MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

01.06.01  15:13

« MAZDA 323 F 1.9 r.v 1995

Zajimalo by jaky to je auto, spolehlivost, motor, spotreba a odpovidajici cena.
    A take jak to jezdi.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  07:42

« Re: remus

Trosku se bojim prave toho hluku uvnitr vozu, potrpim si na kvalitnejsi audio sestavy a nerad bych ji vyradil prave diky tomu sportovnimu vyfuku. Prave jsem kouknul na www.renocar.cz kde nabizeji vyfuky Remus, ale na Mazdu primo v nabidce neni, muzu se zeptat kde jsi ho koupil a za kolik?
    Jinak s temi vybracemi, brzdy na to nemaji zadny vliv a tak podle toho co jsi psal to vypada spise na ty poloosy.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  06:38

« Re: remus

ten vyfuk, je fakt super, je to slyset, ale hlavne ven, uvitr auta to byl uplne ticho, ale venku kulisa jak dvoulitr a jeste pekne nabrousenej. je to sice hafo penez, ale je to fakt znat, pokud chces nejaky tuning tak bych dal asi vyfuk a potom mozna ten vzduch. filr, ale ten pry dost zvysi hluk v aute. to musis zkusit. to tvoje cukani volantu, pokud jsou vyvazena kola, tak se podivej na brzdove kotouce, staci aby byl spatne nasazenej a uz to muze klepat, ale to by bylo citi nejvic pri brzdeni, jak se to chova kdyz z tech 130 zacnes brzdit, je to lepsi nebo naopak ? no a posledni varianta jsou poloosy.

z me zkusenosti, z 1.5 vytahnes s vetrem v zadech tak 180km/h mozna i vic, ja jsem tu svoji moc nehonil. ale to vis 1.8 jede 200 jako nic a to nemluvim o tom 2.0V6.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.01  09:50

« Re: joe_st site

Ahoj, ten tvuj Remus je moc good, jaky to ma zvuk?? Verim ze to stoji za to, asi se na nej take vrhnu. Koukam ze Efka sdileli stejny osud, take jsem to mel bouchle na predek. Nechal jsem si to dat dohromady primo ve znackovem servisu Mazda Jelinek v Teplicich. Bohuzel ale nemohu na 100% rict, ze je vse v poradku, od cca 130km/h je citil znatelne vybrace na volante. Kola jsou vyvazena, centrovaci krouzky tam jsou take a presto..... Nevis nahodou co by mohlo byt pricinou?
    Nekde v predchazejicich prispevcich jsem cetl (uz nevim kdo to psal) ze s Efkem uhanej 200km/h. Uaau to jsem z neho nikdy nedostal. Je to vubec mozne?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.01  22:47

« Re: joe_st site

caues, ten site je tam spis kvuli tem fotkam, na tech. detaily jsem nemel moc casu, ale co by te zajimalo: vyfuk tam byl Remus, zadni tlumic s dvojtym vyustenim. Vzduchovy filtr jsem tam nechal original, protoze sport. filtrem dostanes s te 1.5 tak o 3-4 kone navic, a cip na tenhle malej benzinovej motorek taky neni zadna vyhra, podle mne to proste neni tak znat, a asi vic verim tomu originalnimu softwaru od mazdy. jinak mel jsem tam komplet snizeny podvozek, to bylo dost znat, tvrdy pera a tlumic s tvrdsi charakteristikou. je to jak zehlicka, ale ja mam rad, kdyz vim po cem jedu. tahle moje byla z rakouska, nabourana za spodku na cumak, nebyl to tak hrozny, ale vsechno jsme menil za orig. dily tak abych si byl tou opravou jistej. a bylo to udelany fakt dobre, mimochodem to delala firma Excar z Pelhrimova, tak je musi pochvalit.
    tak napis co by te konkretne zajimalo, trochu to tady ozivime, asi Vas tu bude vic s BA Efkem.
  • 00 Reagovat !

foto

29.05.01  09:26

« joe_st site

to joe_st> okouknul jsem tve stranky a s radosti jsem zjistil, ze jsi take majitelem (nebo jsi byl) MAZDY 323F (1996). Skoda jen, ze tech informaci tam neni vic, protoze na "ceskem" inetu o tomto fantastickem auticku toho opravdu moc nenajdes :o(
    Pokud by sis nasel cas napsat, jake upravy si na nem delal, moc by mi to pomohlo, protoze bych chtel take sve 323F neco dopral (vyfuk, precipovani, vzduchove filtry, atd.)
  • 00 Reagovat !

foto

28.05.01  14:40

« Tuning 626 / '92

Dela v republice nekdo neco takoveho na moji Mazdu? Nejde ani tak o motor, snad vyfuk, ale spise podvozek a vzhled auta. Kazdopadne by to melo byt profi, zadny na kolene domaci vyroba.
  • 00 Reagovat !

foto

28.05.01  14:36

« PP - Palubni pocitac

Moje 626 /92 2.5i V6 ma vsechno krome vybrane klimy, ale mam pocit, ze tomu jeste chybi PP. Predpokladam, ze se neco takoveho do techto aut davalo i ve '92. Da se to nekde koupit? V kterych mistech to byva? Misto tech uzkych hodin v palubce?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.01  15:32

« Re: Somry, Somry o radu to joe_st

joe_st: zítra tam jedu, tak jsem zvědav. Za celý den by (snad) měli stihnout namontovat HF sadu a udělat něco s tím drnčením :-((((
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.01  00:00

« Re: Somry, Somry o radu to joe_st

to me mrzi, ze mas s AP Sporilov tyhle zkusenosti, ja tam mel auto 2x a uplne v pohode. se Zemanem zkusenost nemam, sorry.

jinak uz jsou na svete nejaky fotky tak kdo mate zajem tak [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

18.05.01  12:40

« Somry, Somry o radu to joe_st

Zdravím místního Mazda guru a somruju o rady. Začíná toho bejt na mé (dost) drahé Premacy trochu moc. Navíc servis v AutoPalace Spořilov mě taky moc nepřesvědčil, žádná skvělá práce a na všechno tam to auto potřebujou snad tejden. Seznam potíží: 1.ve středním panelu palubky mezi 1600-1900 otáček pod plynem něco drnčí 2.sedačka řidiče se kejve, na dorazu to pěkně cvakne 3.po montáži přepážky vyhřezla výplň nad zadními dveřmi, leze tam polstrung střechy z gumy 4.nejspíš zvlněné kotouče 5.originál rádio je děs běs, pražské stanice začínají chrchlat 10 km za Prahou. Na ten panel palubky potřebují tak den, u sedačky konečně po třech nedělích přišel rám na výměnu, rádio naposled prej vyndali, zkontrolovali od antény a všechno je OK. Blbej Kenwood za 5.000,- s anténou cca 30 cm ve Felicii mi hrál všude jak z praku, tohle skvělý rádio za 13.000,- z anténou cca 80 cm ani prd. V Mladé Boleslavi mi pořádně nehraje ani jedno pražské rádio. Při "kontrole" nezapomněli ještě porejpat palubní desku, když to vyndávali ven. Takže tam budu muset na tyto závady plus montáž HF sady nechat auto cca další tři dny. Jestli potřebuju, za 1000-1500 Kč na den si od nich můžu půjčit jiný auto. To je bomba, ne? Máš nějaký zkušenosti s Mazda servisy, co třeba Auto Zeman na Poděbradské? Každopádně musím po půl roce s Premacy konstatovat, že Mazda není žádnej zázrak a servis taky ne. Rozdíl od Škodovky je pouze v tom, že tam mi rovnou řekli, že na mě serou, zatímco v Mazdě se tváří, jak bude všechno OK, ale vyserou se na to nebo to nestihnou. Mimochodem, 6.500,- Kč za prohlídku, olej a 2 filtry po 15000km není zrovna málo, co?
  • 00 Reagovat !

foto

14.05.01  19:19

« 323 GTX 4WD

Zdar pánové,
    mám asi 3 metry koupenou výše uvedenou. Je mezi Váma někdo, kdo by s ní měl už nějaký zkušenosti? Rád bych se pozeptal na pár věcí. Vím, že jich je v ČR asi tak do 10 kousků, ale třeba budu mít to štěstí.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.01  21:27

« Re: Tuning

Jo ten WEB je fakt dobrej. Uz jsem ho nasel asi pred 2 mesici, jsou tam suprovy WALLSCREENY. tedy myslim www.mazda.nl, ten 323F club je suuuper, hned jsem tam poslal i nejakou ceskou reprezentaci, tak uvidime ;-).
  • 00 Reagovat !

foto

08.05.01  18:05

« Tuning

Pánové, jen si tu tak sedim a koukam se po Mazda strankach po celym svete a narazil jsem na VELMI VYNIKAJICI stranky holandského importera na www.mazda.nl. Je tam link na kluby. Sem shlídnul ´klub 323f. Jsou tam fotky, tuning, srazy 323jek do r 1994 a od 1994 výše. Hlavně od 1994 výše exklusivní obrázky. Přijde mi že jde o úplně jiný auta. Fat tam hoďte oko, stojí to za TO!!!!! Jestli už to tu bylo, tak sorry. ještě jednou
    WWW:MAZDA.NL a link úplně vpravo dole CLUBS
    CAO
    Dik za ROZTEXC od joe_st
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.01  22:15

« Re: TACHO a PLYN

tak PLYNEM myslim SecureGas nebo jak se to jmenuje, je to pry nejaka smes.

tacho: v originalnim angl. manualu, ktery mam pred sebou je max. 150 mil/h resp. 240 km/h takze je to tak. a s tim, ze to jede za roh si nic nedelej, ja jsem to tedy nevidel, ale Xedos 9 2.3Miller jde pry taky ....a ten ma na tachometru 260, pravda pak uz tam dali radsi tacho do 280...tak to uz je sakra rychlost.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.01  16:50

« Re: Rozteč

Jeste k plynu. Nechal jsem si to naplnit dusikem. Mluvite o tom stejnym "plynu" nebo se jedna jeste o neco jineho?
  • 00 Reagovat !

foto

07.05.01  16:44

« Tachometr...

.. muze mi nekdo napsat do jake hodnoty je tachometr na MAZDA 626 2.5l V6? Mam skladacku z bouracky a je tam pouze 240.. ovsem uz jsem to "pretocil" na vic, tak hadam, ze by tam mel byt alespon do 260..
  • « 00 Reagovat !

foto

04.05.01  23:02

« Re: Rozteč a PLYN

za plyn dekuju :-)) taky to pozoruju a je to dobry.

ted ta roztec pro 323F 1.5 DOHC '97: je tam 4x100mm offset 33 - 35 to si nejsem uz jisty. jenom 323F 2.0V6 mela pet der a asi i jinou roztec.
  • 00 Reagovat !

foto

04.05.01  19:16

« Rozteč

Nazdar všichni, měl bych opět dotaz. Jaká je roztěč děr na kolech na mou 323F 1,5 rv97?
    Ješte sem si zpoměl - joe_st se ptal na ten plyn do pneumatik. Vcera mi nejaky HOVADO vypustilo obe levy kola asi ve tri v noci - nikomu sem nevadil, tak nevim co se komu nelibilo - nestal sem ani na prechodu. No a po anabazi s cestou druhym autem k pumpe, nahusteni normos vzduchem sem si vsim toho rozdilu leva strana vzduch versus prava plyn. Do prace jezdim furt stejnou cestou takze nahoda temer vyloucena. Prava strana lip sedela a levacka hopsala a vic hucela.
    Diky za tu roztec
  • 00 Reagovat !

foto

04.05.01  10:38

« prodam Mazdu 626

Prodam Mazdu 626, motor 2.0 16V (115PS) rv 1992, koupeno v CR, uvedeno do provozu 7/92, najeto 136 tis. km, 4dv. sedan, bilokremova barva. Vybava: okna + zrc. v el, stresni okno v el., radio, ABS, posilovac rizeni, stresni nosic + nastavec na lyze, dalnicni znamka 2001, lita kola 15" AEZ, 195/60 Michelin Eagle - zacina 2. sezona, 14" zimni kola na rafcich Good Year s Y lamelami - jete 2 sezony. Pekna a zachovala, stav odpovida stari. Okres Pardubice. Cena 140tis. Kc, dohoda mozna. E-mail: prazi@quick.cz , mobil: 0606 52 14 92
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…