MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
"-- skrytý --" 23.06.04 09:00
« Zdvihatko
Tak jsem terpve dnes rano zjistil, co znamena klapajici zdvihatko ventilu. Takovej randal jsem jeste neslysel. Klapalo jen jedno, dle intenzity a frekvence projevu. Auto stalo asi 4 dni...po nastartovani jsem se zalekl...pote start dvakrat opakoval. Asi po minute HRUBE klapani zmizelo a zustalo jen jemne..ktere odeslo asi po 500m jizdy. Myslite, ze tomu mam venovat pozornost? PS Bylo to zdvihatko na zadnim bloku uplne na kraji u praveho predniho kola. Diky :'-( -
« miata
cauky Mazdaci..... tak po nekolika probdelych nocich uz konecne spoustim web WWW.MIATA.CZ ... tak kdo chcete videt a vedet neco o MX5 a lidech okolo tak zkuste kliknout...pokud mate nejake zajimave info, ktere tam chybi tak prosim napiste..mail tam na strankach je tak za kazdou propominku nebo radu budu vdecny...dik Joe_St -
"-- skrytý --" 16.06.04 11:26
« Unikající olej vs víko
Ahoj, mám dotaz. Netušíte, přes co by mohl unikat olej, který se hromadí
ve "žlábku - prohlubni", v kterém jsou usazeny svíčky v první řadě válců? Prostor pro svíčky je čistý, suchý. Ale ve žlábku se objevuje olej, okolí také žlábku také čísté. Vypadá to, jako by prosakoval kolem těch dvou šroubků uprostřed mezi svíčkami. Kdo zná 2,5V6, asi ví. Myslíte, že zmáknu případné přetěsnění? Pro toho kdo neví..tak obrázek [odkaz] -
"-- skrytý --" 11.06.04 12:51
« Mazda Protegé5
To: Country
Dlouho jsem tu nebyl, protože stále nemohu tu svou americkou krásku přihlásit. Nejdřív mi na technické řekli že jim bude stačit US manuál. Já jej u Cartime objednal,no za 3 týdny mi došel manuál na B-series, což je pick-up... Tak jsem to vrátil, za další týden došel sice ten správný manuál, ale technikovi už nestačil, bo se přiostřila situace okolo přihlašování američanů. Takže po konzultaci s poldou co mi bude nakonec vydávat značky a je naprosto neústupný jsme došli k názoru, že abych to konečně dostal na značky musím dokončit i ostatní homologace, které upravená vyhláška vyžaduje. Tedy mimo emise co už mě stály 6200kč musím jet do Prahy znovu udělat homologace ještě na:
-Odrušení - 3000kč
-Hluk - 7200kč
-Brzdy - 3500kč
Celkem tedy s cestou do Prahy dalších 15 litrů, a to ještě nevím kde splašit převozky, všichni se o ně serou jak kdyby byly zlaté >:-[]
To auto je zakleté, vyšlo mě o 100litrů víc než jsem doufal a ještě problémy s přihlášením...
A to jsem se ještě teď doslech od fízlů že ten Nesvatba z DETE co mi to sem dotáhl je podvodník co už kohosi o prachy připravil, prej je na něj i zatykač, no to jsou mi věci, mohu být rád že jsem to auto vůbec získal.
Až budu na značkách, pořádně to nablýskám, nafotím, pošlu chlapům do clubu aby se mohli všichni kouknout, jestli to mé trápení stálo za to.
Jo a zatímco se na ni chodím koukat, aspoň ji hýčkám, namontoval jsem na ni zadní světla s čirou optikou, přivařil pořádný tubus na výfuk a nalil Castrol Formula SLX 0W-30, jsem zvědav jestli to sníží spotřebu, když už stál takové prachy! 8) -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MX5
joe_st: Díky. Díval jsem se na jejich stránky. V bazaru mají odkaz na tipcars.cz a tam v tuhle chvíli MX5 nemají :'-( Nebo jsi to myslel tak, že by mohl mít něco mimo oficiální nabídku? ;-) Mně se nechce čekat až do zimy, kdy bude na tyhle auta nejlepší doba na koupi... -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MX5
je fakt, ze ted je blba doba na nakup...kazdej se tesi ze bude jezdit...zkus zavolat do Ostravy do Larosu....Lasa (majitel) tam mozna neco bude mit...urcite vim, ze tam ma NB, ale to na tebe bude moc $$$ .... ale za optani nic nedas.... -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MX5
joe_st: Tak jsem se na ni byl podívat. Přijel jsem, domluvený na 100 tisících. Viděl jsem slátanou a příšerně lakovanou zbořku. Nabídl jsem 60 a to bych měl ještě sakramentský obavy, co si vlastně vezu domů za hrůzu :'-( Samozřejmě jsem odjel domů po vlastních.
Takže hledám dál.... -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MX5
jj, psali jsme si spolu. Auto 13 let, přivezené z Kanady, bourané na předek (prý málo, ale na fotkách evidentně viditelné i po opravě), 6. majitel :-( , těsněním trochu zatéká do auta. Nevím, jak ostatním, ale mě to připadne dost peněz za takové auto..... :?