MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
« Rozteč
Nazdar všichni, měl bych opět dotaz. Jaká je roztěč děr na kolech na mou 323F 1,5 rv97?
Ješte sem si zpoměl - joe_st se ptal na ten plyn do pneumatik. Vcera mi nejaky HOVADO vypustilo obe levy kola asi ve tri v noci - nikomu sem nevadil, tak nevim co se komu nelibilo - nestal sem ani na prechodu. No a po anabazi s cestou druhym autem k pumpe, nahusteni normos vzduchem sem si vsim toho rozdilu leva strana vzduch versus prava plyn. Do prace jezdim furt stejnou cestou takze nahoda temer vyloucena. Prava strana lip sedela a levacka hopsala a vic hucela.
Diky za tu roztec -
« prodam Mazdu 626
Prodam Mazdu 626, motor 2.0 16V (115PS) rv 1992, koupeno v CR, uvedeno do provozu 7/92, najeto 136 tis. km, 4dv. sedan, bilokremova barva. Vybava: okna + zrc. v el, stresni okno v el., radio, ABS, posilovac rizeni, stresni nosic + nastavec na lyze, dalnicni znamka 2001, lita kola 15" AEZ, 195/60 Michelin Eagle - zacina 2. sezona, 14" zimni kola na rafcich Good Year s Y lamelami - jete 2 sezony. Pekna a zachovala, stav odpovida stari. Okres Pardubice. Cena 140tis. Kc, dohoda mozna. E-mail: prazi@quick.cz , mobil: 0606 52 14 92 -
« ....
to Cokes: jo urcite pojedu, nevim jak moc to bude organizovany ale na tuty jedu. tak se tam muzem potkat, kamos bydli ve Velesine tak asi najde to SPRAVNY mistecko.
Logo: to je na kopote co ? to je trochu problemek, zkus nekoho z vrakaren, ale nevim to se hrozne krade, znas to. ja jsem svoji "parts point" masku na efku opatril zadni logem..stalo asi 480Kc orig. na AP Sporilov.
ted se podrzte oficialni cena BOOST Senzoru na motor RF DITD - je to takovej malej nesmysl co je napojeny na chladic vzduchu za turbem a hlida plnici tlak stoji 9990,- kc....mimochodem je to velikosti tak krabicka od sirek a primontovany to je na stene chaldice, takze kazda mensi ranka do cumaku a je to hotovy. tak at zije lepidlo a tavna pistole ! :-) -
"-- skrytý --" 27.04.01 07:46
« A Zase Joe_St či kdokoliv, help
MX 6 je před barákem. Je to bomba. Ale jeli jsme pro to do bazaru, stálo to tam přez zimu a ty * vypustili chladicí kapalinu. Auto mi dali a neřekli to. Naštěstí jsem se všim, že to začíná hřát. Došlo mi to a dolil jsem. Hřálo to dál, tak jsem dolil ještě. Teď už to jde, ale pořád mi přijde, že je to při pomalé jízdě moc teplé. A přitom dolívač je nad max. Nemusí se někde vypustit nějaký ventil(vzduch) nebo tak něco??? Poraďte.Nebo jak to správně dolít po tom, co to někdo vypustí?? Kde je chyba. Auto vím, že chladilo dobře a při hodně vysoké teplotě větrák běží. Díkkk -
« Re: pneu
Sem se kouknul a jo. Jsou pekne vostry. Jestli myslis ten plyn - sorry nevim jak se to menuje, dal mi to tam znamej co dela v NISSANU, tak je do docela dobry. Ja mam 185/60 R15 MIchelinky Pilot Exalta a zimace UG6 nebo 5 to fakt nevim a vubec sem nedohustoval. Je pravda ze na letnich to drandim asi teprv 3 tydny ale unik nebyl. Prej se to nezahrejva a nejaky dalsi plusy. -
« pneu
tak jsem to nazul, rafky MiM Palermo 7.5J16, pneu Kleber Dynaxter DR 205/45/R16, husteno PNEUSECUR mate nekdo zkusenost s timhle vymyslem ??....vypada to docela dobre, jak bude hezkej vikend tak to nafotim. jink na ty rafky se muzete podivat na www.partspoint.nl je to holandsky, ale da se v tom vyznat. -
« Re: HELPPPP joe_ST MX-6
MX6 2.5 V6 24Valve DOHC
jenom vycuc z katalogu:
121kW (165HP), 217Nm pri 4800rpm, seriove pneu 205/55/R15, maximalni rychlost 220, zrychleni na 100 - 8.5 sec. spotreba pocitej po meste 12-15 na dalku pri 100 tak 8L a po dalnici tak 9-10 podle rychlosti a zpusobu jizdy.
« Re: 323F
Formular vyplnen - odpoved ze sem dostal spatnej tip, prej prodavaj prislusentvi - filtry, plastik narazniky apod. To je jedno stejne diky. Zapomen sem se zeptat, je mozny ze by ta 1,5l jela chvilema po rovine 205? Nebo je odchylka v tachometru? Kolik jste z tohodle auta vymackli nejvic? Dik Petr -
"-- skrytý --" 19.04.01 13:52
« HELPPPP joe_ST MX-6
Ahojky, tak nakonec MX-3 kiksla,
mam kupovat MX-6. Mnel jsem jí teď půjčenou asi
den +- 600 km. Je to SUPER věc. Má najeto asi 130 tis a je to fakt bomba.
Kde mám ale sehnat nějaké informace o autě, jako
výkon, krouťák, zrychlení apod.???
Prosím, pomož. Nikde nic neni.
Můžeš mi to zjistit? Je to 2,5l .
A na co si mám dát pozor?? Prosím, spěchá to,
začíná to být dost aktuální, aby mi jí někdo nepodal. DÍK!!!!!
tacho: v originalnim angl. manualu, ktery mam pred sebou je max. 150 mil/h resp. 240 km/h takze je to tak. a s tim, ze to jede za roh si nic nedelej, ja jsem to tedy nevidel, ale Xedos 9 2.3Miller jde pry taky ....a ten ma na tachometru 260, pravda pak uz tam dali radsi tacho do 280...tak to uz je sakra rychlost.