MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

03.05.01  22:46

« ....

to Cokes: jo urcite pojedu, nevim jak moc to bude organizovany ale na tuty jedu. tak se tam muzem potkat, kamos bydli ve Velesine tak asi najde to SPRAVNY mistecko.

Logo: to je na kopote co ? to je trochu problemek, zkus nekoho z vrakaren, ale nevim to se hrozne krade, znas to. ja jsem svoji "parts point" masku na efku opatril zadni logem..stalo asi 480Kc orig. na AP Sporilov.

ted se podrzte oficialni cena BOOST Senzoru na motor RF DITD - je to takovej malej nesmysl co je napojeny na chladic vzduchu za turbem a hlida plnici tlak stoji 9990,- kc....mimochodem je to velikosti tak krabicka od sirek a primontovany to je na stene chaldice, takze kazda mensi ranka do cumaku a je to hotovy. tak at zije lepidlo a tavna pistole ! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.04.01  17:40

« Re: A Zase Joe_St či kdokoliv, help

Tak dik, lidi, uz jsem si pomoh.
    Byla to bublina. V amzde "poradili" za 800.
    Schánim logo mazdy na MX-6, nemáte někdo?
  • 00 Reagovat !

foto

29.04.01  15:40

« VW rallye se blíží

Joe, pořádáš zase výlet do Krumlova? Běluš mi cosi psala. Rád bych se připojil.
  • 00 Reagovat !

foto

28.04.01  18:04

« MPV

Mam Mazdu MPV 3.0 V6 roku 96. Jsem tady sam majitel tohoto minivanu ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.01  07:46

« A Zase Joe_St či kdokoliv, help

MX 6 je před barákem. Je to bomba. Ale jeli jsme pro to do bazaru, stálo to tam přez zimu a ty * vypustili chladicí kapalinu. Auto mi dali a neřekli to. Naštěstí jsem se všim, že to začíná hřát. Došlo mi to a dolil jsem. Hřálo to dál, tak jsem dolil ještě. Teď už to jde, ale pořád mi přijde, že je to při pomalé jízdě moc teplé. A přitom dolívač je nad max. Nemusí se někde vypustit nějaký ventil(vzduch) nebo tak něco??? Poraďte.Nebo jak to správně dolít po tom, co to někdo vypustí?? Kde je chyba. Auto vím, že chladilo dobře a při hodně vysoké teplotě větrák běží. Díkkk
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.01  19:37

« Re: pneu

Sem se kouknul a jo. Jsou pekne vostry. Jestli myslis ten plyn - sorry nevim jak se to menuje, dal mi to tam znamej co dela v NISSANU, tak je do docela dobry. Ja mam 185/60 R15 MIchelinky Pilot Exalta a zimace UG6 nebo 5 to fakt nevim a vubec sem nedohustoval. Je pravda ze na letnich to drandim asi teprv 3 tydny ale unik nebyl. Prej se to nezahrejva a nejaky dalsi plusy.
  • 00 Reagovat !

foto

22.04.01  21:38

« Mazda 323 F 1990 Druhy pokus.

Mam 323 F 1990. A shanim šíbr (jen plech). Originál je za castku previsujici me nejblaznivejsi sny. Pokud by nekdo mohl poradil jak doladit mechanizmus otvirani a zavirani šíbru. Musim mu vzdycky lehce pomoc. Diky
  • 00 Reagovat !

foto

20.04.01  21:52

« pneu

tak jsem to nazul, rafky MiM Palermo 7.5J16, pneu Kleber Dynaxter DR 205/45/R16, husteno PNEUSECUR mate nekdo zkusenost s timhle vymyslem ??....vypada to docela dobre, jak bude hezkej vikend tak to nafotim. jink na ty rafky se muzete podivat na www.partspoint.nl je to holandsky, ale da se v tom vyznat.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.01  21:48

« Re: 323F

ta moje uhanela tak 190, ale mozna by sla i vic....nezkousel jsem to...asi mi tam neco vjelo nebo tak, tak jsem musel pouzit BRAKES.....
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.01  21:47

« Re: HELPPPP joe_ST MX-6

MX6 2.5 V6 24Valve DOHC

jenom vycuc z katalogu:

121kW (165HP), 217Nm pri 4800rpm, seriove pneu 205/55/R15, maximalni rychlost 220, zrychleni na 100 - 8.5 sec. spotreba pocitej po meste 12-15 na dalku pri 100 tak 8L a po dalnici tak 9-10 podle rychlosti a zpusobu jizdy.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.01  22:42

Formular vyplnen - odpoved ze sem dostal spatnej tip, prej prodavaj prislusentvi - filtry, plastik narazniky apod. To je jedno stejne diky. Zapomen sem se zeptat, je mozny ze by ta 1,5l jela chvilema po rovine 205? Nebo je odchylka v tachometru? Kolik jste z tohodle auta vymackli nejvic? Dik Petr
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.04.01  13:52

« HELPPPP joe_ST MX-6

Ahojky, tak nakonec MX-3 kiksla,
    mam kupovat MX-6. Mnel jsem jí teď půjčenou asi
    den +- 600 km. Je to SUPER věc. Má najeto asi 130 tis a je to fakt bomba.
    Kde mám ale sehnat nějaké informace o autě, jako
    výkon, krouťák, zrychlení apod.???
    Prosím, pomož. Nikde nic neni.
    Můžeš mi to zjistit? Je to 2,5l .
    A na co si mám dát pozor?? Prosím, spěchá to,
    začíná to být dost aktuální, aby mi jí někdo nepodal. DÍK!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

19.04.01  10:55

« Spojkova hadice MAZDA 626

Dnes rano jsem nedojel do prace. Praskla hadice ke spojce. Rikam si, no problem. Ouha, hadice nikde neni! Poradite kam...?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.01  09:19

To nieje registracny formular, ale ked ho vyplnis s dotazom ca chces tak oni ti poslu odpoved.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.01  09:04

Diky moc, ale kdyz sem se zkousel kouknout na www.ddauto.sk tak tam byl nejakej registracni server? Kazdopadne ta cena je velmi prijemna, ja cekal neco okolo 5 - 10 tis Kc.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.01  08:57

Ak ti to nevadi tak mam kontakt na slovensko. Kridlo aj s brzdovym svetlom stoji 2650 Sk + striekanie na metalizu (ak ju mas) 1500 Sk. Tiez mam 323F ale model 3.96 a taktiez si planujem kupit to kridlo :-) Adresa na firmu je www.ddauto.sk.
  • 00 Reagovat !

foto

18.04.01  20:34

« 323F

Nazdar vsichni. Jsem tady novej a hned mam jednu prosbu. V breznu sem si koupil v Autopointu na Sporaku (tam totiz prodavaj to lepsi - vetsinou - na Butovicich jen kary s vic nez 100.000km) Mazdu 323F r. 97, 1,5l a s 45000 dolozeno servis. knihou. Ma to ale jeden hacek to auto nema kridlo. Driv mi to nevadilo ale ted kdyz koukam po Vas kolegach, tak se mi to najednou NEZDA. Muze mi nekdo poradit, kde se to da sehnat a kolik si mam prichistat - zrhuba. Myslim, jestli je mozny sehnat origos novy, z vrakoviste nebo nejakech vyrobek od nektere firmy. Dik moc.
    Petr
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.04.01  15:10

« Re: MX-3

To Joe_st
    Dikas SUPER. dam si pozor. :-)
  • 00 Reagovat !

foto

13.04.01  15:16

« TO > h_ST - KOROZE ?

Koroze tam nikde neni,myslim,ze je to nove nalakovany,jinak je to az neuveritelne odolny.
    Prijed se podivat (praha8)?? Cus.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.01  01:22

« Re: MX-3

pokud to je 1.8 V6 tak je to super vozitko, s tou 1.6DOHC je to sice taky v pohode, ale trochu koniku by neskodilo pridat :-))

u V6 koukni na rucni brzdu to auto ma vzadu kotouce a ne vzdy to dobre ta rucka brzdi.

Airbag se do toho daval jenom jeden. s 94 by snad nemel byt problem. jenom aby to tech 100.000 melo opravdu...je to 14k za rok...koukni na to jak to ma prosoupany predni kotouce na tech se dost pozna co to ma za sebou, a pak klasika - volant + radici paka + pedaly. jestli to bude mit sibr tak ho poradne vyzkousej, pokud byla tezsi bouracka tak obcas nejde ven z karoserie a musi se mu odspoda pomoci rukou....tak good luck.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…