MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
"-- skrytý --" 27.04.01 07:46
« A Zase Joe_St či kdokoliv, help
MX 6 je před barákem. Je to bomba. Ale jeli jsme pro to do bazaru, stálo to tam přez zimu a ty * vypustili chladicí kapalinu. Auto mi dali a neřekli to. Naštěstí jsem se všim, že to začíná hřát. Došlo mi to a dolil jsem. Hřálo to dál, tak jsem dolil ještě. Teď už to jde, ale pořád mi přijde, že je to při pomalé jízdě moc teplé. A přitom dolívač je nad max. Nemusí se někde vypustit nějaký ventil(vzduch) nebo tak něco??? Poraďte.Nebo jak to správně dolít po tom, co to někdo vypustí?? Kde je chyba. Auto vím, že chladilo dobře a při hodně vysoké teplotě větrák běží. Díkkk -
« Re: pneu
Sem se kouknul a jo. Jsou pekne vostry. Jestli myslis ten plyn - sorry nevim jak se to menuje, dal mi to tam znamej co dela v NISSANU, tak je do docela dobry. Ja mam 185/60 R15 MIchelinky Pilot Exalta a zimace UG6 nebo 5 to fakt nevim a vubec sem nedohustoval. Je pravda ze na letnich to drandim asi teprv 3 tydny ale unik nebyl. Prej se to nezahrejva a nejaky dalsi plusy. -
« pneu
tak jsem to nazul, rafky MiM Palermo 7.5J16, pneu Kleber Dynaxter DR 205/45/R16, husteno PNEUSECUR mate nekdo zkusenost s timhle vymyslem ??....vypada to docela dobre, jak bude hezkej vikend tak to nafotim. jink na ty rafky se muzete podivat na www.partspoint.nl je to holandsky, ale da se v tom vyznat. -
« Re: HELPPPP joe_ST MX-6
MX6 2.5 V6 24Valve DOHC
jenom vycuc z katalogu:
121kW (165HP), 217Nm pri 4800rpm, seriove pneu 205/55/R15, maximalni rychlost 220, zrychleni na 100 - 8.5 sec. spotreba pocitej po meste 12-15 na dalku pri 100 tak 8L a po dalnici tak 9-10 podle rychlosti a zpusobu jizdy.
-
« Re: 323F
Formular vyplnen - odpoved ze sem dostal spatnej tip, prej prodavaj prislusentvi - filtry, plastik narazniky apod. To je jedno stejne diky. Zapomen sem se zeptat, je mozny ze by ta 1,5l jela chvilema po rovine 205? Nebo je odchylka v tachometru? Kolik jste z tohodle auta vymackli nejvic? Dik Petr -
"-- skrytý --" 19.04.01 13:52
« HELPPPP joe_ST MX-6
Ahojky, tak nakonec MX-3 kiksla,
mam kupovat MX-6. Mnel jsem jí teď půjčenou asi
den +- 600 km. Je to SUPER věc. Má najeto asi 130 tis a je to fakt bomba.
Kde mám ale sehnat nějaké informace o autě, jako
výkon, krouťák, zrychlení apod.???
Prosím, pomož. Nikde nic neni.
Můžeš mi to zjistit? Je to 2,5l .
A na co si mám dát pozor?? Prosím, spěchá to,
začíná to být dost aktuální, aby mi jí někdo nepodal. DÍK!!!!! -
« 323F
Nazdar vsichni. Jsem tady novej a hned mam jednu prosbu. V breznu sem si koupil v Autopointu na Sporaku (tam totiz prodavaj to lepsi - vetsinou - na Butovicich jen kary s vic nez 100.000km) Mazdu 323F r. 97, 1,5l a s 45000 dolozeno servis. knihou. Ma to ale jeden hacek to auto nema kridlo. Driv mi to nevadilo ale ted kdyz koukam po Vas kolegach, tak se mi to najednou NEZDA. Muze mi nekdo poradit, kde se to da sehnat a kolik si mam prichistat - zrhuba. Myslim, jestli je mozny sehnat origos novy, z vrakoviste nebo nejakech vyrobek od nektere firmy. Dik moc.
Petr -
« Re: MX-3
pokud to je 1.8 V6 tak je to super vozitko, s tou 1.6DOHC je to sice taky v pohode, ale trochu koniku by neskodilo pridat :-))
u V6 koukni na rucni brzdu to auto ma vzadu kotouce a ne vzdy to dobre ta rucka brzdi.
Airbag se do toho daval jenom jeden. s 94 by snad nemel byt problem. jenom aby to tech 100.000 melo opravdu...je to 14k za rok...koukni na to jak to ma prosoupany predni kotouce na tech se dost pozna co to ma za sebou, a pak klasika - volant + radici paka + pedaly. jestli to bude mit sibr tak ho poradne vyzkousej, pokud byla tezsi bouracka tak obcas nejde ven z karoserie a musi se mu odspoda pomoci rukou....tak good luck.
Logo: to je na kopote co ? to je trochu problemek, zkus nekoho z vrakaren, ale nevim to se hrozne krade, znas to. ja jsem svoji "parts point" masku na efku opatril zadni logem..stalo asi 480Kc orig. na AP Sporilov.
ted se podrzte oficialni cena BOOST Senzoru na motor RF DITD - je to takovej malej nesmysl co je napojeny na chladic vzduchu za turbem a hlida plnici tlak stoji 9990,- kc....mimochodem je to velikosti tak krabicka od sirek a primontovany to je na stene chaldice, takze kazda mensi ranka do cumaku a je to hotovy. tak at zije lepidlo a tavna pistole ! :-)