joe_st@hotmail.com -
« Re: ditd
joe_ST: první změřená spotřeba Premacy DiTD je 6.5 litru. Bylo to tento týden, tedy už docela zima, na zimních gumách a moc jsem to nešetřil. Navíc prozatím najeto cca 2.5 tisíce km. Odhadoval bych, že v létě to půjde pod šest, ale asi to bude zvedat klimatizace. -
« Re: Zamky na Mazde
Nie som si isty, pretoze nemal som to rozobrate, lebo ako som spominal nie su to moje auta. Najskor to bude nieco ine, lebo ten zamok musis otocit dost vela (skoro 45°). Kazdopadne dik za radu, a ked to budem s nimi rozoberat tak si na to spomeniem. -
« Re: Zamky na Mazde
Presne to same mi delalo na S 110 R Coupe r.v. 78. K zamku je pripojene tahlo, m.j. vytahujici cudel ze dveri. Casem se to tahlo, ktere se nemelo byt pevne pripojeno k zamku zadrelo ve spojeni, a sebemensi pohyb zamkem vyrazil cudl a dvere byly odemcene. Nemas podobny problem ? -
« Zamky na Mazde
Trochu prerusim debatu, ale zaujima ma jedna vec. Svokor a kamarad maju rovnaku mazdu 626 r.v. 86. Obi dvaja maju pokazeny zamok dveri na vodicovej strane a to tak, ze je asi vydraty, lebo dvere sa daju odomknut aj hocijakym inym klucom,alebo aj srobovakom. Je to mucha tychto aut, alebo maju len smolu a spekla stastie ze obidvaja maju rovnake nefunkcne zamky ? Este si pamatam kedysi mal aj moj otec takyto podobny zamok na Citroene BX, a tak isto sa mu toto iste stalo. BTW tie kluce na mazdu su aj tak nejake divne. Maju male rozdiely vystupok - jamka. Mate s tym nejake skusenosti ?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!