MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

18.01.01  06:56

« DiTD versus bionafta

Máte s tím někdo nějaké zkušenosti ? Zmiňuje se o bionaftě výrobce v "návodu k použití" ?
  • 00 Reagovat !

foto

14.01.01  19:07

« */*/*

Zdravím vás "Mazďaci" Uz dlouho jsem tady nebyl,takže jsem si přečetl všechny příspěvky od léta.Taky jsem velmi zvědav na novou RX 8.Jestli bude k vidění i na výstavě v Brně a hlavně na cenu.Asi to bude silné čislo.
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.01  22:29

« RX-8 ??

Tak EVOLV bude RX8 ....ooooo to je maso. no ten cumak uz je trochu civilnejsi, asi se schyluje k seriovce.... mame se naco tesit a o cem snit :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

11.01.01  23:56

« Nedostatky Premacy

Tak jsem si teď prohlížel Opel Zafira, kterej si koupil kámoš, abych to srovnal se svojí Premacy. Musím uznat (a to teda hodně nerad), že třeba v motorovém prostoru je zpracování Zafiry daleko úhlednější. V Premacy je na motoru kus nějakého úděsného plastového krytu a spousta bezprizorných drátů a hadic, zatímco u Zafiry úhledný kryt s nápisem Ecotec a pěkně označená místa pro dolévání a kontroly. Kvůli dolití ostřikovačů v Premacy jsem musel ženě ukrást z kuchyně trychtýř, protože to hrdlo nějakej pitomec tak úděsně utopil, že se tam nedá z kanystru trefit. Ovladače pod volantem mi taky nepřipadají zrovna ideální, třeba při použití světelné houkačky si pravidelně zhasnu světla, protože při přitažení páčky se to většinou otočí. Stěrače jsem taky ještě nenacvičil, protože to nemá logiku. Přední se zapínají dolů (cyklovač, 1.rychlost, 2.rychlost) zatímco zadní se na stejné páčce zapíná otáčením nahoru (cyklovač, stírání, stírání+ostřik). Gumičky na předních stěračích taky nejsou zrovna první jakost, po měsíci a půl už nechávají na skle čárky vody. Velurové potahy sedaček jsou prima, ale při každém vystupování z auta dostanu elektroléčbu při zavírání dveří. Na zrcátka si taky zvykám ztuha, nějak jsem nepochopil, proč nejsou větší. Jinak bych byl snad spokojen, jede to čím dál líp a spotřeba je stále na 6.5 litru, ačkoliv to honím jak nadmutou kozu.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.01  23:26

« Re: Ditd computer

Já ho chci do Premacy taky !!! Jinak 626 DiTD 110 koní se prodává už nejmíň od listopadu.
  • 00 Reagovat !

foto

11.01.01  22:40

« Bez nadpisu

kokam, ze ten computer tam hodne lidem asi chybi, me uz nastesi ne, ale presto by s tim neco meli delat, nevite nekdo jestli se to treba nevozi do nemecka ?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.01  22:36

« Re: Ditd computer

Vmax: podivej se na predesle prispevky, tam pisu jak se pocitac namontuje do DiTD, je to jeom ho tam pripojit, alespon do me 323 to tak slo. jinak v cechach snad je 81kW verze uz v prodeji, a v unoru-breznu bude snad i v 323.
  • 00 Reagovat !

foto

11.01.01  16:22

« Ditd computer

Napíšte mi presný postup ako by sa dalo do 626Ditd namontovat pal.počítač.Je to dobrá vec.
    TCS sa do Ditd nemontuje miesto toho však montujú dig.klímu vo výbave GLX.Benzín vo výbave GLX má TCS ale nemá dig.klimu.TCS sa do dieselov nedával skoro,pretože ovládanie benz.motora je jednoduchšie ako dieselu.Konštruktéri to vyriešili.Som zvedavý kedy bude computer v Ditd.
    Na jesen bola reklama na Ditd v 626 so 110konmi.U predajcov sa akosi neobjavuje.Viete o tom niečo?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.01.01  21:57

« Re: Palubní počítač v DiTD - to Joe

Hynku, nevim, ono se toho na jap. webu neda moc zjistit o dieslech. zkusim se na to zeptat.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.01.01  08:13

« Re: Palubní počítač v DiTD - to Joe

Proč ? Jiní výrobci TCS do dieselů běžně montují. Třeba do Oktávky ....
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.01  22:53

« Re: Palubní počítač v DiTD - to H II

jo TCS asi do dieselu nedaji i kdyby chteli....
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.01  22:47

« Re: Palubní počítač v DiTD - to H_ST

caues...

je to jednoduchy, moje hodiny v palubce mely poskrabany display, tak jsem sehnal computer z 626 2.0i GLE, a soupnul jsem ho do 323 2.0DiTD ten konektor co byl v hodinach je stejny jako do computeru, jedine co ukazuje trochu spatne je dojezd na nadrz, protoze 323 ji ma mensi nez 626 a to asi o 5L. jinak vsechno je super, zatim nemam zapojeny cidlo venkovni teploty, ale to je jen ho pripojit na konektor. ukazuje to jak momentalni tak prumernou spotrebu celkem bez vetsich problemu, rucnim merenim mi vysla spotreba 5.28 a podle pocitace na 5.2, ale to s tim, ze mi asi tak 2 km pred tankovanim preskocila z 5.3 takze je to docela presny.
  • 00 Reagovat !

foto

09.01.01  06:47

« Palubní počítač v DiTD - to Joe

Hele, jak to je s tou dodatečnou montáží palubního computeru do (třeba) 626 DiTD - psal jsi, že jsi to provedl a že to funguje, zatímco Mazda to nenabízí ani za doplatek, což mimochodem považuju za docela velkou marketingovou chybu. Pořád doufám, že s tím u Mazdy v dohledné době něco udělají, jinak je konkurence (nová Laguna, nové Mondeo, ...) s výbavou, jakou nabízejí brzy převálcují. Docela by se mi líbil "akční" Wagon 626 DiTD dovybavený computerem, tempomatem, TCS, lepšíma kolama, atd ... Že když se chce, tak to jde, o tom svědčí nedávný "akční" model "626 limited"
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.01  23:10

« Re:

ten clovek byl Jirka Macoun, nakupci v BBB auto p., no jinak celkem dobrej kluk, ale mel trochu smulu, koupil si Xedose ....asi bouracku a prasklo mu u nej pero na predni personu, tak ma na Mazdu svuj nazor, ale mimochodem kdovi kterej prazskej kanal s tim vymetl ve stovce a pak nevydrzi pero ani na LandCruiseru.**i kdyz to mozna jo :-)))**

co myslel spotrebou oleje to opradu nevim, navic 1.5 DOHC je podle me super motor s dobrou spotrebou, perfektnim chodem a dobrym vykonem, no mozna udela Honda nebo Mit. vykonejsi 1.5 nebo 1.6 ale to je jenom tim, ze Mazda nevozi do Evropy to co prodava v japonsku, podivejte se na jap. web, v nove 323 je 1.5 S-VT s 96kW !!! a 2.0i s 125kW....tak jen skoda, ze to nevozi i do Ev.

mimochodem nevozi se uz ani Milleruv motor do Xedose 9 ...pry jsou v Evrope Too agressive drivers :-(((( skoda.....
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 08.01.01  21:01

« Bez nadpisu

No ten článek mě vcelku vytočil!!!! To je pravda. Nevím co mazdy v 70. letech(Ostatně co VW v 70 letech?). Naštvali mě....
  • « 00 Reagovat !

foto

05.01.01  14:46

« Re: ojetá 323

nevim odkud ty recenze berou, je dost mozna, ze jsou nazorem jen toho Panka z AAA.
  • 00 Reagovat !

foto

05.01.01  13:38

« ojetá 323

Zdravim Mazdaky. V MF DNES vysel clanek o ojete 323. Kritika se snesla na benzinove motory a predpokladam, ze se to tyka hlavne motoru 1,5 a 1,8. Motory jsou pry hlucne, berou vice oleje a maji vyssi spotrebu. Je to pravda?
  • 00 Reagovat !

foto

28.12.00  23:21

« ráfky

mám v garáľi plechový ráfky na 323 BG nebo BA, 4 díry s roztečí 100mm, 4 kusy a zimní pneumatiky Debica Polar 165 na 65 (to si nejsem úplně jist) R13 ujel jsem na nich jednu zimu cca tak 1800km, na moje nový Efko nejdou tak pokud má někdo zájem jsou k mání. email: joe_st@hotmail.com
  • « 00 Reagovat !

foto

23.12.00  00:00

« Re: ditd

davidz: spotreba, efko ukazuje na pocitaci 5.2 ale moc to zatim nehonim. uvidim, az to spocitam rucne a porovnam, jestli to moc nelze.

to Hynek: check mail.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.12.00  00:00

« xmas

hezke svatky a vse co k nim patri...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…