MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

24.06.04  13:11

« Re: Re: Re: Zdvihatko

Kdybys mel moznost to nahrat a nekam hodit na web, docela by me to zajmalo, neco obcas slycham taky...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.04  09:15

« Re: Re: Zdvihatko

to Mitsi : ale jo, tragedii z toho nedelam, ale znas to..sere se vsechno a jeste tohle ;-) Od nejakejch 20hod auto stalo a rano v 9 jsem startoval...ticho jako po pesine. Ani tuk..uvidime...budu jako ostriz :shock: Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.04  01:10

« Re: Re: links....

to dabel: dik...prosim z vasich linku dej pryc ten muj stary web.iol.cz...atd..a nahrad to miatou...dik ;-) a mej se :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.06.04  21:34

« Re: Zdvihatko

Nedělal bych z toho tragédii, ale přinejmenším to naznačuje začínající problém. Pokud je za tepla vše OK, pak bych to zatím nijak neřešil.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.06.04  13:02

« Re: Re: links....

To je fakt..je povedenej..tedy alespon na me ucinkuje...! Faaaaaakt bych bral Miatku...sakra.. 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.04  11:49

« Re: links....

joe: pekny sajtik si porobil, pjeknucky. Link samozrejme pridame ;)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.06.04  09:00

« Zdvihatko

Tak jsem terpve dnes rano zjistil, co znamena klapajici zdvihatko ventilu. Takovej randal jsem jeste neslysel. Klapalo jen jedno, dle intenzity a frekvence projevu. Auto stalo asi 4 dni...po nastartovani jsem se zalekl...pote start dvakrat opakoval. Asi po minute HRUBE klapani zmizelo a zustalo jen jemne..ktere odeslo asi po 500m jizdy. Myslite, ze tomu mam venovat pozornost? PS Bylo to zdvihatko na zadnim bloku uplne na kraji u praveho predniho kola. Diky :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

23.06.04  00:05

« links....

TO dabel, tomant A SPOL...TAK MAM TAM NA VAS LINK, DOUFAM, ZE MI TO OPLATITE ;-) ...ejjj capslock..no mazat to nebudu :-)
  • 00 Reagovat !

foto

22.06.04  23:57

« miata

cauky Mazdaci..... tak po nekolika probdelych nocich uz konecne spoustim web WWW.MIATA.CZ ... tak kdo chcete videt a vedet neco o MX5 a lidech okolo tak zkuste kliknout...pokud mate nejake zajimave info, ktere tam chybi tak prosim napiste..mail tam na strankach je tak za kazdou propominku nebo radu budu vdecny...dik Joe_St
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.04  13:09

« Re: Unikající olej vs víko

Tak uz vim. Je to ten prostredni sroub s "podivnou podlozkou" mezi svickami. Ma ten sroub nejakou spec funkci? Jak moc ma byt dotazeny? Trochu jsem ho dotahl, byl "volnejsi"...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.04  11:26

« Unikající olej vs víko

Ahoj, mám dotaz. Netušíte, přes co by mohl unikat olej, který se hromadí
    ve "žlábku - prohlubni", v kterém jsou usazeny svíčky v první řadě válců? Prostor pro svíčky je čistý, suchý. Ale ve žlábku se objevuje olej, okolí také žlábku také čísté. Vypadá to, jako by prosakoval kolem těch dvou šroubků uprostřed mezi svíčkami. Kdo zná 2,5V6, asi ví. Myslíte, že zmáknu případné přetěsnění? Pro toho kdo neví..tak obrázek [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.06.04  12:51

« Mazda Protegé5

To: Country
    Dlouho jsem tu nebyl, protože stále nemohu tu svou americkou krásku přihlásit. Nejdřív mi na technické řekli že jim bude stačit US manuál. Já jej u Cartime objednal,no za 3 týdny mi došel manuál na B-series, což je pick-up... Tak jsem to vrátil, za další týden došel sice ten správný manuál, ale technikovi už nestačil, bo se přiostřila situace okolo přihlašování američanů. Takže po konzultaci s poldou co mi bude nakonec vydávat značky a je naprosto neústupný jsme došli k názoru, že abych to konečně dostal na značky musím dokončit i ostatní homologace, které upravená vyhláška vyžaduje. Tedy mimo emise co už mě stály 6200kč musím jet do Prahy znovu udělat homologace ještě na:
    -Odrušení - 3000kč
    -Hluk - 7200kč
    -Brzdy - 3500kč
    Celkem tedy s cestou do Prahy dalších 15 litrů, a to ještě nevím kde splašit převozky, všichni se o ně serou jak kdyby byly zlaté >:-[]
    To auto je zakleté, vyšlo mě o 100litrů víc než jsem doufal a ještě problémy s přihlášením...
    A to jsem se ještě teď doslech od fízlů že ten Nesvatba z DETE co mi to sem dotáhl je podvodník co už kohosi o prachy připravil, prej je na něj i zatykač, no to jsou mi věci, mohu být rád že jsem to auto vůbec získal.
    Až budu na značkách, pořádně to nablýskám, nafotím, pošlu chlapům do clubu aby se mohli všichni kouknout, jestli to mé trápení stálo za to.
    Jo a zatímco se na ni chodím koukat, aspoň ji hýčkám, namontoval jsem na ni zadní světla s čirou optikou, přivařil pořádný tubus na výfuk a nalil Castrol Formula SLX 0W-30, jsem zvědav jestli to sníží spotřebu, když už stál takové prachy! 8)
  • 00 Reagovat !

foto

10.06.04  12:51

« mx5

kontaktuj tohoto cloveka: Jiří Láša - 602 713 313 (vzal jsem to z jejich webu tak ten telefon asi tajnej neni) a ten ti rekne, jestli neco ma. drzim palce ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.04  10:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MX5

joe_st: Díky. Díval jsem se na jejich stránky. V bazaru mají odkaz na tipcars.cz a tam v tuhle chvíli MX5 nemají :'-( Nebo jsi to myslel tak, že by mohl mít něco mimo oficiální nabídku? ;-) Mně se nechce čekat až do zimy, kdy bude na tyhle auta nejlepší doba na koupi...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.06.04  09:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MX5

je fakt, ze ted je blba doba na nakup...kazdej se tesi ze bude jezdit...zkus zavolat do Ostravy do Larosu....Lasa (majitel) tam mozna neco bude mit...urcite vim, ze tam ma NB, ale to na tebe bude moc $$$ .... ale za optani nic nedas....
  • « 00 Reagovat !

foto

09.06.04  07:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MX5

joe_st: Tak jsem se na ni byl podívat. Přijel jsem, domluvený na 100 tisících. Viděl jsem slátanou a příšerně lakovanou zbořku. Nabídl jsem 60 a to bych měl ještě sakramentský obavy, co si vlastně vezu domů za hrůzu :'-( Samozřejmě jsem odjel domů po vlastních.
    Takže hledám dál....
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.04  21:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MX5

no jo... ted je uz za 115...sam nevim...mam dojem, ze sezenes lepsi....
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.04  13:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MX5

jj, psali jsme si spolu. Auto 13 let, přivezené z Kanady, bourané na předek (prý málo, ale na fotkách evidentně viditelné i po opravě), 6. majitel :-( , těsněním trochu zatéká do auta. Nevím, jak ostatním, ale mě to připadne dost peněz za takové auto..... :?
  • 00 Reagovat !

foto

07.06.04  11:25

« Bílé budíky

Zkoušel jste si někdo dávat do mazdy bílé papírky do budíků, jako jsou třeba na [odkaz] ? Zajímalo by mě, jak to vyřešit s jejich podsvícením. Díky za tipy.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.06.04  09:40

« Re: Re: Re: Re: Olej prevodovka

Neptal jsem se, nebot to uz jsem vedel...nasel jsem v manualu a poradili v servisu. Ale ostatni to urcite zajima taky..takze dik..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…